CeCa
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Lady_fLame - Komunikatorka
- Na forumu od: 16. 1. 2007
- Kraj: Svet Za Neke Hrabrije
Me briga, če sm lih sama, pa ti pa še kdo tm. Samo da sem.
Sploh pa vem jst za ene 100 ljudi 100% da gredo.
Tko da... Can't wait,karta že naročena, prevoz zrihtan, use sem uredila!!
Sploh pa vem jst za ene 100 ljudi 100% da gredo.
Tko da... Can't wait,karta že naročena, prevoz zrihtan, use sem uredila!!
- Valeria
- Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 6. 2005
Potem se pa še dalje pritožujte nad "naprilagojenimi južnjaki", ki nočejo govoriti slovensko, kot je bilo to lani prav na tem forumu.
Sebe poglejte, še njihovo glasbo ste začele poslušat!
Ne razumem, kako lahko Slovenci poslušajo neko Ceco.
Sebe poglejte, še njihovo glasbo ste začele poslušat!
Ne razumem, kako lahko Slovenci poslušajo neko Ceco.
- Frenkie
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 4. 2. 2006
- Kraj: Ljubljana
In zdej je kao Cecina glasba kriva za to, da se nekateri nočejo naučit slovenščine Potem je najbolje da ukinemo tud predvajanje angleške in druge tuje glasbe, ker naj bi "obstajala možnost", da se nekateri zaradi tega ne bodo mogli naučit slovenščine
-
pebbles - Komunikatorka
- Na forumu od: 13. 4. 2006
inaa napisal/-a:men je pa ona tko bedna...nevem kaj folk vid na njej
men tud Maksim Mrvica ni všeč, in pač ne odpiram njegove teme, ker me on pač ne zanima, sej te noben ne sil da poslušaš Ceco, pač ne beri te teme in bo vse kul.
nm je ona carica in nas res ne zanima kok je ona teb bedna in nočmo tega brat v njeni temi, jst tud ne smetim drugih tem s takimi komentarji, da kok je metal zanič in da ne vem kako ga loh poslušajo, pač folku je to všeč in dokler me noben ne sili da to poslušam, naj delajo kar hočejo.
res mi grejo že na živce taki komentarji, k sploh ni v povezavi s trenutnim pogovorom ki teče o njej, naprimer, kako bojo spravl tok folka v Samsaro...
aja, pa uni k greste na koncert, dejte pol prlimat kakšno slikco da še mi vidmo kako je blo
-
DOra. - Debatorica
- Na forumu od: 12. 4. 2007
- Kraj: Maribor
pebbles - bom se posebej potrudila in se naucla limat slikice na ta forum
Men se tud zdijo butasti ti komentari..kaj te folk vidi na njej pa kak te lahko poslusate toto ceco itd....
ma dajte no....to pravijo vsi tisti, ki niso slisali nobene njene pesmi al pa 2,3 hite od nje kaj pa spet ni to to!
Ceca ima kvalitetno glasbo z odlicnim besedilom (Marina pise najlepsa besedila v Srbiji) ...+ melodija je fantasticna .....Poslusam jo zato, ker mi ta kombinacija pase in ker v njeni glasbi uzivam...se najmanj pa zato, da bi jo sla tja pogledat al kaj jaz vem....Mi dol visi kake joske ma in kaksen morilec je bil njen moz....
Glasba se poslusa!
Men se tud zdijo butasti ti komentari..kaj te folk vidi na njej pa kak te lahko poslusate toto ceco itd....
ma dajte no....to pravijo vsi tisti, ki niso slisali nobene njene pesmi al pa 2,3 hite od nje kaj pa spet ni to to!
Ceca ima kvalitetno glasbo z odlicnim besedilom (Marina pise najlepsa besedila v Srbiji) ...+ melodija je fantasticna .....Poslusam jo zato, ker mi ta kombinacija pase in ker v njeni glasbi uzivam...se najmanj pa zato, da bi jo sla tja pogledat al kaj jaz vem....Mi dol visi kake joske ma in kaksen morilec je bil njen moz....
Glasba se poslusa!
-
DOra. - Debatorica
Valeria mi se ne ucimo srbo-hrvascine zato, da bi jo znali in se njim prilagajali! Mi smo se jo naucili ker 80% folka v sloveniji prej poslusa juznjasko glasbo kot naso....Pa dejstvo je da je njihova glasba kvalitetnejsa in da ne primerjamo nase Saske Lendero al kaki Turbo Angels s Ceco ..kr je to smesna primerjava...pa se glih tak to oboje imenuje Turbo folk-music...
Jaz sn se njihovega jezika naucila izkljucno prek glasbe in ne zato, ker sem ji sla s tem podpirat...oni pa se zato ne morejo naucit nasega jezika, saj je vpr. kdo sploh tam poslusa naso Rebeko Dremelj, Žano in ostale kvalitetne glasbenike..
konc te teme!
Jaz sn se njihovega jezika naucila izkljucno prek glasbe in ne zato, ker sem ji sla s tem podpirat...oni pa se zato ne morejo naucit nasega jezika, saj je vpr. kdo sploh tam poslusa naso Rebeko Dremelj, Žano in ostale kvalitetne glasbenike..
konc te teme!
-
Lady_fLame - Komunikatorka
- Na forumu od: 16. 1. 2007
- Kraj: Svet Za Neke Hrabrije
Mislim drugace, kaj pa ce stran obiskujejo tudi "cefurji" a tedaj bi tudi imele proti? Se pravi, da je cosmopolitan.si samo za cistokrvne slovence? Ah, dej, otročja posla.
Drugače, od mene slikice zagarantirano, če ne bom spet kakšen baksuz kot znam biti, pa izbrisati use slike z digitalca. Se mi zna zgoditit tudi to!
Pa tud krajsi opis bo, seveda, za vse obozevalke/ce Svetlane. Don't worry, materijala bo dovolj. Vsaj od mene.
Aja pa btw - okoli nekaj manj kot 5oo kart je se na voljo. Sreca da mam ze svojo.
Drugače, od mene slikice zagarantirano, če ne bom spet kakšen baksuz kot znam biti, pa izbrisati use slike z digitalca. Se mi zna zgoditit tudi to!
Pa tud krajsi opis bo, seveda, za vse obozevalke/ce Svetlane. Don't worry, materijala bo dovolj. Vsaj od mene.
Aja pa btw - okoli nekaj manj kot 5oo kart je se na voljo. Sreca da mam ze svojo.
-
inaa - Cosmofrik
- Na forumu od: 9. 11. 2005
- Kraj: tu pa tam
sej neb rekla da b jo nevemkuko uku*cala sam pac povem da mi ni kul in sm ze delezna prijaznih odzivov.... sej ubistvu me res zanima kaj je na njej....... (sej za tipe se ne recem une joske ampk bejbe... )
Zivljenje je piskotek!
- Valeria
- Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 6. 2005
Frenkie napisal/-a:In zdej je kao Cecina glasba kriva za to, da se nekateri nočejo naučit slovenščine Potem je najbolje da ukinemo tud predvajanje angleške in druge tuje glasbe, ker naj bi "obstajala možnost", da se nekateri zaradi tega ne bodo mogli naučit slovenščine
Ameriško glasbo posluša cel svet, saj je angleščina svetovni jezik.
Srbsko glasbo poslušajo samo Srbi in Slovenci in nihče drug.
Ja, normalno, da se južnjaki v Sloveniji počutijo bolj samozavestno, če še Slovenci njihovo glasbo poslušajo.Potem si oni mislijo kaj bi se sploh učili slovenščine, zakaj bi se prilagajali nam, če se naši ljudje (Slovenci)nespametno njim?
-
the big red machine - Kofetarica
- Na forumu od: 11. 3. 2007
- Kraj: gozd
Vsi Slovenci pa tudi ne poslušajo četniške muzike ...Meni osebno se gnusi.
- Neeah
- Sramežljivka
- Na forumu od: 6. 1. 2007
- Kraj: Ljubljana
Kok ste vi eni nestrpneži ej..
Zdj mormo že poslušat samo določeno glasbo, četud nam je druga všeč al kaj?
Preprosto neumno, če mi je ql afriška glasba jo bom poslušala, če mi je Ceca, tud in to nima NOBENE povezave s tem kako se nekateri nočjo naučit slovensk jao..
Zdj mormo že poslušat samo določeno glasbo, četud nam je druga všeč al kaj?
Preprosto neumno, če mi je ql afriška glasba jo bom poslušala, če mi je Ceca, tud in to nima NOBENE povezave s tem kako se nekateri nočjo naučit slovensk jao..
-
g00fy_qa - Cosmofrik
- Na forumu od: 22. 8. 2006
inaa napisal/-a:sej ubistvu me res zanima kaj je na njej....... (sej za tipe se ne recem une joske ampk bejbe... )
To mene tudi zanima... ve kdo odgovoriti zakaj posluša Ceco ipd.?
Predvidevam da zato, ker ''ustvarja'' ''kvalitetno'' glasbo?
As the shadow follows the body,
As we think, so we become.
As we think, so we become.
-
DOra. - Debatorica
g00fy_qa napisal/-a:Ne zamenjevati kvalitetne glasbe s poslušljivo glasbo!
(Ne moti me da poslušate Ceco, saj nekdo jo pač mora.)
haha..tota pa je bla dobra...NEKDO jo pač mora...a ti ves da je ceca napolnila marakano s 150.000 ludi, usce je napolnila mislim da s preko 250.000 ludi....in letos za srbsko novo leto z vec kot pol miljona ljudi na sredi beograda! NEKDO jo mora poslusat?????
in se bolj smesen je bil komentar od valerije, da srbsko muziko poslusajo samo slovenci hehe....a ti ves kje ceca vse nastopa in da to ni samo odvisno od srbov, ki so okol po svetu..ker je to letos dokazala marija serifovic ko je na finski dobila svoje obozevalce pa je minimalno stevilo srbov na finskem! ampak dobro to nima veze....bistvo je da srbsko glasbo poslusajo 1. srbi, hrvati, slovenci, bosanci, makedonci, da ti ne zacnem govorit, da sn v turciji (ko sn bla v hotelu poslusala 12 ur na dan jeleno karleuso, ceco in ostale srbske izvajalce....) pa nesmiselno je se nadaljevanti ker sem 100% pozabla lepo stevilo drzav, kjer najbolj popularni in znani srbi nastopajo..
jaz cece 100% ne grem gleat zarad josk (se ponavlam) zato ker mi niso prav nic privlacne in verjami mi, da pol miljona ljudi sigurno ne slo za srbsko novo leto gledat njene joske kr je vprasanje ce so ceco sploh videli kot zrnce?!?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov