CeCa
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
MIGRENA - Cosmofrik
- Na forumu od: 6. 5. 2005
Ah ceca je itak zakon - in po izgledu in njena muska. Men se pa sploh ne zdi, da bi bla ona ful cheap oblečena - dobr edin to, da ma zmer dekolteje sam pač to ji je všeč , sam nikol pa ni v kšnih miničih, pa majčkah k komej kj prekrijejo... pa tut če je pomankljivo oblečena je vsaj okusno pomankljivo
-
čmokica - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 1. 2005
sofia83 napisal/-a:Jst tud čist verjamem, da je Arkan živ ... Halo, tip je bil baje blazno inteligenten in je govoru ne vem kok svetovnih jezikov. Lastoročno pobegnu iz parih najbol varovanih zaporov, pa ga pol kao eni amaterji šicnejo v glavo v avli hotela Jugoslavija. Ja pa kaj še. Ceca, k je taka bejba, je po tolkih letih po njegovi smrti še sama. In konc koncev, njegov grob je 24 ur na dan varovan (še vedno) - in zakaj? Zato, da se ga slučajno kaki nepridipravi ne bi spravl odkopavat in bi ugotovil, da je krsta prazna ... Ma on je absolutno preveč prebrisan in izkušen v kriminalu, da bi ga lahko na tak način ubil. 100% on še vedno v ozadju vse niti vleče.
se po eni strani čist strinjam s tabo
Nema na svetu ruznih zena..postoje samo zene, koje ne znaju da bi s malo truda mogle da budu lepe.
( Dior )
( Dior )
-
metron - Kofetarica
- Na forumu od: 5. 12. 2004
- Kraj: LjUbLjAnA
Vidm sam dve razlagi: al to da je živ, ker je itak že tokrat "vstal od mrtvih", al pa kar se mi zdi bolj verjetno, da ga je cecika lepo sama dala fentat. Ma če je ena pesem, kjer to vsaj posredno ne omenja. Ga ljubi, my ass.
Tko nekak...
-
_n_j_i_n_s_a_ - Komunikatorka
- Na forumu od: 12. 10. 2004
- Kraj: Ljubljana-Fužine
ne verjamem da bi bil ziv... k se ceca prej ni tako provokativno oblacla, k ni upala oz. k ji on ni dovolu.. tko da, mislm da ga ni vec
...ja nemam vise razloga zivjeti bez tvoga imena... 14/8/2005
-
_n_j_i_n_s_a_ - Komunikatorka
- Na forumu od: 12. 10. 2004
- Kraj: Ljubljana-Fužine
miska13 napisal/-a:pol ga je pa ona dala pospravt
s tem bi se lahko strinjal.. mogoce je res..
...ja nemam vise razloga zivjeti bez tvoga imena... 14/8/2005
-
***PINKYCA*** - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 8. 2005
...
Zadnjič spremenil ***PINKYCA***, dne 21. Avg. 2009 0:55, skupaj popravljeno 1 krat.
-
miska13 - Debatorica
- Na forumu od: 20. 1. 2005
- Kraj: LJ
***PINKYCA*** napisal/-a:men je ceca totalno mimo, vse od muzke do nje same.... OUT
vsak ma svoj okus ... teb je pa kakšna huda, k je komu drugmu totalno mimo
Beatus non est qui habet quae cupit, sed qui non cupit quae non habet !!!
-
***PINKYCA*** - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 8. 2005
...
Zadnjič spremenil ***PINKYCA***, dne 21. Avg. 2009 0:55, skupaj popravljeno 1 krat.
- marilyn
- Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 1. 2005
Dokler nism gledala koncerta po TV, mi je bla čist brezveze. Zdej pa vidm, da ma velik oboževalcev pa tut ni zanič pevka, se mi zdi, da je k temu, da je zvezda velik pripomore že to, da je tok samozavestna. Skratka, je glih ne poslušam, je pa ne zaničujem.
-
miska13 - Debatorica
- Na forumu od: 20. 1. 2005
- Kraj: LJ
Beatus non est qui habet quae cupit, sed qui non cupit quae non habet !!!
-
metron - Kofetarica
- Na forumu od: 5. 12. 2004
- Kraj: LjUbLjAnA
sofia83 napisal/-a:Od kje vam, da bi Ceca lahko dala ubit Arkana???? Pa ona še mrdnt ni smela zdraven njega ... On je mel tako moč in take politične veze, da je praktično nemogoče, da bi ga kdo dal ubit, ker si preprosto ne bi upal. Ma no way, da bi se ga kdo upal ubit.
Če verjameš ali ne, sam ko sem se kdaj pogovarjal o tem, mi je še vsak to reku. Sam dejstvo je, da se tut družbeni kritiki dol o tem ne upajo na veliko ugibat, ker zemunski klan še vedno obvladuje situacijo. Misliš, da jo je res imel rad, misliš da je res, ko na vsakem koncertu prbija o svoji večni ljubezni? Misliš da je bilo vse prostovoljno? No way, da bi se ga kdo upal ubit, no, lah pa ugibamo, kdo ga je vseen dal.
Tko nekak...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov