Britney Spears

Slavni na sto in en način.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 30. Nov. 2008 13:56

Wow, v tem posnetku z X- Factorja je pa prov huda! Hot :)
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
joy23
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 28. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a joy23 » 30. Nov. 2008 16:13

Men je tud bla na tem tretjem nastopu najboljša, najbolj energična in sproščena. Všeč mi je, da je bla nasmejana. Na prvem nastopu v Nemčiji se mi je zdela še bolj zadržana in sramežljiva.
Use your head and follow your heart.
Uporabniški avatar
Sessa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 20. 4. 2007
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a Sessa » 30. Nov. 2008 17:31

no ja pet se ne bo ocitno nikdar naucila :( da pa stavka ne more v zivo zapet...
Uporabniški avatar
PeggySue*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 18. 11. 2006
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objavaNapisal/-a PeggySue* » 30. Nov. 2008 17:48

Sam res kok je suha,se mi zdi,da je med prvim in tretjim nastopom še zgubila nekaj teže :eek:
Men je ful luštna zdej,nastop je pa vsakič boljši,pa že v prvo je bil dober. :)
sončk
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 27. 12. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a sončk » 30. Nov. 2008 18:11

Upam, da bo na tej točki prenehala s hujšanjem (je že čist kot včasih) in ne bo zapadla v kšno bolestno suhost, ker bo s tem delala ravno nasproten učinek od želenega... pač da ni še vedno uredu v glavi :?
Uporabniški avatar
joy23
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a joy23 » 30. Nov. 2008 19:04

Nocoj bodo na MTV-ju vrteli njen dokumentarec For The Record. Med drugim je povedala tele stvari:

O njenem življenju:
Do I know my life is weird? It's all I've ever known. I don't see it as being weird. You're guarded. You have to be that way. Otherwise you get taken advantage of. Sometimes I think I get kinda lonely because you don't open the gate that much, you know what I mean?

O njeni lanski krizi:
My trust has really been battered. I had totally lost my way. I lost focus. I lost myself. I let certain people into my life that were just bad people. I really paid the consequences for that. Big time. I sit there and I look back. I'm a smart person – what the hell was I thinking?

O njenem "privatnem zaporu" (o tem, da ima oče popolni nadzor nad njo):
I'm kind of stuck in this place and I'm like "How do you deal?" I just cope with it every day. It's better not to feel anything at all and have hope than feel the other way. It's bad. I'm sad. I have really good days, and then I have bad days. Even when you go to jail you know when you're gonna get out. But in this situation, it's never ending. If I wasn't under the restraints I'm under, I'd feel so liberated. When I tell them the way I feel, it's like they hear, but they're really not listening. I'm having to pay for a long time. I never wanted to become one of those prisoner people. I always wanted to feel free. I think I've learned my lesson now, and enough is enough. It's like Groundhog Day every day. It's really boring. I feel like an old person now. I do! I go to bed at, like 9.30 every night, and I don't go out or anything.

O ločitvi od Kevina:
I didn't think my husband was gonna leave me. Otherwise, I'd be with my babies 24/7. I think I married for the wrong reasons. Instead of following my heart and doing something that made me happy, I just did it for the idea of marriage and everything. He started to do an album for himself, and I never saw him anymore. When it ended I felt so alone. I didn't really wanna think about the reality of it. I never faced it. I just ran.

O Justinu:
With Justin, he was the part of the magnitude of what I had become. So when he was gone I was like "What am I supposed to do with myself?" I was devastated, but I handled it a lot better than the split with Kevin.

O slavi:
I don't think anyone can prepare themselves for what stardom brings. At first, it's amazing, the first year or two, because it's like "I'm a celebrity!" It didn't really touch me until I had been working for six years. I wanted to just stop. I wanted to create a new life. Normal is really different for everybody. In my situation, I try to make it as normal as possible for me. It could be a lot worse. There are people out there who have it a lot worse than I do. I used to be a cool chick, but I feel like the paparazzi has taken that away from me and the way I used to live my life. I used to be a cool chick but I'm not anymore.

O prihodnosti in novem albumu:
This is something I've worked on for a really long time, so I'm very excited. The timing is perfect. Circus comes out on December 2 and it's significant because it's my birthday. I think Circus is a little bit lighter than Blackout. I think a lot of the songs that I did at that time, I was going through a really dark phase in my life. A lot of the songs reflect that. I feel like I've matured a lot over the past few years. I've been through a lot – some dark times – but I've come out stronger. I'm very excited about the future.
Uporabniški avatar
PeggySue*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 18. 11. 2006
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objavaNapisal/-a PeggySue* » 30. Nov. 2008 19:44

Uporabniški avatar
rinca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 27. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a rinca » 30. Nov. 2008 20:14

trapa napisal/-a:Mene punca ne prepriča. Mi deluje "za silo spravljena skupaj". Se ne bi čudla, če bi kmalu mela spet kak meltdown.

Njen outfit na napopanem nastopu pa.... kopija Madonne. Pa sej je punca znala bit izvirna.

Ne vem, no. Mi ni napačna, ma se mi zdi, da se še vedno lovi. Oz. jo drugi oblikujejo tako kot hočejo.

se strinjam. včasih je vsaj plesat znala, tukaj se pa kar nekaj prestopa. edin zgleda spet v redu.
Blue-eyed boy meets a brown-eyed girl.
Uporabniški avatar
joy23
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a joy23 » 01. Dec. 2008 13:29

^^ Če si mnenja, da ne zna več plesat, si poglej tole:
:wink:
Uporabniški avatar
rinca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 27. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a rinca » 01. Dec. 2008 16:08

jst sem komentirala njeno prestopanje na nastopu v nemčiji. in tud od tega posnetka zgoraj ne bom dol padla, je imela že boljše dneve.
Blue-eyed boy meets a brown-eyed girl.
Uporabniški avatar
candy.
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 21. 9. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a candy. » 02. Dec. 2008 21:19

Nkol nism marala Britney sam.. roko na srce. Vrlna se je, pa bolša k prej. Nore komade ma res. Že enih par mal "starejših" je kul.. Toxic, Do somethin'.. pa album Blackout je biu tud zakon, najdlo se je res neki zlo udih komadov.
Tale nov cd pa je supeeer res. ^^
Amnesia je najlepš komad ever <3, Circus, Out From Under, Quickland, Shattered Glas.. Womanizer je pa tud zakon res, tkoj gre v uho.
Pa ok. Čeprou ma mogoč Christina dost bolš glas al karkol, ma Britney kr neki bolših komadou. Prej grejo v uho pa si jih pol še cel dan poješ, majo tak ritm pa.. Britney pač zna nrdit šov :)
Uporabniški avatar
joy23
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a joy23 » 02. Dec. 2008 23:24

Britney je danes nastopila še v oddaji Good Morning America. Zapela je novi singel Circus (zakon pesem) in Womanizer, na koncu pa so ji še čestitali za 27. rojstni dan, med drugim tudi Reese Witherspoon :)
Evo posnetek z vsemi tremi dogodki skupaj:

In mimogrede, danes je izšel album in v parih urcah je na iTunes že prišel na 1. mesto. Jej Britney :D
Uporabniški avatar
Sessa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 20. 4. 2007
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a Sessa » 03. Dec. 2008 12:21

to nepovezano wanabe plesanje je pa res kar nekaj...izgleda, kot da ne ve kam bi se dala. Drugac pa sem presenecena, da v komadu circus celo nekaj pove, ker sem navajena, da v pesmih zapoje manj kot tri stavke v treh minutah.
sončk
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 27. 12. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a sončk » 03. Dec. 2008 16:25

Men je tale komad bl beden... tak brez melodije... Rajš bi nov singl dala If you seek Amy...
Pa jst ne bi glih rekla, da se je vrnila boljša kot prej, ker pač tega ne bo nikol mogla dosežt... Loh se pa trud no :)
Uporabniški avatar
*zverinica*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 10. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *zverinica* » 03. Dec. 2008 16:37

kkšn glasbeni presežek nikol ni bla in ne bo...

Vrni se na Zvezde

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov