CeCa
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Poison Girl
- Kofetarica
- Na forumu od: 26. 1. 2005
miska13 napisal/-a:in v katerem komadu ona južnjaško zavija?
misls rect v katerem ne?
-
honeydew - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 11. 2005
~NIA~ napisal/-a:no ja.. ceca res ni lepa? usaj men ne.. niti mi nima dobrga glasu.. mogoče kr ne prenašam unga južnjaškega naglašovanja in zavijanja.. nevem kako se reče
Ammm.... Kva??? Južnjaškega naglašOvanja in zavijanja. Temu se reče srbski jezik drugač . Ljudje iz Beograda govorijo drugače kot ljudje iz Niša,.... Tko kot štajerci, dolenjci, gorenjci,... Štekaš, bo šlo?
Za njeno rit mi dol visi, sam ne mi pa buč kotalit s takimi primitivnimi izjavami.
-
bouhica - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 7. 2004
honeydew napisal/-a:~NIA~ napisal/-a:no ja.. ceca res ni lepa? usaj men ne.. niti mi nima dobrga glasu.. mogoče kr ne prenašam unga južnjaškega naglašovanja in zavijanja.. nevem kako se reče
Ammm.... Kva??? Južnjaškega naglašOvanja in zavijanja. Temu se reče srbski jezik drugač . Ljudje iz Beograda govorijo drugače kot ljudje iz Niša,.... Tko kot štajerci, dolenjci, gorenjci,... Štekaš, bo šlo?
Za njeno rit mi dol visi, sam ne mi pa buč kotalit s takimi primitivnimi izjavami.
Punca je sam povedala svoje menje, kaj se razburjaš
You can think Im wrong, but thats no reason to quit thinking
-
bad_girl - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 9. 2004
- Kraj: Domžale
Men ma tut 1A glas...prov tak poseben pa fuuul lepe pesmice...take meaningful...tko da Ceca sam
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov