CeCa
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
malazvezdica - Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 12. 2005
Ja itak da je fotomontaža. Če bi pa res imela toliko celulita kot ga ima tukaj na sliki pa mislim, da si ne bi dovolila obleči tako obleko, ki hitro skoči gor in odkrije kaj nezaželjenega. Sicer pa sem gledala koncert in tam sem opazila samo dobre noge brez celulita.
Drugače pa mi je bil koncert super, res čist drugačno vzdušje kot v Ljubljani. Je bila malo bolj poskočna in skakala po odru gor in dol, ne pa pri nas, ko je skoz stala na enem mestu in tu pa tam malo zakrilila z rokami.
Pa tudi če je bi ta celulit bil res njen, ne vem kaj bi bilo s tem narobe. Sej to je neki čist normalnega pa tudi ona ni čisto nič drugačna od nas ostalih žensk, no razen tega da si ona lahko privošči lepotne popravke. Meni je čisto vseeno a je suhica brez celulita ali pa ima sto kg in je polna celulita. Jaz jo poslušam ker so mi všeč njene pesmi, še posebej besedila so res "močna" in se večkrat najdem v njih, ne pa zato ker bi dober izgledala.
Njena hčerka pa normalno da ni neka bajna lepotica, sej tudi Ceca ni bila. Tukaj je njena slika iz njenega prvega albuma leta 1988, torej je bila takrat stara 15 let, če se ne motim:
Drugače pa mi je bil koncert super, res čist drugačno vzdušje kot v Ljubljani. Je bila malo bolj poskočna in skakala po odru gor in dol, ne pa pri nas, ko je skoz stala na enem mestu in tu pa tam malo zakrilila z rokami.
Pa tudi če je bi ta celulit bil res njen, ne vem kaj bi bilo s tem narobe. Sej to je neki čist normalnega pa tudi ona ni čisto nič drugačna od nas ostalih žensk, no razen tega da si ona lahko privošči lepotne popravke. Meni je čisto vseeno a je suhica brez celulita ali pa ima sto kg in je polna celulita. Jaz jo poslušam ker so mi všeč njene pesmi, še posebej besedila so res "močna" in se večkrat najdem v njih, ne pa zato ker bi dober izgledala.
kiki* napisal/-a:men pa fuul nista lepa...no sej tamal še, sam mala mi pa ni neka zarja... sam nista pa grda,no...
Njena hčerka pa normalno da ni neka bajna lepotica, sej tudi Ceca ni bila. Tukaj je njena slika iz njenega prvega albuma leta 1988, torej je bila takrat stara 15 let, če se ne motim:
Ljudje smo angeli z enim krilom,
in če hočemo leteti,
se moramo objeti!
in če hočemo leteti,
se moramo objeti!
-
bad_girl - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 9. 2004
- Kraj: Domžale
Sej men se je tut zdel, da je fotomontaža...ne bi si na privoščla tok celulita
Mene mal mot, ker ma na koncertih večinoma ene večerne obleke...glede na to, da se je mal modernizirala s komadi, bi lahk tut kej bolj mladostnega nase nataknila...sploh glede na tako postavo.
Mene mal mot, ker ma na koncertih večinoma ene večerne obleke...glede na to, da se je mal modernizirala s komadi, bi lahk tut kej bolj mladostnega nase nataknila...sploh glede na tako postavo.
MIGRENA - Cosmofrik
- Na forumu od: 6. 5. 2005
Men je ona drugač zmer ful hudo oblečena (tut, če mi mogoče ni lih všeč njej nekako zmer paše kar da gor), ampak sem tut opazila, da nikol nog ne kaže. Al ma dolgo obleko al pa hlače
Sam, če pa pogledaš une novopečene turbo-folk pevke k majo minič komej čez rit te pa tut vse mine
Sam, če pa pogledaš une novopečene turbo-folk pevke k majo minič komej čez rit te pa tut vse mine
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
-
bad_girl - Kofetarica
MIGRENA napisal/-a:
Ene so res ubitačne ja..men je bla npr. ful grozna Seka Aleksič v času hita Crno i zlatno...k je bla vsa neki "minič-style"...pa ful špehasta...
Ceca ma pa take noge, da bi komot kake oblekce do kolen večkrat oblekla...npr. v spotu Trula Višnja ma ful lušno oblekco.
bad_girl - Kofetarica
Džizs:
http://www.youtube.com/watch?v=Wy5URC4nFZA&search=ceca
Refren je za umret...kwa se ga dere...
http://www.youtube.com/watch?v=Wy5URC4nFZA&search=ceca
Refren je za umret...kwa se ga dere...
bad_girl - Kofetarica
Lepe čevlčke ma Aja...rit morm gledat...
renatka_ - Cosmofrik
- Na forumu od: 30. 1. 2006
Dirty napisal/-a:Joooj kok so men grde te njene joške.
Tut men. Sploh mi ni fajna. Pač ena od teh plastikfantastik folk pjevačic. Lahk se da, bilokera od nas tule operirat pa bo enaka njej. Sam a je to lepo? Ne meni ni. Je naravno lepa ženska dost lepša in bolj potegne, kr pač se vidi, da je res lepa in zarad tega neki extra. Plastičn in zarad tega "lep in dobr" vsak.
Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov