Britney Spears
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Ledenka - Debatorica
- Na forumu od: 21. 2. 2005
miss missy napisal/-a:Če jo je res zapustu... zej Britney lohk občut kako se je počutila bivša od Kevina k jo je pustu zarad nje! sej ne da ji privoščim, ker vem kako je to hudo, sam očitno pregovor res drži-da se vse slej k prej vrne!
Ja res, prav ji bo. Pa kaj je mislila? Če je že prej zapustil mamico, je sedaj tudi drugo mamico. Očitno je preotročji in mu po rojstvu otrok ženska ni več privlačna.
Don't worry, be happy!!!
-
marateja - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 6. 2004
- Kraj: Ljubljana
ja sam res ful odgovrno od nje: "Britney poiskala tolažbo pri novem prijatelju, ki mu je ime Jack Daniels." sploh pri majhenmu srčkanemu otročičku. Mislm ta otrok ima res vzorne starše.
Za človeka so samo trije dogodki: da se rodi, živi in umre. Ne čuti, ko se rodi, trpi, ko umira in pozabi živeti.
Jean de La Bruyere
Jean de La Bruyere
- *strastna*
- Sramežljivka
- Na forumu od: 22. 10. 2005
oh britney britney...........nism je marala,nemaram je in je nebom nikol marala.........
-
~škratk štunfk~ - Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 10. 2005
- Kraj: življenje..
am...a jst žvim u jami al kaj?nism niti vedla da je rodila...kaj šele da jo je kevin al kukomuježeime zapustu...?....sm pa res iz jame
-
inchy84 - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 10. 11. 2004
- Kraj: Trbovlje
MIGRENA napisal/-a:Čakte mal... a s Kevinom nista več skupej?
Ja v kolker sem jst prebrala nista več skupaj, zapustil pa naj bi jo ker se je tako zredila......mislem totalno bolano od tipa, itak, da če si noseč se tut zrediš
-
dajcy - Debatorica
- Na forumu od: 28. 12. 2004
- Kraj: wonderland:)
js sem pa prebrala da sta se skregala in je on šel za tri dni k prijatelju, sam ju je pol njena mama pobotala in sta zdaj kao spet skupaj (vsa srečna).. 10 različnih zgodbic, tak da ne verjet vse kar preberete..
9000 metara na nebu sam ja, za tren, kad mi osmeh daš...
9000 milja izpod mora na dnu sam ja, kad me ne gledaš...
9000 milja izpod mora na dnu sam ja, kad me ne gledaš...
-
Tamala` - Kofetarica
- Na forumu od: 31. 1. 2005
- Kraj: Ljubljana
Zato je ne vidiš..
Justin Timberlake, who once told ex-girlfriend Britney Spears to 'Cry Me a River,' is coming to her defense.
Photos of Spears, her husband, Kevin Federline, and the couple's infant son were published online Friday, but were taken down within hours after her record label, Jive Records, issued a statement threatening legal action.
'When a person like her, who's obviously a sweet person, is having their first child, it's like, `leave the girl alone,'' Timberlake told 'Access Hollywood' in an interview to air Monday. Excerpts were released in advance.
'I do think that's crossing the line,' the 24-year-old singer said. 'That's her baby and those are her baby pictures.'
The pictures, taken in a private photo shoot, were allegedly stolen. Spears reportedly has been negotiating to sell them to a magazine.
-
miss missy - Komunikatorka
- Na forumu od: 11. 9. 2005
The key is, never stop doing what you love!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov