CeCa
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
LARIKA - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 6. 2. 2005
jst v bistvu sploh ne poslušam te zvrsti glasbe,pa sem rekla da peljem prijateljico, in sem bla čist navdušena in bom sigurno še kdaj šla pa te vzamem s sabo če te nihče drug ne bo
Ženske moramo biti lepe, da nas moški ljubijo, in neumne, da lahko ljubimo njih.
Coco Chanel
Coco Chanel
-
cat85 - Komunikatorka
- Na forumu od: 4. 2. 2005
hehe.. CECA, ja
Tud jaz vidla koncert..
Kar se petja tiče - svaka ji čast, to morem priznat. Ker glas ma res ubijalski.. Pa kaki razpon - mislim od ta najbolj visokih tonov, do tak nizkih, da sem misla, da ne poje ona, ampak en od onih tipov ko so igrali ..
Kar pa se videza tiče - mislim take vlke prsi, na tok suhceni ženski.. Ni mi jasno kak lahk normalno funkcionira s tok ogromnimi joški.. res ne..
V faco pa mi ni nič ekstra.. Na enih slikah zgleda full dobro (pač fotomontažaž pa make up .).. Ampak tak v živo pa men osebno ni nič posebnega..
Tud jaz vidla koncert..
Kar se petja tiče - svaka ji čast, to morem priznat. Ker glas ma res ubijalski.. Pa kaki razpon - mislim od ta najbolj visokih tonov, do tak nizkih, da sem misla, da ne poje ona, ampak en od onih tipov ko so igrali ..
Kar pa se videza tiče - mislim take vlke prsi, na tok suhceni ženski.. Ni mi jasno kak lahk normalno funkcionira s tok ogromnimi joški.. res ne..
V faco pa mi ni nič ekstra.. Na enih slikah zgleda full dobro (pač fotomontažaž pa make up .).. Ampak tak v živo pa men osebno ni nič posebnega..
**Osel gre na led samo enkrat. Človek pa tolikokrat, da se nauči drsat**
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov