Britney Spears
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*Elle* - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 2. 2006
- Kraj: *Big Apple*
po moje ni taka pr**** da bi kadila v nosečnosti...
Nije mjesečina to što sja u noči, to su tvoje oči, pune ljubavi! R.I.P. - In Memoriam
-
bad_girl - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 9. 2004
- Kraj: Domžale
Če je to res...je pa res k una a la jerry springer prikoličarska ku*ba....totalno brez okusa in prostaška.
*tamalla* - Komunikatorka
- Na forumu od: 22. 3. 2005
- Kraj: celje
ja punce to je fotomontaža ... ker sem jst tud vidla slikico to ze prej ... pa ni blo nikjer trebuha ...
pa itak nekatere punce še včasih mal kadijo če so noseče ... pa sploh zdej to ni važn ... glavno je da je otrok ziv in zdrav in da je ona srecna .. ne vem ka se tak sekirate kaj je ona delala ... pa sej to ona dela če pa vam ne paše pa tega ne delite ..
pa pi**a eii ... vsako stvar morte šinfat ...
pa itak nekatere punce še včasih mal kadijo če so noseče ... pa sploh zdej to ni važn ... glavno je da je otrok ziv in zdrav in da je ona srecna .. ne vem ka se tak sekirate kaj je ona delala ... pa sej to ona dela če pa vam ne paše pa tega ne delite ..
pa pi**a eii ... vsako stvar morte šinfat ...
-
inchy84 - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 10. 11. 2004
- Kraj: Trbovlje
Britney Spears Pregnant
Britney Spears, 24, couldn’t hide her pregnancy any longer when she showed up poolside at Caesar’s Palace in Las Vegas this weekend, sporting a red bikini and a serious bump. The singer is expecting her second child with husband Kevin Federline, 28, sources have confirmed to Us. The couple have been married since September 2004 and have a seven-month-old child, Sean. Federline has a daughter, Kori, 3, and a 21-month -old son, Caleb, from a previous relationship. Spears’ 1999 debut album sold more than 10 million copies.
p.s. sam tamal je pa tak cukrček
Britney Spears, 24, couldn’t hide her pregnancy any longer when she showed up poolside at Caesar’s Palace in Las Vegas this weekend, sporting a red bikini and a serious bump. The singer is expecting her second child with husband Kevin Federline, 28, sources have confirmed to Us. The couple have been married since September 2004 and have a seven-month-old child, Sean. Federline has a daughter, Kori, 3, and a 21-month -old son, Caleb, from a previous relationship. Spears’ 1999 debut album sold more than 10 million copies.
p.s. sam tamal je pa tak cukrček
Somebody save me
I don't care how you do it
Just save, save me
Come on
I've been waiting for you
I don't care how you do it
Just save, save me
Come on
I've been waiting for you
-
*Elle* - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 2. 2006
- Kraj: *Big Apple*
hehe...sam sta res cukrčka oba men.. posebi tamal s tistimi rdečimi lički...joj
Nije mjesečina to što sja u noči, to su tvoje oči, pune ljubavi! R.I.P. - In Memoriam
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov