Britney Spears
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
cosmy - Debatorica
- Na forumu od: 16. 7. 2005
čmokica napisal/-a:kere slikce sj use so take brez make-upa drgač mi je pa britney tko uredu,bol mi je že ušeč k pa una jessica simpson
ma ja, če bi mogla izbirat med tema dvema 100% izberem britney. jessicin show mi gre tok na živce od Britney pa mi je bol všeč!
Peek-a-boo!
- tjaska
- Kofetarica
- Na forumu od: 12. 8. 2004
še mal pa bo frocek.. in pol ga bo zadušila s svojo posesivnostjo in ljubeznijo
-
S*c*O*r*P*i*C g*I*r*L - Kofetarica
- Na forumu od: 21. 5. 2005
- Kraj: kjerkoli kadarkoli
komi čakam da vidim tega frocka.....he he....
Ko se rodiš,so vsi veseli,
Ko umreš,so vsi žalostni,
Ko živiš,jim je VSEENO!
Ko umreš,so vsi žalostni,
Ko živiš,jim je VSEENO!
-
Vermilion - Kofetarica
- Na forumu od: 16. 3. 2005
- Kraj: Kranj
čmokica napisal/-a:kere slikce sj use so take brez make-upa drgač mi je pa britney tko uredu,bol mi je že ušeč k pa una jessica simpson
men nobena od obeh ni neki kao full huda, sam še zmer se mi pa zdi britney bolš kokr una jessica...
-
***PINKYCA*** - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 8. 2005
...
Zadnjič spremenil ***PINKYCA***, dne 21. Avg. 2009 0:24, skupaj popravljeno 1 krat.
-
MiLLy - Debatorica
- Na forumu od: 17. 7. 2005
Js Britney spremljam že od samega začetka in skos mi je bla všeč. Ne tolk kot pevka (pop pač, tud glas ni glih za dol past), ampak vedn sm rada gledala njene spote, slike, spremljala kako se oblači in obnaša. Men je zlo luštna, tud postavo ma (je mela) hudo. Ne vem kako razložit, ampak vedno je znala pritegnit mojo pozornost in občudovanje. Npr. dost revij sm kupla, ker je bil notri sam kak intervju, članek, slikca. Vidla sm že mnogo oddaj o njenem življenju, spremembe skozi čas, odraščanje, ples, nastopanje že od zelo majhnih nog itd.
Tako da... Britney, tuki maš eno fanico.
Tako da... Britney, tuki maš eno fanico.
...
-
¤MiSsY¤ - Kofetarica
- Na forumu od: 12. 5. 2005
- Kraj: Litija
mogoce res ne bo vec kksn sex simbol al pa kej, sam se usen pa ce bo nadaljevala z glasbo (kar tezko verjamem) jo bo pomoje folk se bol obletavu....
se mi zdi da bo otroček sam mal spremenil zvrts, mogoce bo mal bol resna, sicer pa je dober zgled Madonna...
se mi zdi da bo otroček sam mal spremenil zvrts, mogoce bo mal bol resna, sicer pa je dober zgled Madonna...
- ¤MajC¤
- Kofetarica
- Na forumu od: 3. 8. 2004
ja pomoje tut...nbo takoj najela nekega trenera ko jo bo gnal do onemoglosti, zdravo jedla pa wse kar je mogla zdaj opostuit zarad otrocka...pol bo pa hitro en novi albuim dala wen ...nekak tk bo pomoje. spet wse po starem
ne wem ona meni ful ne deluje dovol zrelo pa resno za otroka...tk punckasta se mi je.
ne wem ona meni ful ne deluje dovol zrelo pa resno za otroka...tk punckasta se mi je.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov