CeCa
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- opium
- Kofetarica
- Na forumu od: 19. 10. 2004
- Kraj: neutral zone
baje je pela 3 ure
js sm se neki čez 8 PM pelu mim tivolija in videt je blo en kup sumljiuceu(nike patike z unimi rdecimi fedri zadi ), je pa blo baje ful slo ''estrade'' na koncertu in sexy deklet
no js sm su raj na tabor na umeka in tja je po ceci prsl kr dost znancev in vsi so rekl da je biu mega koncet...
js sm se neki čez 8 PM pelu mim tivolija in videt je blo en kup sumljiuceu(nike patike z unimi rdecimi fedri zadi ), je pa blo baje ful slo ''estrade'' na koncertu in sexy deklet
no js sm su raj na tabor na umeka in tja je po ceci prsl kr dost znancev in vsi so rekl da je biu mega koncet...
-
Naughty grl - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 9. 2004
- Kraj: Lj
Ceca je mela na zacetku dolgo belo obleko, potem se je preoblekla v crno.
Men je blo super res ... Pet je zacela okol pol 22h, koncou se je pa mal pred eno zjutri. Hala Tivoli je bla dobesedno polna ... Torbice so nm 3x pregledal Aja, pa prpelala se je z belo limuzino. Folk je najbol ponoru ob pesmih Beograd, Zaboravi, Lepotan, Gore od ljubavi, in pa Pazi s kime spavas, k jo je zapela 2x.
Po koncertu se je iz vseh avtom slisala Ceca ... Aja pa Nobel burek je posteno zasluzu uceri
Men je blo super res ... Pet je zacela okol pol 22h, koncou se je pa mal pred eno zjutri. Hala Tivoli je bla dobesedno polna ... Torbice so nm 3x pregledal Aja, pa prpelala se je z belo limuzino. Folk je najbol ponoru ob pesmih Beograd, Zaboravi, Lepotan, Gore od ljubavi, in pa Pazi s kime spavas, k jo je zapela 2x.
Po koncertu se je iz vseh avtom slisala Ceca ... Aja pa Nobel burek je posteno zasluzu uceri
... se non ti cerco non vuol dire che mi hai perso <3
- kathy
- Debatorica
- Na forumu od: 25. 6. 2004
- Kraj: ljubljana
Naughty grl napisal/-a:Ceca je mela na zacetku dolgo belo obleko, potem se je preoblekla v crno.
ja, ja...uno belo obleko je mela k se ji je ceu hrbet vidu...
edino k je blo bad, je blo to, da so sam pivo stregl in pol je folk skoz na wc hodu...uni veceji so bli pa polom,vse je puščal pa tekl čez...
drgapč pa SUPER!
-
Naughty grl - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 9. 2004
- Kraj: Lj
kathy napisal/-a:
edino k je blo bad, je blo to, da so sam pivo stregl in pol je folk skoz na wc hodu...uni veceji so bli pa polom,vse je puščal pa tekl čez...
Uff kok se pa s tem strinjam Pa se sam 3je wcji so bli, vrsta pa douga 15 metrov
... se non ti cerco non vuol dire che mi hai perso <3
-
Slatka Mala - Komunikatorka
- Na forumu od: 10. 5. 2005
- Kraj: Göteborg,Sweden
fenomenalno sm bla ka mejhn otrok ka dobi liziko
U prolazu tjelo pripijena,bez imena samo bez uspomena..
-
ANSAF - Debatorica
- Na forumu od: 22. 12. 2004
- Kraj: ljubljana
Naughty grl napisal/-a:Ceca je mela na zacetku dolgo belo obleko, potem se je preoblekla v crno.
Sam ta Zaboravi je pa od MERLINA. tKO sem jst prebrala, in ce je res ta komad pela....uf, dobr to
Men je bilo pa letos 1x da se je zgodil, da mi je bilo preproto prevec denarja dat za karto. Pa sem bila 4x na Merlinu, pa Karleusi, Kiticu...po pravici povedano, pa mi je dobra pevka, grem rajs na Bijelo dugme.
A friend is someone who lets you have total freedom to be yourself
- Mr Mojo Risin' -
- Mr Mojo Risin' -
- ¤MajC¤
- Kofetarica
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Mark napisal/-a:ANSAF napisal/-a:Slak je tko groz klafedral po srbsko-hrvasko, da sva se obe z mami zgrazale
To je bla ena redkih oddaj trenj, ki sem jo pogledal. Malo me je motlo, ker je oni Dušan Uršič (Radio Dur, kjer kao ne vtrijo te glasbe) obtožil en mariborski radio (net fm), da forsira hrvaško (yugo) muziko
Te pa je sploh ne vrti. V bistvu je bil to razlog, da sem gledal oddajo. Itak je iz statistike razvidno, da je ne vrti.
net forsira hrvasko muziko. ker je auer dober kolega od stavrosa pa teh pa jih tk nonstop v slo vlači. ce ti hrvati nebi tloko v slo nastopali bi tk bli revezi.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov