CeCa
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- noele
- Sramežljivka
- Na forumu od: 6. 7. 2005
Mah js bom tko rekla. Bla sem že na kar veliko koncertih in kakšne mučke okrog organizacije se dogajajo vedno. Zelo redko se mi je namreč zgodilo, da pevci ne bi zamujali. Je pa res, da po koncu koncerta kar težko sprejemam, da si kej takega privoščijo tudi velike zvezde. Nekako se mi zdi še sprejemljivo...seveda v narekovajih, da se to dogaja po klubih, kjer se itak začne vse okrog enajstih, polnoči ampak ljudje...to je koncert...gre se predvsem za spoštovanje do publike. Od Cece pa sem po pravici pričakovala veliko več. Gotovo predvsem zato, ker sem slišala kakšno fešto naredi ampak osebno mi je bilo na koncu vse precej povprečno. Ceco spoštujem in vse, komade ima res hude, sama je zelo, zelo, lepa, glas ima hud ampak, če dam 20 evrov za karto pričakujem od tega nekaj več.
Tko, da...bila je dobra izkušnja...ampak gotovo bom Ceco še kar nekaj časa poslušala samo doma in na kakšnih žurih...razen, če za par let pozabim kako je bilo v soboto in grem spet pogledat , če se je celoten nastop že kaj izboljšal.
Tko, da...bila je dobra izkušnja...ampak gotovo bom Ceco še kar nekaj časa poslušala samo doma in na kakšnih žurih...razen, če za par let pozabim kako je bilo v soboto in grem spet pogledat , če se je celoten nastop že kaj izboljšal.
-
mash@ - Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 2. 2007
- Kraj: ljubljana
moj kolega je bil na koncertu pa je reku, da so mogli 1,5 ure nanjo čakali najprej notri in še zunaj je bla baje ful množica ljudi, ki baje sploh niso mogli pravočasno not v dvorano prit, ker so redarji ful prepočas spuščali not v dvorano in so pol uni zunaj ful koncerta zamudli...
evo tole je pa posnetek narejen s telefončkom http://www.youtube.com/watch?v=VII_WIojtkA
evo tole je pa posnetek narejen s telefončkom http://www.youtube.com/watch?v=VII_WIojtkA
-
pebbles - Komunikatorka
- Na forumu od: 13. 4. 2006
evo posnetek s koncerta - prvi večer - trula višnja
posnet je z digitalcem, pa ni glih dobr, tko da se vnaprej opravičujem...
trula_višnja
če hočete, pa dodam še iz sobotnega koncerta pesem pile - k je zapela čist na koncu, če želite..
(ja priznam, sem bla na obeh koncertih )
posnet je z digitalcem, pa ni glih dobr, tko da se vnaprej opravičujem...
trula_višnja
če hočete, pa dodam še iz sobotnega koncerta pesem pile - k je zapela čist na koncu, če želite..
(ja priznam, sem bla na obeh koncertih )
-
bad_girl - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 9. 2004
- Kraj: Domžale
Zdej nej pa še kdo reče, da ženska nima dobrega glasu...
Kva ga folk poje...
Kva ga folk poje...
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 8. 2004
mash@ napisal/-a:moj kolega je bil na koncertu pa je reku, da so mogli 1,5 ure nanjo čakali najprej notri in še zunaj je bla baje ful množica ljudi, ki baje sploh niso mogli pravočasno not v dvorano prit, ker so redarji ful prepočas spuščali not v dvorano in so pol uni zunaj ful koncerta zamudli...
kdaj pa je bil?
ker v petek ni nihče zunaj ostal
in tudi petek je bil razprodan ... vem kaka gužva je bila. Grozno.
Ampak je folk zelo hitro dam pobegnu
in ko se je šla preoblečt, jih je pol že šlo dam ... prou, da so šli, da sem jaz lahko norela, ko je Beograd pela
^^ženska ma res fenomenalen glas, zgleda pa tok hudo, da sam
pa vsi tisti, ki so rekli, da ni bla pr volji - ne vem kdaj sem bila nazadnje na koncertu, da bi se nekdo tako vživel ... pa vse je pela v živo
čeprav sem bila malo razočarana - ampak ne toliko zaradi nje, ampak je bilo bolj osebne narave, pa je to verjetno vplivalo na vse
-
bad_girl - Kofetarica
Mene je čist "cecasta" melanholija zagrabla...sm si vse albume dljala in bom tak mp3 CD zapekla s sam njenimi komadi gor
bad_girl - Kofetarica
tiasha - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 29. 6. 2004
Em jst tut ne bi nč vedla, o tem da bi bla fuuulll gužva za not prit, midve z Latte sva pršle okol pol desetih pa nisva nič čakale, sam prošetkale sva se lepo notr ...
Pa tut noben varnostnik nama ni nič težiu, niti kdorkoli drug ...
Drugač pa če so pol koncerta zamudil, pol so pa lih ob ene 2h zjutri šele tja pršli
Je pa mene tut čist Cecamanija zajela ... sam še to poslušam in se ob tla mečem, od samga hudga
Pa tut noben varnostnik nama ni nič težiu, niti kdorkoli drug ...
Drugač pa če so pol koncerta zamudil, pol so pa lih ob ene 2h zjutri šele tja pršli
Je pa mene tut čist Cecamanija zajela ... sam še to poslušam in se ob tla mečem, od samga hudga
Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov