CeCa
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
bad_girl - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 9. 2004
- Kraj: Domžale
Sam tanov album me je pa kr mal razočaru...razn Lepi grome moj pa še kak Pile...ni noben nevem kaj...tko kokr da ne bi hotl tolk lepo v uho...kot npr. Prljavo, Pazi s kime spavaš, Gore od ljubavi....
ANSAF - Debatorica
- Na forumu od: 22. 12. 2004
- Kraj: ljubljana
bella_ napisal/-a:a je sla kera na koncert na ušće al pa usaj gledala? men je biu koncert ful hud sploh pa k je rekla da eno pesm posveca cloveku ki ga je imela najraje na svetu so mi sle skor souzice, njej pa tut kar se je ful vidl.
jst sem mal gledala, ma tko no, nc ne vem kaj prevec pretreslivega od koncerta,je pa res da nisem gledala celega, u tisti beli oblekici mi je bila sicer huda, pa njen dekolte
glede joka pa sentimentalnih stvari pa to, da mogoce ji je bilo malo hudo, dost je pa tudi zaigrala.
Je pa izpolnila obljubo, da bo naredila dober koncert, kar ga tudi je.
A friend is someone who lets you have total freedom to be yourself
- Mr Mojo Risin' -
- Mr Mojo Risin' -
-
bella_ - Debatorica
- Na forumu od: 26. 5. 2006
- Kraj: lj
pomoje je ona tale cd bol na hitr skp spraula in je sluzu bol za promocijo koncerta...tut ona sama je rekla da je to "promotivni cd". koncert mi je biu pa kul tut njene emocije lahko da so ble zaigrane mal ampak zenski je zihr bed. itak da ma arkana se rada ce pa ni z nobenim. njenadva otrocka sta pa taka carja da glava boli
-
MIGRENA - Cosmofrik
- Na forumu od: 6. 5. 2005
ANSAF napisal/-a:glede joka pa sentimentalnih stvari pa to, da mogoce ji je bilo malo hudo, dost je pa tudi zaigrala.
Kok mi gre na živce k morte eni kuj na slabo stran potegnt zakaj hudiča bi pa igrala? Kva ma ona od tega, če "zaigra" jok? Nevem no, če bi mene pršlo tok folka gledat pa poslušat pa, če bi bla uspešna celih 18 let tko k ona bi me vrjetno tut mal stisnilo pr srčku...
Jest sm gledala skor cel koncert in skor pr vsakmu komadu jokala k ena bebica, ker zna totalno s čustvi nabito odpet komad, ki so pa itak že sami po seb lepi.
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
-
bella_ - Debatorica
MIGRENA napisal/-a:skor pr vsakmu komadu jokala k ena bebica, ker zna totalno s čustvi nabito odpet komad, ki so pa itak že sami po seb lepi.
jaaaaaaa js tut sploh nesmem poslusat vec kokr 3 njenih balad ker je to ze konc njeni komadi res ubijajo
- s.j.parker
- Sramežljivka
- Na forumu od: 25. 4. 2006
Priznam do poznam dve pesmi od nje.V eni poje od temperature njene pi... Predrzno Drugače pa mi njen glas ni všeč,kot kričanje. Kot baba je pa preveč plastična. Škoda mal je pretiravala.
-
ANSAF - Debatorica
- Na forumu od: 22. 12. 2004
- Kraj: ljubljana
MIGRENA napisal/-a:ANSAF napisal/-a:glede joka pa sentimentalnih stvari pa to, da mogoce ji je bilo malo hudo, dost je pa tudi zaigrala.
Kok mi gre na živce k morte eni kuj na slabo stran potegnt zakaj hudiča bi pa igrala? Kva ma ona od tega, če "zaigra" jok? Nevem no, če bi mene pršlo tok folka gledat pa poslušat pa, če bi bla uspešna celih 18 let tko k ona bi me vrjetno tut mal stisnilo pr srčku...
Jest sm gledala skor cel koncert in skor pr vsakmu komadu jokala k ena bebica, ker zna totalno s čustvi nabito odpet komad, ki so pa itak že sami po seb lepi.
ja no meni se je tko zdelo, je pa res, da nisem gledala celega koncerta , ampak sam mal, mogoce zato....
mi je drgac ona cist cool, tko da nimam nc proti njej, edino kar me mogoce moti (se tudi pol navezuje na sentimentalnost), da se zmeraj objokava Arkana. Sej lepo da ga, oz. jo razumem da ga, pac ga ma rada, samo vcash se mi zdi, da dela s tem sama sebi se mal promocije.
Sam to je sam moje mnenje, tko da ne se spet razburjat
A friend is someone who lets you have total freedom to be yourself
- Mr Mojo Risin' -
- Mr Mojo Risin' -
-
bella_ - Debatorica
men se pa ne zdi da bi kej prevec ispostavlala arkana ker ga prouzaprou skor nikol ne omenja razn k majo ksni nasi pametni novinarji briljantna vprasanja povezana s politiko to me pa kr raspi... arkan je biu tut za moje pojme vojni zlocinc za njo pa pac ne. sploh pa ona nima nc z njegovimi umori
-
jemina - Cosmopsiho
- Na forumu od: 14. 6. 2006
Men je pa ona eden redkih antipatičnih ljudi, res je ne morem videt. Vsa je umetna, men je prov grozna gor v fris.
In potem se hval, da ji pri teh letih joške še vedno pokonc stojijo, saj vsem ki imajo umetne. Jao, jz sem mislna, da bom umrla, ko sem to slišala
In potem se hval, da ji pri teh letih joške še vedno pokonc stojijo, saj vsem ki imajo umetne. Jao, jz sem mislna, da bom umrla, ko sem to slišala
- nenanena
- Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 3. 2005
- Kraj: Me land
Ok, men tud Ceca ni nevem kaj nisem gledala koncerta sem pa gledala tistega v Ljubljani in mi je res pri vsaki pesmi skoraj šlo na jok, res lepo.
Kar se tiče pa novega album če katera kolikor toliko pozna Ceco ve da je njena pesem samo Lepi grome moj, te ki si downloadte z dc++ ali pa kaj podobnega druge pesmi sploh niso njene en se je naredu norca in dal pod njeno ime vendar to ni njen glas, ali pa obstaja kakšna nova Ceca vendar je samo pesem Lepi grome moj njena poslušajte malo glas pri drugih pesmih to defenitivno ni ona.
Kar se tiče pa novega album če katera kolikor toliko pozna Ceco ve da je njena pesem samo Lepi grome moj, te ki si downloadte z dc++ ali pa kaj podobnega druge pesmi sploh niso njene en se je naredu norca in dal pod njeno ime vendar to ni njen glas, ali pa obstaja kakšna nova Ceca vendar je samo pesem Lepi grome moj njena poslušajte malo glas pri drugih pesmih to defenitivno ni ona.
-
bad_girl - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 9. 2004
- Kraj: Domžale
nenanena napisal/-a:Ok, men tud Ceca ni nevem kaj nisem gledala koncerta sem pa gledala tistega v Ljubljani in mi je res pri vsaki pesmi skoraj šlo na jok, res lepo.
Na www.folkoeka.com, kjer jst narodnjake downloadam je cel njen album gor, tko da komadi tm so kr tapravi...
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov