CeCa
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Prima
- Kršitelj/ica 2. stopnje
- Na forumu od: 16. 4. 2005
micamaca napisal/-a:KranCk napisal/-a:vse iste-bedne...nimajo tokkkkk dobre muzke kukr je showa okol njih...pride npr. J. Cocker u slovenijo pa ni nbenga big deala...pa je 1000000000000000× bolsi muzkontar kt onidve?
ja res je... kva čmo
samo na to ceculjo bo več poslušalcev ali gledalcev prišlo vemo zakaj....
Cocker je legenda in za one ki poslušajo seljakinjo je to pretežka muza
-
Snow flake - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 12. 2004
- Kraj: okolica Ljubljane
lisička napisal/-a:Ej kakšne mate
Ja ja sam jest se pa strinjam s telimi tazadnimi posti ....
- Prima
- Kršitelj/ica 2. stopnje
- Na forumu od: 16. 4. 2005
tamala82 napisal/-a:Snow flake napisal/-a:Ja ja sam jest se pa strinjam s telimi tazadnimi posti ....
S katerimi zdaj.. Od Prime k vsem hoče pokazat da je Brena-fan ali od KranCka in micemace glede Cockerja
boljša je brena ne omenjaj mi več te seljakinje ceculje,poglej v delu kako jo šinfajo vsi.
-
Tamala` - Kofetarica
- Na forumu od: 31. 1. 2005
- Kraj: Ljubljana
Prima napisal/-a:boljša je brena ne omenjaj mi več te seljakinje ceculje,poglej v delu kako jo šinfajo vsi.
Glede na to da je to tema o Ceci mislim da si ti sfalila temo .. o breni se lahko pogovarjamo v temi ki si jo ti odprla.. zato mislim da je še kako opravičeno da omenjamo tukaj Ceco in ne Brene..
Kaj ti misliš?
-
Snow flake - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 12. 2004
- Kraj: okolica Ljubljane
Ja ja no sej tko .........
od KranCka in micemace izjave so mi fajn ....
od KranCka in micemace izjave so mi fajn ....
-
micamaca - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 11. 8. 2004
- Kraj: Žabji dol
tamala82 napisal/-a:Prima napisal/-a:boljša je brena ne omenjaj mi več te seljakinje ceculje,poglej v delu kako jo šinfajo vsi.
Glede na to da je to tema o Ceci mislim da si ti sfalila temo .. o breni se lahko pogovarjamo v temi ki si jo ti odprla.. zato mislim da je še kako opravičeno da omenjamo tukaj Ceco in ne Brene..
Kaj ti misliš?
glede na njene izjave dvomim da ona sploh kej misl
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov