CeCa
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
ANSAF - Debatorica
- Na forumu od: 22. 12. 2004
- Kraj: ljubljana
Čebela19 napisal/-a:Jaz sem bila novembra v Celju na koncertu in moram priznati, da je vredno vsakega tolarja. Čeprav je zamudila dve uri ....
ce zamudi 2 uri, pol za mene ze ni vredna cele karte.
Mi je pa ceca s to blond barvo k ena znucana k.....
OF: Ta prvic k je bil Joksimovic v LJ (GR, mislim da 2003), je full zamudu, neki odigral, mel spet odmor , tko da je pol dvorane slo dam....
In od takrt se mi je zameru, tko da sploh ne pomislim, da bi sla se na njegov koncert.
A friend is someone who lets you have total freedom to be yourself
- Mr Mojo Risin' -
- Mr Mojo Risin' -
- Čebela19
- Komunikatorka
- Na forumu od: 10. 5. 2006
- Kraj: Ljubljana
ANSAF napisal/-a:Čebela19 napisal/-a:Jaz sem bila novembra v Celju na koncertu in moram priznati, da je vredno vsakega tolarja. Čeprav je zamudila dve uri ....
ce zamudi 2 uri, pol za mene ze ni vredna cele karte.
Mi je pa ceca s to blond barvo k ena znucana k.....
OF: Ta prvic k je bil Joksimovic v LJ (GR, mislim da 2003), je full zamudu, neki odigral, mel spet odmor , tko da je pol dvorane slo dam....
In od takrt se mi je zameru, tko da sploh ne pomislim, da bi sla se na njegov koncert.
Torej...Če je zamudila, pa če še vedno pravim, da je bilo vredno vsakega tolarja, potem si lahko misliš le,da baba res zna, ne?!Fino je bilo.
-
bad_girl - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 9. 2004
- Kraj: Domžale
bad_girl - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 9. 2004
- Kraj: Domžale
Ooooo morm ga staaaknt! Ker tazadn Gore od ljubavi je bil res fenomenalen...ful bolš k pa res une orto narodnjaške
- Sramežljivka
- Na forumu od: 4. 11. 2005
- Kraj: ..in the sky..
jst bi šla fuuuul na koncert na Ušče sam k nemereeeeem bemti kaj je prbila v bravo showu da bo kr 1mio watou naglas čist se ji je zmešal dobr jo bom vsaj do vamo slišala
..jer samo dobrim curama,
uvek se ružno dešava..
uvek se ružno dešava..
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov