CeCa
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
izitanči - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 12. 2004
- Kraj: bela ljubljana
Pazi s kime spavaš je ful zažigalna.Vsaj za kakšne privat žurke tam po drugi uri zjutraj,
Sončni zahod je mešanica, med pravljico in iluzijo. Ene največjih lepot, kar jih ponuja stvarstvo. Čista katarza človeškim čutom.
-
*tenisačica* - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 11. 2005
- Kraj: Celje(na žalost)
jooooo...men pa Ceca ful ni fajna.Pa sej, vsak ma drug okus, an?
Mislim, sej me ne moti, če jo kdo posluša(v moji bližini) ampak drugač se mi zdi pa vse bolj tko....
Mislim, sej me ne moti, če jo kdo posluša(v moji bližini) ampak drugač se mi zdi pa vse bolj tko....
“The only gossip I'm interested in is things from the Weekly World News - 'Woman's bra bursts, 11 injured'. That kind of thing.” ~ Johnny Depp
-
cosmy - Debatorica
- Na forumu od: 16. 7. 2005
neri18 napisal/-a:ja a se dobimo nč ne odgovarjate pa kej glasujte zame da grem z ceco na večerjo a prov
sej če bi pisala ločila, bi lahk folk razbral, kaj točn misliš povedat!
Aja, drgač je pa moj frend glih dons na radiu zadel 2 karti za cecin koncert
Peek-a-boo!
-
MIGRENA - Cosmofrik
- Na forumu od: 6. 5. 2005
classy napisal/-a:jaaaa nevem klicala me je da so jo klical iz paprike da gre ob pol 10ih na večerjo, pa še šla sm h njej da se je zrihtala sam pol se nisve več slišale. zakaj pa ne učeri? a ni blo učeri?
No sej jest nevem, sam glede na to, da je koncert 26.11 sm misnla, da bo kšn dan prej...
-
Dančy - Debatorica
- Na forumu od: 3. 7. 2005
- Kraj: tu in tam
neri18 napisal/-a:čao a bo kdo glasoval zame da grem z ceco na večerjo?
glasujete pa na:
PAP 8 NA ŠTEVILKO 2929 TO POŠLETE MESIČ
LEP POZDRAV
zanalašč ne bom zate glasovala
Srečno!
No kera gre zdej na koncert...jst grem....se pred koncertom dobimo kje na drinki?
Misli pozitivno....
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov