Britney Spears
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 3210 prispevkov
• Stran 213 od 214
•
Prejšnja
1 ... 210, 211, 212, 213, 214
Naslednja
-
joy23 - Cosmofrik
- Na forumu od: 28. 6. 2007
Jao, kar se nje tiče bo vedno pol ljudi za njo, pol al pa še več pa proti. Tko je vedno blo. Če si rekel, da poslušaš Britney Spears, se je vedno najdo kdo, ki se je temu posmehoval. Kdo ve zakaj, ker npr. za Rihanno, Katy, Gago to ne velja. Bolj kot si uspešen, več imaš sovražnikov, I guess.
Album je pa res dober
Moje naj pesmi:
Till the World Ends
Inside Out
I Wanna Go
Big Fat Bass (edino malo mi je predolga, ker je melodija skoz ista in se predolgo ponavlja; mi je pa všeč klavirski del)
Trip to Your Heart
Criminal
Album je pa res dober
Moje naj pesmi:
Till the World Ends
Inside Out
I Wanna Go
Big Fat Bass (edino malo mi je predolga, ker je melodija skoz ista in se predolgo ponavlja; mi je pa všeč klavirski del)
Trip to Your Heart
Criminal
Use your head and follow your heart.
-
inaa - Cosmofrik
- Na forumu od: 9. 11. 2005
- Kraj: tu pa tam
Led Zeppelin napisal/-a:Ko se gre debata o Britney, si vedno pogledam ta posnetek
http://www.youtube.com/watch?v=kbY2g60BsLI
je pač pijana tko kot 90% mladine vsak vikend, s to razliko da je ona slavna in da se pol sveta obremenjuje in razvija debate in teorije o tem..
Zivljenje je piskotek!
-
flesherka_ - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 3. 2008
- Kraj: maribor
^^brez skrbi, so tu droge bile zraven=)
ONCE YOU GO PINK, YOU NEVER GO BLING...
-
tky - Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 9. 2005
Res žalostno da ljudje pogrevajo stvari, ki so se zgodilo pred 5 LETI.
Britney je od takrat čisto spremenjena. Svoje žilvjenje je uredila. Škandalov, skoraj ni več. In spet ustvarja super glasbo.
To je tisto kar šteje.
Britney je od takrat čisto spremenjena. Svoje žilvjenje je uredila. Škandalov, skoraj ni več. In spet ustvarja super glasbo.
To je tisto kar šteje.
Live every single moment like it''s the last!!!
-
tky - Komunikatorka
Končno je izšel SPOT za pesem Till the world ends.
To je prva verzija z slikami konca sveta. Izšla pa še bo ena verzija kjer bo samo koreografija jay.
http://www.youtube.com/user/BritneySpearsVEVO
SPOT je res en izmed boljših. Bolj temna verzija SLAVE 4 U spota.
In Britney zgleda res suuuuuper. Bravo dekle
To je prva verzija z slikami konca sveta. Izšla pa še bo ena verzija kjer bo samo koreografija jay.
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
tky napisal/-a: In spet ustvarja super glasbo.
To je tisto kar šteje.
objektivno gledano, če bi bila glasba tisto kar šteje, britney ne bi bla znana nti v kafiču tle pri nas čez cesto.
-
tky - Komunikatorka
floribunda napisal/-a:tky napisal/-a: In spet ustvarja super glasbo.
To je tisto kar šteje.
objektivno gledano, če bi bila glasba tisto kar šteje, britney ne bi bla znana nti v kafiču tle pri nas čez cesto.
Ja to je tvoje mnenje. Več kot 100 mio ljudi meni očitno drugače saj zaradi zgolj sexy videza ne bi probala čez 100 mio ALBUMOV.
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
Haha kok mi je smešen folk, ki ima za kriterij "dobrega" ali celo "odličnega" množično naklonjenost..Hitler je biu tud kul an.
No, da pokomentiram tole..ni mi všeč refren, mislim..pa ne zajebavam, a ne opaziš, da je ful bolj zelektronizirana kot včasih? To sploh ni več nnjen glas..ti kot njena grozna fanica, bi lahko opazla enormne razlike med starimi albumi in tem, kar zdaj ustvarja..Če je takrat ustvarjala pop, zdaj ustvarja samo še lih tok, da bo neki catchy in da se bo dal plesat(tud zato je mogoče opustila balade ane). Skratka..ni šans, da je to "spet ona" in da je "nazaj". Nikol ne bo. Tudi 90a ne bodo kr nazaj!
No, da pokomentiram tole..ni mi všeč refren, mislim..pa ne zajebavam, a ne opaziš, da je ful bolj zelektronizirana kot včasih? To sploh ni več nnjen glas..ti kot njena grozna fanica, bi lahko opazla enormne razlike med starimi albumi in tem, kar zdaj ustvarja..Če je takrat ustvarjala pop, zdaj ustvarja samo še lih tok, da bo neki catchy in da se bo dal plesat(tud zato je mogoče opustila balade ane). Skratka..ni šans, da je to "spet ona" in da je "nazaj". Nikol ne bo. Tudi 90a ne bodo kr nazaj!
It was forever..but it didnt last long..
-
nanamiša - Cosmofrik
- Na forumu od: 28. 12. 2009
- Kraj: ljubljana
pa tud nekaj let nazaj je men mela zanič glas. Sem prav šla zdej iskat kakšne njene nastope v živo ( ki ji je itak ful malo) in če lahko kdo reče, da je to dobr glas pol pa tud ne vem kaj vi slišite...V pesmi se pa ne bom spuščala, ker so za mene pod nivojem.
Fantje ne pozabite, ženske so nemočne le tako dolgo, dokler se jim ne posuši lak za nohte.
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
tky napisal/-a:floribunda napisal/-a:tky napisal/-a: In spet ustvarja super glasbo.
To je tisto kar šteje.
Ja to je tvoje mnenje. Več kot 100 mio ljudi meni očitno drugače saj zaradi zgolj sexy videza ne bi probala čez 100 mio ALBUMOV.
itak. od 6 miljard ljudi jih je še kej več kot 100. 000.000 brez posluha.
to že ni noben kriterij. tudi na gasilsko veselico pride več ljudi kot v filharmonijo, je potrebna še kaka primerjava glede glasbe?
-
tky - Komunikatorka
floribunda napisal/-a:tky napisal/-a:floribunda napisal/-a:tky napisal/-a: In spet ustvarja super glasbo.
To je tisto kar šteje.
itak. od 6 miljard ljudi jih je še kej več kot 100. 000.000 brez posluha.
to že ni noben kriterij. tudi na gasilsko veselico pride več ljudi kot v filharmonijo, je potrebna še kaka primerjava glede glasbe?
Če je res tako blagor njej, da lahko živi od svojega videza in da je na svetu toliko ljudi brez posluha juhu in zapravljajo svoje težko prislužene denarce za albume, a katerem je po tvoje samo goveja muzika.
Tudi jaz torej nimamam posluha on mi čisto vseeno saj jaz uživam v njeni glasbi pa naj je po tvoje še tako slaba.
-
PeggySue* - Cosmofrik
- Na forumu od: 18. 11. 2006
- Kraj: Gorenjska
tky napisal/-a:Končno je izšel SPOT za pesem Till the world ends.
Men je spot všeč,čeprav res spominja na omenjenega.Komad mi je pa do zdaj z zadnjega albuma najboljši.
Prvi neprebran prispevek • 3210 prispevkov
• Stran 213 od 214
•
Prejšnja
1 ... 210, 211, 212, 213, 214
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov