Britney Spears
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*Elle* - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 2. 2006
- Kraj: *Big Apple*
Nije mjesečina to što sja u noči, to su tvoje oči, pune ljubavi! R.I.P. - In Memoriam
-
rinca - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 27. 3. 2006
Angel girl napisal/-a:Ah djte no, kej tazga se lahk vsakmu zgodi no. Men se tud zdi d vsi mal pretiravate. Če je na očeh javnosti še ne pomen, da je slaba mamica.
na www.thesuperficial.com je en tip razvil teorijo, da britney v resnici poskuša ubit svojga otroka (ko ji je skor iz rok padu al pa ko ga sploh ne zna namestit v sedež v avtu). če ne jemlješ vsega resno, se ful narežiš nekaterim člankom.
Blue-eyed boy meets a brown-eyed girl.
- mily
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 16. 6. 2005
ja itak, ker nobeni drugi nikol ne klecne. če si taka slavna oseba ti itak vsi skos pod prste gledajo, sam vseen včasih čist preveč pretiravajo. kok bo šele pol ko bo malo začel hodit in bo kdaj padu pa bo mal bol buškast včasih. ji ga bojo ja vzel
-
ribicaX - Kofetarica
- Na forumu od: 9. 2. 2005
- Kraj: Prelepa Dolenjska
men je po tem, kar sm vidla, prov žou zanjo. sej nč čudnga da se ji take stvari dogajajo, ko pa je vse breme na njenih plečih. ženska se mora zjokat. otroka okol prenaša, pa še drugič je noseča. vse lepo in prov, sam zarad tega ji pa še res mediji ne bi smel očitat, da je slaba mama. mislm, da je prov fejst mama svojmu sinkotu. ampak tist njen dec je pa tud gnoj od gnoja. nč čudnga da ma ona včas vsega dost.
-
rinca - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 27. 3. 2006
ribicaX napisal/-a:men je po tem, kar sm vidla, prov žou zanjo. sej nč čudnga da se ji take stvari dogajajo, ko pa je vse breme na njenih plečih. ženska se mora zjokat. otroka okol prenaša, pa še drugič je noseča. vse lepo in prov, sam zarad tega ji pa še res mediji ne bi smel očitat, da je slaba mama. mislm, da je prov fejst mama svojmu sinkotu. ampak tist njen dec je pa tud gnoj od gnoja. nč čudnga da ma ona včas vsega dost.
ja, ampak je bla vse skupaj njena odločitev. poroka, 1. otrok, 2. otrok...kr vse eno za drugim in očitno čist brez premisleka. ne vem kdo je pričakoval od kevina da bo nek super mož in oče, če je totalno otročji in še za prva dva otroka ne zna skrbet.
Blue-eyed boy meets a brown-eyed girl.
-
**SiMoN@** - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 6. 2005
na spletu je stran z naslovom rešimo seana prestona..kr hudu
-
Sugar_baby - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 11. 3. 2006
- Kraj: Ljubljana
ja no končno jo je srečala pamet
drgač pa glede tistega videa na prejšnji strani...po mojm se je tamau kej odrinu od nje al pa kej tazga...sej veste da so tamali skos živahni in morjo skos neki počet!
men se zdi da je ona čist dobra mamica!
drgač pa glede tistega videa na prejšnji strani...po mojm se je tamau kej odrinu od nje al pa kej tazga...sej veste da so tamali skos živahni in morjo skos neki počet!
men se zdi da je ona čist dobra mamica!
The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!
- Janja84
- Debatorica
- Na forumu od: 11. 5. 2006
ta ženska je glupa. Nevem kako ji uspe, da ji otrok pade z naročja. Mislim halooooo. Vsak mama in vsak oče pazita na svojega otroka, na tako majhnega pa še posebej. Joj, da sem bila včeraj huda, ko sem prebrala v Novicah, da ji je skoraj padel iz naročja. Še dobro, da ga je telesni stražar malega zgrabil. Morali bi ji vzeti otroka.
-
skinny - Kofetarica
- Na forumu od: 2. 1. 2006
- Kraj: Prlekija
Janja84 napisal/-a: Morali bi ji vzeti otroka.
uff.. a se ti ne zdi, da mal pretiravaš??
mislim...halo?če bi to v resnici tako delali, bi ostalo le malo mam z otroki. vsaki mami se kdaj ponesreči. ko pa se njej, pa se celi svet šopiri na njo.
"Don't part with your illusions. When they are gone you may still exist, but you have ceased to live.”
~ Mark Twain
~ Mark Twain
-
Maychy - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 30. 6. 2004
- Kraj: Se selim...
To ja... Vsaki se lahko zgodi. Ampak njej se že kar dogaja - in ne več samo zgodi. Spomnimo se prevoza z avtom, pa padca s stola pa mogoče še kaj kar se niti ne ve... Js ne pravim, naj ji fročka vzamejo - naj jo naučijo kako moraš ravnat z otrokom in pazit nanj, če že njej sami ne kapne. Saj ima okoli sebe dovolj ljudi, kako to, da ji sedaj pa nihče ne pomaga?
--- Evil Is Just A Point Of View ---
--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov