CeCa
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
pebbles - Komunikatorka
- Na forumu od: 13. 4. 2006
Frenkie napisal/-a:Ja Ceca je res dobra pevka.
sam dvomim da bo kšna 'legenda' kot je ratal Lepi Breni.
jst mislm da je že legenda...
drgač pa z fantom nisva nameravala it na koncert ki je bil v LJ lansko leto, pa sva se šla mal sprehodt okol tivolija da mal slišva kako poje, pa naju je varnostnik oba spustu not za 1.500 sit - to je blo pol ure po začetku koncerta.
Domov sva pa šla čist navdušena!!! Čist hudo!!! Vredno denarja
-
LARIKA - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 6. 2. 2005
metron napisal/-a:Joške so se najmanjša umetnost...kva so ji z obrazom nardil. Respekt temu kirurgu.
Ja sam res,..čisto drug obraz,..kot da bi človek gledaldve popolnoma različni osebi
Ženske moramo biti lepe, da nas moški ljubijo, in neumne, da lahko ljubimo njih.
Coco Chanel
Coco Chanel
- curlly
- Sramežljivka
- Na forumu od: 4. 11. 2005
- Kraj: ..in the sky..
al pa če se čovek z leti spreminja..s tem mislim tud na obliko obraza itd..tud me bomo čez 10let dost drugačne kot smo zdej..tko da ni vse povezan s kirurgi..
če bi bla pa ker neznana ženska to vam pa ne bi kirurg najprej na misu pršu..
če bi bla pa ker neznana ženska to vam pa ne bi kirurg najprej na misu pršu..
..jer samo dobrim curama,
uvek se ružno dešava..
uvek se ružno dešava..
- tinna19
- Komunikatorka
- Na forumu od: 24. 7. 2005
- Kraj: krško
človek, ki ima denar, lahko počne veliko stvari - in ona ga ima. naj počne karkoli, naj meni kdo karkoli, še vedno je edina, ki ji je res toliko uspelo. ne glede, da nisem njen fan, pa vseeno mi je nekako všeč, ker ima pač tiso nekaj v sebi!!!
-
bad_girl - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 9. 2004
- Kraj: Domžale
bejbika napisal/-a:čmokica prou nagraužna je zdej k plavuša ...
prej mi je bla res huda, pa pustmo silikone, ker so tut vse ameriške zvezdnice vse prej kot naravne ...
sam zdele je pa tipična blond bosanka
Blond jeee Kaka slikca please...drugač pa komi čakam nov album!
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov