CeCa
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Ljubljančanka - Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 12. 2004
- Kraj: Ljubljana
Pismu je mlada, jst sm skos mislila da dobro zgleda za 40 letnico.
- So Amazing
- Sramežljivka
- Na forumu od: 12. 12. 2006
- Kraj: Somewhere on planet
Ceca zmaga, res mi ni bolše, pa vrjamm da se usaka najde usaj v enm njenm komadu, čeprou se js osebno v večih! Js grem na koncert pa če je karta 50 € pa bom dala
-
Dagi - Kofetarica
- Na forumu od: 1. 8. 2006
- Kraj: ...
So Amazing napisal/-a:Ceca zmaga, res mi ni bolše, pa vrjamm da se usaka najde usaj v enm njenm komadu, čeprou se js osebno v večih! Js grem na koncert pa če je karta 50 € pa bom dala
js se definitivno najdem v par njenih komadih... ma ful hude... sploh Gore od ljubavi,...
Always look on the bright side of life!
-
In Love Girl - Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 8. 2005
- Kraj: Kranj
Sj zdj februarja nj bi mela koncert v Lj, a ne? Sj ne vem če ste že kje to napisale karta pa je baje 22 evrov, kar niti ni tolk...
...I`m a good girl!...(Only when I`m sleeping!)
-
Dagi - Kofetarica
- Na forumu od: 1. 8. 2006
- Kraj: ...
In Love Girl napisal/-a:Sj zdj februarja nj bi mela koncert v Lj, a ne? Sj ne vem če ste že kje to napisale karta pa je baje 22 evrov, kar niti ni tolk...
mislm da 17.3.
js upam da ne bo lih takrt Planica
Always look on the bright side of life!
-
MilkyWay - Cosmopsiho
- Na forumu od: 1. 3. 2007
- Kraj: ...en tu corazón..
js se pa še odločam al čem it al ne...za soboto so že razprodane, u petk bom pa garant mela kšne druge plane...nvem...vrjetno me bo sestra prepričala...sm pa bla n njenm koncertu 2005 k je mela u tivoliju!zakon žurka in vzdušje in...use:)..
-
Jela - Debatorica
- Na forumu od: 2. 8. 2005
- Kraj: Bla Bla
Ja pejt sej bo dobr -najbrž .MilkyWay napisal/-a:js se pa še odločam al čem it al ne...za soboto so že razprodane, u petk bom pa garant mela kšne druge plane...nvem...vrjetno me bo sestra prepričala...sm pa bla n njenm koncertu 2005 k je mela u tivoliju!zakon žurka in vzdušje in...use:)..
- darjasova
- Sramežljivka
- Na forumu od: 26. 9. 2006
- Kraj: Ljubljana
Ali ste morda vedeli to o njej???
baje je bila .....
http://www.leksikon-yu-mitologije.net/read.php?id=2629
baje je bila .....
http://www.leksikon-yu-mitologije.net/read.php?id=2629
-
bella_ - Debatorica
- Na forumu od: 26. 5. 2006
- Kraj: lj
to da je bla prostitutka je pomoje eno velko nabijanje, drgac pa vsi vemo kako se uspe na srbski estradi - poiscs si enga sponzorja in je. to je pa vrjetno vse kar je ceca nrdila v svoji karieri.
ciganka pa 10000000000% ni, to dam pa loh glavo u ogenj, ne sam roke ampak tut ce bi bla...
se ena zanimivost, k je zacuda avtorica debilnega texta ni zabelezla - ceca je hodila na zivilsko srednjo solo, smer prasicereja, ampak sole ni koncala.
no kokrkol ze, zard mene je lahko ona vesolc z nevem kasno preteklostjo, men je ona zakon
ciganka pa 10000000000% ni, to dam pa loh glavo u ogenj, ne sam roke ampak tut ce bi bla...
se ena zanimivost, k je zacuda avtorica debilnega texta ni zabelezla - ceca je hodila na zivilsko srednjo solo, smer prasicereja, ampak sole ni koncala.
no kokrkol ze, zard mene je lahko ona vesolc z nevem kasno preteklostjo, men je ona zakon
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov