Britney Spears

Slavni na sto in en način.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
britney20
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 10. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a britney20 » 10. Jan. 2009 12:20

Dobri komadi so na cdju :)
100% FakeBitch
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 10. 1. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a 100% FakeBitch » 11. Jan. 2009 10:14

Stare pesmi so mi bol ušeč (:
Čeprov so tut te v novem albumu dobre..Uglavnem js sm bla nora na njo k sm bla manša,zdej mi je pa sam dobra pevka.. :D
100% FakeBitch
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 10. 1. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a 100% FakeBitch » 11. Jan. 2009 10:14

Stare pesmi so mi bol ušeč (:
Čeprov so tut te v novem albumu dobre..Uglavnem js sm bla nora na njo k sm bla manša,zdej mi je pa sam dobra pevka.. :D
Uporabniški avatar
joy23
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 28. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a joy23 » 13. Jan. 2009 17:45

OMG :?

http://24ur.com/ekskluziv/tuja-scena/foto-dvorec-britney-spears.html

To mi je pa nekej najbolj bednega kar počnejo zvezdniki. Kaj ti bo hiša z 583 spalnicami in 279 kopalnicami? Ma js se zgubim v taki bajti.
Use your head and follow your heart.
Uporabniški avatar
candy.
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 21. 9. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a candy. » 13. Jan. 2009 17:52

Meni to sploh ni všeč, saj se že izgubiš. Do konca lajfa ne vidiš vseh sob kr itak čisti 500 čistilk, s*** na vseh wcjih po hiši, se tuširat v vseh đakuzijih.
A dej no, meni je to živo preseravanje. Sej ok, če lahk, si privoščiš luksuz, sam ne v tem smislu. Maš eno lepo hiško pač, lahk bazen zravn pa to. Sam to ni hiša, to je grad :?
Uporabniški avatar
Sp3lca
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 15. 7. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a Sp3lca » 21. Jan. 2009 19:22

Seveda ne podpiram razsipnosti, ampak nekako jo razumem. Ko si ujetnik v svojem domu, ker ti povsod sledijo paparaci, si vsaj tam želiš nekaj svobode in prostora (tko, da jo razumem tudi, če drugače nisem Britney fan).
And if your head explodes with dark forebodings too
I'll see you on the dark side of the moon.
Uporabniški avatar
joy23
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a joy23 » 21. Jan. 2009 21:46

^^ Hmmm, to maš pa tud prav.
Uporabniški avatar
softTouch
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 16. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a softTouch » 22. Jan. 2009 14:53

men so pa teli njeni komadi tolk bedni. vsi so narjeni na isto foro, ona neki piska (sej glasu nikol ni mela pa vseeno), pa taki zastareli se mi zdijo.
Uporabniški avatar
inaa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 9. 11. 2005
Kraj: tu pa tam

Neprebrana objavaNapisal/-a inaa » 22. Jan. 2009 22:17

kaksno bedno domovanje...nobene osebnosti nima bajta, nic...kot da bi ceu zivlenje se prekladou okol po hotelih... :roll:
Zivljenje je piskotek!
fun
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 15. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a fun » 24. Jan. 2009 17:57

softTouch napisal/-a:men so pa teli njeni komadi tolk bedni. vsi so narjeni na isto foro, ona neki piska (sej glasu nikol ni mela pa vseeno), pa taki zastareli se mi zdijo.

Seveda je mela glas... Tole si poglej :
http://uk.youtube.com/watch?v=KYoUi0Cyd ... re=related

:P
Uporabniški avatar
Sessa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 20. 4. 2007
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a Sessa » 24. Jan. 2009 18:13

no ja meni to glih ni prevec vsec :? to napravljanje ne sliči več na otroka :(
fun
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 15. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a fun » 24. Jan. 2009 18:24

Ja kakor vem je bla kar uspešna na tem tekmovanju, in po mojem mnenju ni vsak sposoben zapet tega tako dobro kot ona tu.

Men je ona ena taka pojava :D , pa ful vesela sem da se je mal pobrala...
Uporabniški avatar
LoveLy*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 14. 7. 2007
Kraj: purple claud

Neprebrana objavaNapisal/-a LoveLy* » 26. Jan. 2009 14:14

joy23 napisal/-a:OMG :?

http://24ur.com/ekskluziv/tuja-scena/foto-dvorec-britney-spears.html

To mi je pa nekej najbolj bednega kar počnejo zvezdniki. Kaj ti bo hiša z 583 spalnicami in 279 kopalnicami? Ma js se zgubim v taki bajti.

tudi meni je to totalna beda...jaz če bi že..bi si naredila svojo bajto po svojem okusu...in bi bila po mojem še najbol zadovoljna...ampak..res me zanima kaj ti bo takšna bajta..ko sploh ne veš kolko sob maš..se še zgubiš v njej :?
Uporabniški avatar
joy23
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a joy23 » 27. Jan. 2009 23:01

Joj, Američani :roll: Ne vem zakaj delajo takšno dramo zarad If You Seek Amy. Men se zdi pesem dobra fora in nč druga. In prepričana sem, da se v marsikateri pesmi pojavlja besedica fuck in še katera druga. Big deal. V tej pesmi je v bistvu ta beseda "skrita". A Katy je pa lahk pela I kissed a girl and I liked it ... Poleti sm pisala v temo "Izjava tedna" da je ena punčka hodila po plaži in to pela, seveda ni imela pojma kaj poje. A ni to isto?

<embed type='application/x-shockwave-flash' src='http://foxnews1.a.mms.mavenapps.net/mms/rt/1/site/foxnews1-foxnews-pub01-live/current/videolandingpage/fncLargePlayer/client/embedded/embedded.swf' id='mediumFlashEmbedded' pluginspage='http://www.macromedia.com/go/getflashplayer' bgcolor='#000000' allowScriptAccess='always' allowFullScreen='true' quality='high' name='FOX News' play='false' scale='noscale' menu='false' salign='LT' scriptAccess='always' wmode='false' height='275' width='305' flashvars='playerId=videolandingpage&playerTemplateId=fncLargePlayer&categoryTitle=undefined&referralObject=3466036'>
Uporabniški avatar
Sessa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 20. 4. 2007
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a Sessa » 27. Jan. 2009 23:44

toti babi blontni tumasti bi lahko lase populila...otroke posiljujejo in ubijajo, ona pa tu dela dramo zarad pesmi od britney, ki nima nobenega vpliva na mladino, tud ce bi pela necenzurirano!!!! ta pesem je miloscina proti ostalim, ki smo jih vajeni zadnih nekaj let. samo eminema si poglejte oz. poslusajte!! amerika je totalno zaostala drzava...ta napovedovalka zabita pa sploh!!kak me je zaj to razpizdlo!

Vrni se na Zvezde

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov