CeCa
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
lubenica - Debatorica
- Na forumu od: 1. 4. 2006
- Kraj: lublana
~NIA~ napisal/-a:kolkr sm bla prot njej in njenim komadom jih morm zdej skos poslušat kr se morm za enga odločt da ga bom zapela (najraj bi ga na playback sam me prepričujejo da ga zapojem v živo) na noveletni prireditvi.
res nevem ker komad nj izberem? zravn bojo moje plesalke mele koreografijo? so, predlagite komade, mal bl živahne?
dabogda ti zapela u grlu k si jo tok poluvala zdej pa maš...
ampak ajd evo ti predlog
zdej je ful velik hit,vsi to poslušajo:udari opet grome moj
pa ne je sramotit z glasom pliz
-
lubenica - Debatorica
mislm pa kere bedne izjave mate,˝južnjaško zavija˝
vse vas mot,če poje po srbsk, ni u redu, če ne zna po slovensk ni uredu..glavn je da vi lah pluvate po ˝južnjakih˝ne...??
pa baj d wey, jst sm ceco spoznala in to na sliki definitivno ni ona, ker
1.-ni tolk niska
2.-nima tok kratkih nog
3.se vidi ful očitna razlika v neskladju glave in telesa
4.ceca ma doooolge noge, na katerih ni niti najmn celulita
5.je zelo suha in nima take riti
vse vas mot,če poje po srbsk, ni u redu, če ne zna po slovensk ni uredu..glavn je da vi lah pluvate po ˝južnjakih˝ne...??
pa baj d wey, jst sm ceco spoznala in to na sliki definitivno ni ona, ker
1.-ni tolk niska
2.-nima tok kratkih nog
3.se vidi ful očitna razlika v neskladju glave in telesa
4.ceca ma doooolge noge, na katerih ni niti najmn celulita
5.je zelo suha in nima take riti
-
lubenica - Debatorica
Wanna napisal/-a:1. niZka
Zakaj pa se potem na uni sliki vidi celulit? Ni več tolk mlada da bi mela noge 20 letnice pomoje..
ja vem kako se napiše nizka,nauš verjela,sm hodila v oš ,temu se drgač reče pogovorni jezik in mislm da mi ni treba ravno pazit na take stvari tuki,ker ne pišem romana..vsaj še zaenkrat
kar se tiče celulita, ne vem a si že kdaj mogoče, ampak samo mogoče slišala za fotomontažo??
stara je pa 31 ali 32 let največ,tako da ne vem kaj si ti prčakvala, da bo mela pr teh letih hraste pa krčne žile po nogah al kva normaln da ma lah pr teh letih normalne noge...
pa sploh ne vem kake ma veze celulit z dvejsetimi leti, kaj a hočeš povedat, da pr dvejsetih ženske nimajo celulita al kaj???
mislm...i give up...eni kle gor ste pa res sam za :robinhood:
-
bella_ - Debatorica
- Na forumu od: 26. 5. 2006
- Kraj: lj
men je ona tooook dobra, njene pesmi opisujajo moje obcutke, k jih js ne znam izrazt. kar se pa tice njenga glasu...ja ok, vsak ma svoj okus, ampak ne mors pa ocenvt na podlagi parih pesmi, ker ma ona na vsakem cdju totalno drugacn glas in ma talent, noben ne more rec da ga nima. dokaz za to je pesm zajdi zajdi, k jo odpoje brez najmanjse napake. pa ta pesm je drgac ena od najtezjih pesmi in jo pojejo samo najboljsi pevci ala tose in ostali. glih zdj poslusam pesm doktor
NIA ce hocs ksn hitr komad ti predlagam da zapojs ksno iz novga cdja, ker so tm vec al mn poskocne pesmi. drgac ja pazi s kime spavas. pa opa opa tut ni njena pesm
NIA ce hocs ksn hitr komad ti predlagam da zapojs ksno iz novga cdja, ker so tm vec al mn poskocne pesmi. drgac ja pazi s kime spavas. pa opa opa tut ni njena pesm
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov