CeCa
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Naughty grl - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 9. 2004
- Kraj: Lj
Tisti k niste bli na Ceci, pa bi si vseen radi pogledal koncert je zdele na Net tv
... se non ti cerco non vuol dire che mi hai perso <3
-
miikena - Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 11. 2004
opium napisal/-a:eh zamudu ocitno
Jz tut..
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
-
Naughty grl - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 9. 2004
- Kraj: Lj
Dans je ponovitev ob 18h. Majc pr men je bla pa cist kul slika
... se non ti cerco non vuol dire che mi hai perso <3
-
zamišljena - Sramežljivka
- Na forumu od: 13. 1. 2005
- Kraj: dežela nenavadnih ljudi
aleksa napisal/-a:gledala danes na netu. Kul koncert, dobre pesmi.
Kje na netu?
If you make people think they're thinking, they'll love you. But, if you really make them think, they'll hate you.
- beyonce7
- Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 5. 2005
Prvič sem jo vidla po tv skupaj z možem sta mela nek intervju. Drugič je neki pela v eni obleki brez spodnjih hlač. Zadnjič na Mariotu je bla katastrofalno oblečena, res uno,"joški na pladnju". Ni neumna ženska, lahko bi mela malo več okusa, glede na to, da ima veliko denarja. Za večino žensk iz Beograda je značilno, da so napedenane pa vseeno zgledajo cheap. Nimam nič proti njej, ne poznam njene glasbe.
-
_n_j_i_n_s_a_ - Komunikatorka
- Na forumu od: 12. 10. 2004
- Kraj: Ljubljana-Fužine
zame je ceca zakon. poznam vse njene komade in so mi vsi oky.
...ja nemam vise razloga zivjeti bez tvoga imena... 14/8/2005
-
Mark - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 9. 2004
- Kraj: Steiermark
¤MajC¤ napisal/-a:net forsira hrvasko muziko. ker je auer dober kolega od stavrosa pa teh pa jih tk nonstop v slo vlači. ce ti hrvati nebi tloko v slo nastopali bi tk bli revezi.
Ne se ne strinjam s tem. Ne zdaj primerjat, onega koncerta v dvorani tabor s playlisto komadov, ki se dejansko vrtijo na radiu. Me zanima, kolko poslušaš ta radio, da lahko to trdiš.
The best way to have a good idea is to have lots of ideas.
-
čmokica - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 1. 2005
zdj k sm bla u črni gori se useposod govori da naj bi biu kao arkan živ pa po teh srpskih revijah skandala je use to napisan kaj si še nebojo vn zmislil... no sej mogoče pa je le resnica
Nema na svetu ruznih zena..postoje samo zene, koje ne znaju da bi s malo truda mogle da budu lepe.
( Dior )
( Dior )
-
Enschede - Komunikatorka
- Na forumu od: 5. 5. 2005
- Kraj: Ljubljana
čmokica napisal/-a:zdj k sm bla u črni gori se useposod govori da naj bi biu kao arkan živ pa po teh srpskih revijah skandala je use to napisan kaj si še nebojo vn zmislil... no sej mogoče pa je le resnica
Preveč bereš Skandala Beri rajš Svet Plus
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov