CeCa
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
C_r_N_a - Sramežljivka
- Na forumu od: 8. 6. 2005
NIA zakaj pa se pol spuščaš tak nizko da poješ pesem od osebe ko ti gre na živce in je ne maraš ker je pač "južnjakinja" in ma grozn glas in blabla...bi pa zavrnala to če niti videt niti čut ne moreš takih ljudi!eh nekateri so res čudni...
-
kamis - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 12. 12. 2006
- Kraj: ljubljana
ceca bo spet u ljubljani 17.3.2007...
jst mislim da se usaka ženska najde v njenih pesmih,so odlične...
sploh pa kar se besedil tiče,so to najlepše ljubezenske pesmi...
a si morte mislt da je ženska stara komaj 34let???ma dva otroka in umrlega moža...ja halo,kera je pa že tok dožvela do tega leta...
koncert je pa res vedno vreden ogleda,sm bla v celju...fenomenalno...
seveda da ona bo vedno koncertirala ko ji bo primankoval keša,sej dobi 50miljonov na koncert... kdo pa pol nebi pel za tak keš...
jst mislim da se usaka ženska najde v njenih pesmih,so odlične...
sploh pa kar se besedil tiče,so to najlepše ljubezenske pesmi...
a si morte mislt da je ženska stara komaj 34let???ma dva otroka in umrlega moža...ja halo,kera je pa že tok dožvela do tega leta...
koncert je pa res vedno vreden ogleda,sm bla v celju...fenomenalno...
seveda da ona bo vedno koncertirala ko ji bo primankoval keša,sej dobi 50miljonov na koncert... kdo pa pol nebi pel za tak keš...
-
kamis - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 12. 12. 2006
- Kraj: ljubljana
http://www.youtube.com/watch?v=vZ4ol6Onn1M&search=CECA
če ima slučajno katera kakršnekoli pomisleke o tem da ceca ne zna peti si poglejte tale videoposnetek...
vedno ampak res vedno na koncertih poje v živo!!!!! in njeni koncerti ne trajajo dve urci s pou urnim presledkom umes ampak tri do štiri ure s pet minutno pauzo...
če ima slučajno katera kakršnekoli pomisleke o tem da ceca ne zna peti si poglejte tale videoposnetek...
vedno ampak res vedno na koncertih poje v živo!!!!! in njeni koncerti ne trajajo dve urci s pou urnim presledkom umes ampak tri do štiri ure s pet minutno pauzo...
-
Lady_fLame - Komunikatorka
- Na forumu od: 16. 1. 2007
- Kraj: Svet Za Neke Hrabrije
Hmmm.....Ceca?
No,men je najljubsa pevka, samo pa pravim, vsak ima svoj okus,tako da se nic ne pritozujem,ce nekdo lepo rece,da se mu ne dopade,ker pac te muzike ne poslusa. Mi pa presede, da nekdo spet pretirano zali.
Ok, spostujem vsak okus, vsak ma svoje mnenje, sam jst lepo prenesem, tudi ljudi,ki je ne poslusajo Cece, sploh pa smo vsi enaki ljudje.
Emm, ve pripadnice 'fanov Cece' na najdi.si najdite Cecin slovenski forum,pa pridte mal počekirat, ma koncert v Hali Tivoli 17.3.07 (Ce slucajn se kdo ni povedu) pa ene par motivov za majice sem ze objavila....Uglavnm,kdor pride,bo fajn.
Pa lp vsem! Upam,da nisem koga uzalila z svojim postom,saj mi to ni bil namen.
No,men je najljubsa pevka, samo pa pravim, vsak ima svoj okus,tako da se nic ne pritozujem,ce nekdo lepo rece,da se mu ne dopade,ker pac te muzike ne poslusa. Mi pa presede, da nekdo spet pretirano zali.
Ok, spostujem vsak okus, vsak ma svoje mnenje, sam jst lepo prenesem, tudi ljudi,ki je ne poslusajo Cece, sploh pa smo vsi enaki ljudje.
Emm, ve pripadnice 'fanov Cece' na najdi.si najdite Cecin slovenski forum,pa pridte mal počekirat, ma koncert v Hali Tivoli 17.3.07 (Ce slucajn se kdo ni povedu) pa ene par motivov za majice sem ze objavila....Uglavnm,kdor pride,bo fajn.
Pa lp vsem! Upam,da nisem koga uzalila z svojim postom,saj mi to ni bil namen.
-
g00fy_qa - Cosmofrik
- Na forumu od: 22. 8. 2006
Meni ni všeč.
Njena glasba je itq glavni razlog da je 'ne maram'. Sicer pa mi je vseeno če je komu najboljša na svetu. Verjetno so moji bendi komu drugemu tudi bedni.
V glavnem - meni ni nič spešl. Se mi zdi kar podobna Severini pa podobnim pevkam.
Njena glasba je itq glavni razlog da je 'ne maram'. Sicer pa mi je vseeno če je komu najboljša na svetu. Verjetno so moji bendi komu drugemu tudi bedni.
V glavnem - meni ni nič spešl. Se mi zdi kar podobna Severini pa podobnim pevkam.
As the shadow follows the body,
As we think, so we become.
As we think, so we become.
- norolescentka
- Kofetarica
- Na forumu od: 12. 8. 2005
- Kraj: štajerska
jemina napisal/-a:Men je njen Beograd tko fajna pesem, pa Gore od ljubavi in Pazi s kime spavaš
se strinjam.drgač pa je bla glihkar stara 33 let.
men se ne zdi lepa, všeč pa mi je njen glas in pesmi.pa zdi se mi ful nevarna ko kaka mafijska princesa.
življenje je treba uživat! ne veš, kaj te čaka za naslednjim vogalom...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov