CeCa
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
LARIKA - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 6. 2. 2005
neri18 na tem forumu lahko vsak svobodno izraža svoje mnenje,tako da ne nori če nekdo ne posluša oz nima ravno najlepšega mnenja o ceci. vsak naj pove kar želi,če se ne motim je temu tudi namenjena ta tema tako da se ne razburjaj brezveze
jaz pa komaj čakam da greva na koncert s prijateljico
jaz pa komaj čakam da greva na koncert s prijateljico
Ženske moramo biti lepe, da nas moški ljubijo, in neumne, da lahko ljubimo njih.
Coco Chanel
Coco Chanel
-
LARIKA - Cosmopolitanka
Včerajšnji koncert v Celju,je bil fenomenalen. SIcer je full zamujala 1h, pa potem je še predskupina 1h igrala in je full pozno začela
Drugače je pa njo v živo poslušat tolk noro da je joj, meni so šli kar lasje pokonci tolk je noro pela. In cela dvorana z njo,..to je bil tolk super koncert čist me je zakurla
Drugače je pa njo v živo poslušat tolk noro da je joj, meni so šli kar lasje pokonci tolk je noro pela. In cela dvorana z njo,..to je bil tolk super koncert čist me je zakurla
Ženske moramo biti lepe, da nas moški ljubijo, in neumne, da lahko ljubimo njih.
Coco Chanel
Coco Chanel
-
sweet_kitty - Debatorica
- Na forumu od: 24. 2. 2005
CeCa sucks cocks !
p.s.: Sej to sm zanalašč napisala da neri18 mal po živčkih skačem, ihiihihih . Ja, spet se ne morm zadržavat .
p.s.: Sej to sm zanalašč napisala da neri18 mal po živčkih skačem, ihiihihih . Ja, spet se ne morm zadržavat .
Ni moj trip v svetu sanj-
Moj trip je lajf!
Moj trip je lajf!
-
LARIKA - Cosmopolitanka
neri18 napisal/-a:LARIKA
A si me vidla k sm ji dala medveda? Men je blo hudo pa še slikal smo se z ceco po koncertu!
Ne nisem vidla,ker sem šla ob 1h domov,ker me je čakala še dolga vožnja. Do kdaj je bilo vse skupaj?
Coco Chanel
Coco Chanel
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov