Britney Spears
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
cukrck - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 11. 2004
Britney kmalu z novim
Britney Spears in njen soprog, ki bosta 18. septembra praznovala svojo prvo obletnico poroke, sta pri draguljarju naročila nov poročni prstan.
Britney Spears in njen soprog, ki bosta 18. septembra praznovala svojo prvo obletnico poroke, sta pri draguljarju naročila nov poročni prstan.
Vsakršna oblika sreče je zasebna. Naši največji trenutki so osebni, imajo svoj razlog, so nedotakljivi. Stvari, ki so nam svete in dragocene, so stvari, ki jih črpamo iz skupnih doživetij. (Ayn Rand)
-
Tamala` - Kofetarica
- Na forumu od: 31. 1. 2005
- Kraj: Ljubljana
Britney Prepares To Look Like A "Goddess" When The Baby Arrives
Pregnant pop star BRITNEY SPEARS is preparing to get hair extensions in the next few days - because she wants to look like a "goddess" by the time she gives birth to her child.
As the TOXIC singer and her husband KEVIN FEDERLINE get ready for the autumn (05) arrival of their first offspring together, Spears is also making plans to lengthen her locks.
She says, "Next week, I'm putting in these new extensions. They look really pretty and natural. I feel better with long hair. And for my baby, I want to be a goddess."
Pregnant pop star BRITNEY SPEARS is preparing to get hair extensions in the next few days - because she wants to look like a "goddess" by the time she gives birth to her child.
As the TOXIC singer and her husband KEVIN FEDERLINE get ready for the autumn (05) arrival of their first offspring together, Spears is also making plans to lengthen her locks.
She says, "Next week, I'm putting in these new extensions. They look really pretty and natural. I feel better with long hair. And for my baby, I want to be a goddess."
-
bad_girl - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 9. 2004
- Kraj: Domžale
tamala82 napisal/-a:Britney Prepares To Look Like A "Goddess" When The Baby Arrives
Pa kva tej ženski ni jasn... Rajš nej misl, da bo imela V glavi kej druzga kot slamo, ne pa NA glavi nove kodrčke, da bo otrok mel boginjo za mamico...tega itak nau nikol dosegla. Mislm ta Britney je pa za bruhat!
Maychy - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 30. 6. 2004
- Kraj: Se selim...
heh... A resno misliš, da bo otroka ona vzgajala? Prvi mesec mogoče dokler se ne bo naveličala. Potem pa en kup varušk (medtem ko bo mamica "delala"). Močno namreč dvomim, da se bo res posvetila vzgoji, tako kot se npr. zrelejše zvezdnice, ki zaradi otroka na stranski tir postavijo celo kariero, če je treba.
--- Evil Is Just A Point Of View ---
--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
-
*Ela* - Kofetarica
- Na forumu od: 11. 4. 2005
Dorotea napisal/-a:po moje bo tut hitro sexy s5...kak ni bla suha? kaj tebi je všeč sama kost in koža?
http://1.im.cz/super/img/disc/00/19/28-1-orig.jpg
a tu pa je debela al kaj?
ja če bi bla res taka...lahko si samo želi take nogice fotomontaža big time
-
cosmy - Debatorica
- Na forumu od: 16. 7. 2005
*Ela* napisal/-a:Dorotea napisal/-a:po moje bo tut hitro sexy s5...kak ni bla suha? kaj tebi je všeč sama kost in koža?
http://1.im.cz/super/img/disc/00/19/28-1-orig.jpg
a tu pa je debela al kaj?
ja če bi bla res taka...lahko si samo želi take nogice fotomontaža big time
ne,fotomontaža, ampak retuširanje... kajti nogice na sliki sploh niso najbolj suhe, so njene, sam mal so jih polepšal
Peek-a-boo!
-
Shana - Sramežljivka
- Na forumu od: 23. 8. 2005
***PINKYCA*** napisal/-a:na tej sliki je full lepa!
Veš kok si lahko lep če te pedenajo tako kot njo in vse ostale zvezde. Zna se prodajat, ker je dokaz že ta forum, sam v živo je pa vidt čist navadna punca, k je mela srečo in voljo, uspela zaradi menedžerjev, zdaj pa, ko se ji ne da več skos bit popolnega videza, jo pa vsi napadajo.
- skorpijončica
- Sramežljivka
- Na forumu od: 16. 6. 2005
- Kraj: AMSTRDAM
hmmm...kaksna mnenja,meni se pa zdi,da bi glede na to,da je zvezda morala vedno skrbeti za svoj videz..si je pac zbrala taksno pot v zivljenju..Poglejte npr. naso Heleno Blagne,zaveda se da je v svetu medijev zato ji je srbeti za svoj videz prislo v vsakdanjik....
Zivljenje je lepo!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov