CeCa
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- dejwid
- Sramežljivka
- Na forumu od: 7. 5. 2007
Ja res prireditveni prostor ni na nivoju... Upamo da bojo kaj naredili in da bi prestavili vse skupaj v dvorano Tabor (kar pa je že skoraj nemogoče, saj so vsi plakati že zunaj za Samsaro). Samo jaz grem neglede da to... Ceca je pač Ceca
-
DOra. - Debatorica
- Na forumu od: 12. 4. 2007
- Kraj: Maribor
Ja to res ne bojo vec spreminjali ..pa ne samo zarad plakatov in kart ampak ona je pristala na dogovor s tem organizatorom tako da ji je ocitno odgovarjal..samo verjetno se sama neve kolk folka bo zvabla...
se vidimo...jaz bom ta ko bo v prvi vrsti na ves glas prepevala (pomeni: se drla)
se vidimo...jaz bom ta ko bo v prvi vrsti na ves glas prepevala (pomeni: se drla)
- dejwid
- Sramežljivka
- Na forumu od: 7. 5. 2007
DOra. napisal/-a:Ja to res ne bojo vec spreminjali ..pa ne samo zarad plakatov in kart ampak ona je pristala na dogovor s tem organizatorom tako da ji je ocitno odgovarjal..samo verjetno se sama neve kolk folka bo zvabla...
Toraj se 100% vidima tam Jaz pa grem z Ceca Forumom, tako da me kaj pocukaj za rokav
-
Lady_fLame - Komunikatorka
- Na forumu od: 16. 1. 2007
- Kraj: Svet Za Neke Hrabrije
DEJWID lool.
Heh, ti bi kar celo gardo peljal notri aa. Ja res je za koncert v Samsari. Cena vstopnice pa je 22 €urckov ja (ko je nekdo spraseval).
Pac, se vidimo tam, ce uspem priti no..
Heh, ti bi kar celo gardo peljal notri aa. Ja res je za koncert v Samsari. Cena vstopnice pa je 22 €urckov ja (ko je nekdo spraseval).
Pac, se vidimo tam, ce uspem priti no..
Zadnjič spremenil Lady_fLame, dne 24. Jul. 2008 10:35, skupaj popravljeno 1 krat.
-
pupica20 - Debatorica
- Na forumu od: 13. 5. 2005
- Kraj: maribor,postojna,tržič
22 euru za Cecin koncert v samsari? Too much. Sej tolko je blo v Ljubljani pa je bil dost večji prostor pa organizacija je bla tut boljša kot bo v samsari. Me prav zanima kak bo zgledal to v samsari.
Ne moremi storiti velikih dejanj. Le mala z veliko ljubezni.
-
katika87 - Sramežljivka
- Na forumu od: 29. 3. 2007
- Kraj: Nm
ja men so frendi ka so šli na njen zadnji koncert (v lj) rekl da je blu dobr-sm so pričakoval kej več....
splača se it na njen koncert v bosni al pa srbiji-so zihr boljši pa dlje trajajo in cenejši so.
sm njen glas mi je pa svetoven in nekatere pesmi isto.
splača se it na njen koncert v bosni al pa srbiji-so zihr boljši pa dlje trajajo in cenejši so.
sm njen glas mi je pa svetoven in nekatere pesmi isto.
-
DOra. - Debatorica
dejwid napisal/-a:
Samo res nevem kako mislijo na ta koncert spravit 3500 ljudi kam jih bojo te dali? Pa dobro jaz grem, pa magari gazijo po meni
Kak ves da bo mela 3500 ljudi??? to me je malo sokiralo pa sn se tak btw. sla danes v big bang-a vprasat kolko se je kart na razpolago pa je reko da nekaj cez 1000 ..
pupica20 ti gres za 22e njo poslusat in ne gledat kje bos stala ...razn ce das 100e za super vip da bos na mehkem sedezu
Normalno da je 1000krat boljsi ce gres na njen koncert v Srbiji ker je tam vsekakor tui bol poslusana in je ogromno folka tako da si diva ne more privoscit v Srbiji da poje v kakem kafiču kot je Samsara..bi ga ljudje podrli
-
DOra. - Debatorica
se popolnoma strinjam s tabo glede placa....glede cene kart pa je tak vse odvisno od organizatora ker ji preden pride ona ponudijo ceno in ker vejo da bodo v samsaro spravli tolko pa tolko ljudi so tud ponudli pol tako ceno ..zato pa so potem 100e se neke SUPER VIP karte...mislim brezveze...kolko vem jih je blo ful dosti razocaranih ko so sli na gospodarsko razstavisce pa so meli vip karto ker smo eni spredi bli en meter bek od nje pa odlicno vidli ...
tak da v srbiji ni taka cena ker napolni beograd z pol milijona ljudi...nas nebo nikol toliko skupaj ce pa bi bli bi pa tud karte ble bol poceni..
ni ravno najbol poceni 22e - samo tisti ki si jo res zelijo videt jim to ni problem dat
hecno pa je da mi v slo lahko njo vidimo na meter vstran ce se malo prej spravis na koncert..v srbiji jo ljudje poslusajo od zacetka njene kariere in jo nekateri blazno obozujejo pa niso in mogoce nikol tud nebojo prisli tak blizu nje...ce gledamo na njena koncerta na marakani al pa na uscu
tak da v srbiji ni taka cena ker napolni beograd z pol milijona ljudi...nas nebo nikol toliko skupaj ce pa bi bli bi pa tud karte ble bol poceni..
ni ravno najbol poceni 22e - samo tisti ki si jo res zelijo videt jim to ni problem dat
hecno pa je da mi v slo lahko njo vidimo na meter vstran ce se malo prej spravis na koncert..v srbiji jo ljudje poslusajo od zacetka njene kariere in jo nekateri blazno obozujejo pa niso in mogoce nikol tud nebojo prisli tak blizu nje...ce gledamo na njena koncerta na marakani al pa na uscu
-
pupica20 - Debatorica
- Na forumu od: 13. 5. 2005
- Kraj: maribor,postojna,tržič
dora.normalno da jo grem poslušat in ne gledat(čeprov tut za pogledat ni slaba ). sam mal too much se mi zdi,ker samsara je velika kolr je,gospodarsko je precej večje. in d bi dal 22euru za to da se bom tam gužvala in potovala sem in tja z gužvo se mi zdi mal preveč. plus gvprašanje kako bo z zvokom. čeprov tut na gospodarcu ni blo ravno bleščeče. sigurno je pa boljše it v srbijo na njen koncert,ker tam je s srcem bolj pri stvasri.
Ne moremi storiti velikih dejanj. Le mala z veliko ljubezni.
-
DOra. napisal/-a:ni ravno najbol poceni 22e - samo tisti ki si jo res zelijo videt jim to ni problem dat
Tocno se strinjam z tabo. meni ni tezko dati, pa ceprav bi morala na kaksno Usce, al pa Marakano. Koncno sm narocila kartooo btw.
-
DOra. napisal/-a:dejwid napisal/-a:
Samo res nevem kako mislijo na ta koncert spravit 3500 ljudi kam jih bojo te dali? Pa dobro jaz grem, pa magari gazijo po meni
Kak ves da bo mela 3500 ljudi???
Zaradi tega ker sm se jst pritozila na enem izmed Cecinih forumov(tudi dejwid je clan) glede premajhne lokacije (beri-mal pokritizirala) pa je en ko se drugace pozna z Svetlano klical tegale Leona ki je odgovorni za nastop v SLO (i think so) pa mu je rekel da gre v Samsaro okol 3500 ljudi uradno, kaj bo pa tm zuni pa je druga zgodba. Odtod stevilo 35oo
-
DOra. - Debatorica
a sooo...men se to iskreno zdi malo tezko izvedljivo..jih bo pa prek 1200 sigurno kr sn sla v bigbang vprasat kak je kaj s kartami oz. kolko jih je se na razpolago pa je reko da oko 1200 tak da..neke nas bo sigurno:)
jaz komaj cakam...
jaz komaj cakam...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov