Britney Spears
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 3210 prispevkov
• Stran 3 od 214
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 214
Naslednja
-
bad_girl - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 9. 2004
- Kraj: Domžale
Maychy napisal/-a: Po moje gre samo za razvajeno deklino, ki se v trenutku, ko jo vseh 100 ljudi, ki skrbijo za njen videz, image ipd. (z njeno mamo na čelu), spusti iz oči, prelevi v punco, ki še vedno ne ve kaj hoče od življenja, ker ga je preprosto zamudila. Samo premislite koliko časa sploh ima zase, za svoje interese in stvari ki bi jih sama rada.
Tele fotke so pa same po sebi dovolj zgovorne. Britni ne zna biti zvezda in tega tudi nikoli ni znala. Njen image so ustvarili drugi!
Eh sej še marsikera ne zna bit...najbl na k***c mi grejo te zvezdnice, ki so ble nekoč revne in oh in sploh so zdej ponosne na svoj uspeh pa to kako one poznajo revščino (npr. J.LO), zdej so pa tko zafnane, domišljave in polne kapric...da sam BRUH...
Da ne omenjam reallity show Jessice Simpson...svaka čast tipu da jo prenaša, res
-
majchy - Komunikatorka
- Na forumu od: 19. 8. 2004
- Kraj: NM / LJ
bad_girl napisal/-a:Eh sej še marsikera ne zna bit...najbl na k***c mi grejo te zvezdnice, ki so ble nekoč revne in oh in sploh so zdej ponosne na svoj uspeh pa to kako one poznajo revščino (npr. J.LO), zdej so pa tko zafnane, domišljave in polne kapric...da sam BRUH...
Da ne omenjam reallity show Jessice Simpson...svaka čast tipu da jo prenaša, res
Ja, kao J.Lo...čeprou je že pršlo u javnost da ona sploh ni bla revna k je bla mejhna, ampak je hodila v zasebno šolo. Sm tak image si je ustvarla kao revno dete, tko kot Britney kao devica.
Hehe...Jessica Simpson...sm ene dvakrat sm gledala, pa se mi že smil tip...
Nekoč ni dolgo še tega
v deželi res ne vemo kje
živela je čebelica
imela lepo je ime...
v deželi res ne vemo kje
živela je čebelica
imela lepo je ime...
-
Gregor - Cosmo administrator
- Na forumu od: 28. 6. 2004
- Kraj: Ljubljana
Ja, J.Lo nikol nikol ni bla sploh from tha Bronx tud revna ni bla, ampak nekje v predmestju, v povprečno situirani družini. Srednji razred ne ultra bogati ne pa tud revni. Tolk o PR-u. Sicer je pa že Goebbels
reku če neko stvar dovolj dolgo ponavljaš pa tudi če je očitna laž bo sčasmoma postala resnica.
reku če neko stvar dovolj dolgo ponavljaš pa tudi če je očitna laž bo sčasmoma postala resnica.
-
Andrejčika - Komunikatorka
- Na forumu od: 9. 9. 2004
- Kraj: za devetimi vodami
Jao! Fffffuuuuuujjjjjjjjj!
Tko lahko vidmo da tut zvezdniki niso cist nc posebnga! Mogoce je katera od nas celo brez sminke pa vsega lepsa od njih k pa so nalicene!
Tko lahko vidmo da tut zvezdniki niso cist nc posebnga! Mogoce je katera od nas celo brez sminke pa vsega lepsa od njih k pa so nalicene!
Ne joči, ker je konec ampak se nasmej novemu začetku!!
-
tiasha - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 29. 6. 2004
Ma men je ta Britney že od nekdaj bedna pa mi bo vedno bedna pa ne glede na to kok je zrihtana, sfrizerana in namazana...al pa če je brez make up-a..., vedno mi bo kr ena!!
Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
-
plavooka - Sramežljivka
- Na forumu od: 24. 10. 2004
- Kraj: Koper
To sliko sem sicer že vidla.Nisem se ne vem kako zgrozila,ker vem da profesionalni maskerji,frizerji itd.delajo čudeže in lahko celo grdega račka spremenijo v laboda.
In razumljivo je da Britneyna koža ni več popolna,ker ima vsak dan veliko make-upa na sebi to pa pušča posledice.Sicer pa ima vsak od nas kakšen kritičen dan,ko se mu pojavi kakšen mozolj.
Sicer pa ima zelo kritično kožo Cameron Diaz in sem brala,da ko je pod stresom dobi veliko aken.
Ali veste to,da je Britney za njen novi album(The best of Britney)naročila naj za naslovnico tega albuma izrežejo neko staro sliko(ker naj bi bila takrat bolj suha)samo glava naj bi bila zdajšnja
In razumljivo je da Britneyna koža ni več popolna,ker ima vsak dan veliko make-upa na sebi to pa pušča posledice.Sicer pa ima vsak od nas kakšen kritičen dan,ko se mu pojavi kakšen mozolj.
Sicer pa ima zelo kritično kožo Cameron Diaz in sem brala,da ko je pod stresom dobi veliko aken.
Ali veste to,da je Britney za njen novi album(The best of Britney)naročila naj za naslovnico tega albuma izrežejo neko staro sliko(ker naj bi bila takrat bolj suha)samo glava naj bi bila zdajšnja
**Tisti, ki živijo za ljubezen, živijo večno*
-
majchy - Komunikatorka
- Na forumu od: 19. 8. 2004
- Kraj: NM / LJ
plavooka napisal/-a:Ali veste to,da je Britney za njen novi album(The best of Britney)naročila naj za naslovnico tega albuma izrežejo neko staro sliko(ker naj bi bila takrat bolj suha)samo glava naj bi bila zdajšnja
Jst sm pa slišala da naj bi bla cela slika stara, k ma kao preveč grdo kožo zdj...mah to so spet tiste vrste bla bla bla novice.
Nekoč ni dolgo še tega
v deželi res ne vemo kje
živela je čebelica
imela lepo je ime...
v deželi res ne vemo kje
živela je čebelica
imela lepo je ime...
-
inchy84 - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 10. 11. 2004
- Kraj: Trbovlje
tiasha napisal/-a:Ma men je ta Britney že od nekdaj bedna pa mi bo vedno bedna pa ne glede na to kok je zrihtana, sfrizerana in namazana...al pa če je brez make up-a..., vedno mi bo kr ena!!
Tut men - že sam k jo slišm mi je ful antipatična
-
jess - Komunikatorka
- Na forumu od: 11. 11. 2004
- Kraj: ljutomer
no ja!!!vsak je navaden smrtnik sam če bi jas mela tolko denarja bi se vseeno mal bol zrihtala!!
I'm a bitch & i got class...mess whit me and i'll kick your ass...so 4 all u people who think u r cool just remember BITCHES RULE:)
-
Heilie - Debatorica
- Na forumu od: 28. 8. 2004
- Kraj: Za gorami
Ma no ja..vsak ma svoj okus!
Drugač pa jo jst čist razumem...ta nova pesem mi je ful dobra, kr saj pove kako se počuti! Men bi se namreč strgalo, da ne bi mogla niti iz hiše stopit brez tisoč ton maku-upa in popolne frizure, ker bi me zihr kdo slike in bi pol v vseh cajtengah pisalo, kolk sem neurejena, grda, zanemarjena itd. Halo, prosm vas! Vsak ma slab dan, vsakmu se kdaj ne da uredit, vsak rab svojo svobodo..
To kar se danes dogaja v ameriki z zvezdniki in mediji je živalsko klanje. Ni čudno, da je vsak drug depresiven in ne vem kaj!
Da sploh ne govorim o tem, da ne moreš delat kar ti paše, ker te celi svet ocenjuje, komentira tvoja dejanja..kr "oni bol vejo od tebe, kaj je zate dobro, kaj bi moraj naredit.." Ja WRIGHT!!! Please no!
To več nikamor ne pelje. Pa naj bo Britney al pa kdorkol drug!
Sm na MTV gledala ono oddajo od Jessice in Nicka, ko so Jess zasledoval paparaci in se jih je komaj otresla. Pa kr na vrata so jim zvonili. Šit no! Men bi se strgalo! Prov spoštujem jih, da vztrajajo pr tem, kar delajo...očitno morjo met svoje delo res zelo radi..kr je zlo visoka cena, k jo morjo za to plačat!
Drugač pa jo jst čist razumem...ta nova pesem mi je ful dobra, kr saj pove kako se počuti! Men bi se namreč strgalo, da ne bi mogla niti iz hiše stopit brez tisoč ton maku-upa in popolne frizure, ker bi me zihr kdo slike in bi pol v vseh cajtengah pisalo, kolk sem neurejena, grda, zanemarjena itd. Halo, prosm vas! Vsak ma slab dan, vsakmu se kdaj ne da uredit, vsak rab svojo svobodo..
To kar se danes dogaja v ameriki z zvezdniki in mediji je živalsko klanje. Ni čudno, da je vsak drug depresiven in ne vem kaj!
Da sploh ne govorim o tem, da ne moreš delat kar ti paše, ker te celi svet ocenjuje, komentira tvoja dejanja..kr "oni bol vejo od tebe, kaj je zate dobro, kaj bi moraj naredit.." Ja WRIGHT!!! Please no!
Sm na MTV gledala ono oddajo od Jessice in Nicka, ko so Jess zasledoval paparaci in se jih je komaj otresla. Pa kr na vrata so jim zvonili. Šit no! Men bi se strgalo! Prov spoštujem jih, da vztrajajo pr tem, kar delajo...očitno morjo met svoje delo res zelo radi..kr je zlo visoka cena, k jo morjo za to plačat!
-
CommandykA - Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 11. 2004
- Kraj: Maribor
Heilie napisal/-a:Ma no ja..vsak ma svoj okus!
vsak uspeh ma svojo ceno...na to pa treba mislit ze prej preden se na tako pot sploh podas!ce si slaven bodo o tebi pac hotli cim vec vedet in pol se pac dogajajo take stvari...je*i ga...so pac izbrali denar in slavo namesto "normalnega" zivljenja.pac enim to pase drugim pa ne...
Riba plava in rdeca.Bil je bled in bohinj.Srbela ga je peta in sesta.Znal je brat in sestra.
Prvi neprebran prispevek • 3210 prispevkov
• Stran 3 od 214
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 214
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov