Britney Spears
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
***PINKYCA*** - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 8. 2005
mycosmogirl napisal/-a:Jezus, tle je pa res grozna. Sej ma drgač dost dnarja da gre na lasersko operacijo zarad teh mozoljov,sam zakaj ne gre
kaj bo te sla na operacijo zarad mozoljev????
mislim
jao
-
Maychy - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 30. 6. 2004
- Kraj: Se selim...
Zaradi nakupa knjige je bila Britney razglašena za strokovnjakinjo na področju oralnega seksa.
Hehe... Sedaj si razglašen za mojstra, če samo knjigo kupiš... Le zakaj ni na faksu tako
--- Evil Is Just A Point Of View ---
--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
- krfjolca
- Kofetarica
- Na forumu od: 24. 11. 2004
Maychy napisal/-a:Zaradi nakupa knjige je bila Britney razglašena za strokovnjakinjo na področju oralnega seksa.
Hehe... Sedaj si razglašen za mojstra, če samo knjigo kupiš... Le zakaj ni na faksu tako
O ja - jest bi tud! Pol bi mela zdele že 30 magisterijev ...
-
cukrck - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 11. 2004
Christina: Z Britney nisva sprti
Ameriška pevka Christina Aguilera je zavrnila pisanja nekaterih časopisov, ki so navajali, da sta z Britney Spears sprti.
Ameriška pevka Christina Aguilera je zavrnila pisanja nekaterih časopisov, ki so navajali, da sta z Britney Spears sprti.
Vsakršna oblika sreče je zasebna. Naši največji trenutki so osebni, imajo svoj razlog, so nedotakljivi. Stvari, ki so nam svete in dragocene, so stvari, ki jih črpamo iz skupnih doživetij. (Ayn Rand)
-
S*c*O*r*P*i*C g*I*r*L - Kofetarica
- Na forumu od: 21. 5. 2005
- Kraj: kjerkoli kadarkoli
komi čakam da vidim tega frocka.....
Ko se rodiš,so vsi veseli,
Ko umreš,so vsi žalostni,
Ko živiš,jim je VSEENO!
Ko umreš,so vsi žalostni,
Ko živiš,jim je VSEENO!
-
laram - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 9. 2004
Britney nadirala Kevina ----> http://24ur.com/naslovnica/popin/200508 ... hp?Nxn2=40
-
alina - Debatorica
- Na forumu od: 28. 8. 2004
- Kraj: Ljubljana
a je kera gledala to njeno oddajo chaotic (reality show varianta), kjer kaže kako sta se zaljubila s tem kevinom in pol poročila.....? jst sm jo namreč gledala in me zanimajo še vaša mnenja....
It looks like we could have made it baby...me and you!
-
*tamalla* - Komunikatorka
- Na forumu od: 22. 3. 2005
- Kraj: celje
alina napisal/-a:a je kera gledala to njeno oddajo chaotic (reality show varianta), kjer kaže kako sta se zaljubila s tem kevinom in pol poročila.....? jst sm jo namreč gledala in me zanimajo še vaša mnenja....
kje si jo pa gledala...
jst bi jo tudi...
-
roxy* - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 2. 2005
alina napisal/-a:a je kera gledala to njeno oddajo chaotic (reality show varianta), kjer kaže kako sta se zaljubila s tem kevinom in pol poročila.....? jst sm jo namreč gledala in me zanimajo še vaša mnenja....
jst sm gledala 1.del. sam moram rečt, da sm bla malo razočarana. boljšo sm si pričakovala.
-
roxy* - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 2. 2005
*tamalla* napisal/-a:alina napisal/-a:a je kera gledala to njeno oddajo chaotic (reality show varianta), kjer kaže kako sta se zaljubila s tem kevinom in pol poročila.....? jst sm jo namreč gledala in me zanimajo še vaša mnenja....
kje si jo pa gledala...
jst bi jo tudi...
jaz sm si na e-mule downloadala
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov