Britney Spears
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
tky - Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 9. 2005
Res je da bo zapela veliko pesni z album Blackaout in le 3 z albuma Circus. Je pa bil medtem ko se je preoblačila v grugi kostim, Gimme more ninja remix, in presenečeje Everytime, pesmi ki je prej na urednem seznamu ni bilo. V kletki pa je predstavila pesem Piece of me, super je zgledalo.Videla sem skoraj vse posnetke nastopov ,res sicer LOW Quality ampak vzdušje je moralo biti čudovito, ljudje kričijo, da te kak ušesa bolijo.
Jaz bi tudi šla
Jaz bi tudi šla
Live every single moment like it''s the last!!!
-
candy. - Kofetarica
- Na forumu od: 21. 9. 2008
joy23 napisal/-a:Ja, js sm tud vidla, da je v kletki pela Piece Of Me in ne Break The Ice. Drgač sm pa jst to vidla na uradnem seznamu pesmi, ki je bil objavljen na eni fan-strani.
Aja, pardon, sem zamešala ja
Sicer pa so vsi obiskovalci koncerta bili zelo navdušeni.. tako da res fajn, da se je pobrala na noge ^^ Upam samo, da ne bo spet čez nekaj časa, ko ne bo vsa pozornost usmerjena v njo, spet zapadla v kakšno krizo..
-
joy23 - Cosmofrik
- Na forumu od: 28. 6. 2007
Ja, baje je kr fajn na koncertih, dobr show. Me pa zanima, kako ji kaj gre ples Ma js se tud kr "bojim" za njo, se mi zdi da lahko vsak čas spet zabrede v kakšno krizo ... A ve ktera, če ima sinova zraven na turneji? Govorilo se je, da bo.
Use your head and follow your heart.
-
tky - Komunikatorka
Ja oba Jayden James in Sean Preston sta z njo na turneji, na breatheheavy.com so tudi objavili njune slike, joj kak sta zlata.
Danes je na vrsti 2. koncert v Atlanti, upam da bo šlo vse kot namazano
Danes je na vrsti 2. koncert v Atlanti, upam da bo šlo vse kot namazano
-
tky - Komunikatorka
Jaz tudi ne, že na prejšnih turnejah ni npela kaj dosti v živo, vendar sem nekje prebrala, da bo proti koncu začela peti v živo, baje se mora spet navadit na velik oder. Glede na to da ni bila na turneji od leta 2004, je bil po moje prvi kocert čisto ok.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov