CeCa
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
ma ženska mi gre na živce .. staro ženšče, ki se sem pa tja preserava s tistimi njenimi umetnimi jozlami sploh, ker so umetne in umetna je cela ona.
Zadnjič spremenil Tamala_mrha, dne 13. Jan. 2012 16:50, skupaj popravljeno 1 krat.
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
dora točno tako
Zadnjič spremenil Tamala_mrha, dne 13. Jan. 2012 16:49, skupaj popravljeno 1 krat.
-
Lady_fLame - Komunikatorka
- Na forumu od: 16. 1. 2007
- Kraj: Svet Za Neke Hrabrije
In hvala Bogu se lahko obrnes od teme in odides.
Drugace, "zenscine" moje, zopet pretep za prvo vrsto? Ma neee. Spet bo prostora za vse. V MBju je blo noro,res..
Kot je ena prej rekla - Cuti PILE i umrijeti. Gotovo.
Drugace, "zenscine" moje, zopet pretep za prvo vrsto? Ma neee. Spet bo prostora za vse. V MBju je blo noro,res..
Kot je ena prej rekla - Cuti PILE i umrijeti. Gotovo.
-
DOra. - Debatorica
- Na forumu od: 12. 4. 2007
- Kraj: Maribor
Ma skoda je casa in volje, da nekoga obsojas kaksno glasbo ma..poslusa ga pa 3/4 slo, hrt, srb, rom, bug naroda pac TO NEKAJ POVE!
Glasba je ne glede na izvajalko VRHUNSKA in z Marino, ki pise vrhunske tekste ( se spoznala z Madonno), potem on ko ji dela glasbo UF..pac vse na nivoju...
zalostno ampak bilo kateri nasi glasbenik bo hotel kaj podobnega izvest bo smesno, zalostno pa je da nikoli ne bo na taksnem nivoju...ce pa mislis, da ker je jugo da je BED....potem pa si poslusaj naso glasbeno sceno pa se JOCI
Glasba je ne glede na izvajalko VRHUNSKA in z Marino, ki pise vrhunske tekste ( se spoznala z Madonno), potem on ko ji dela glasbo UF..pac vse na nivoju...
zalostno ampak bilo kateri nasi glasbenik bo hotel kaj podobnega izvest bo smesno, zalostno pa je da nikoli ne bo na taksnem nivoju...ce pa mislis, da ker je jugo da je BED....potem pa si poslusaj naso glasbeno sceno pa se JOCI
-
J.Lo - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 12. 2004
Mogoče si delovala tak navdušeno, da te nihče ni upal. Hecam se malo Jaz sem bla v Samsari na Vip-u, pa nisem niti vedla, da je kaki dogovor. Lahko se pa za Celje kaj zmenimo. Če bi še datum vedli, bi blo super, da si jaz to organiziiiiiiram. Wooohooo
Lahko imam vse.
-
22. december je v igri..
-
LF ve vse. CecaVseved.
Kdo je na strani