Britney Spears
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
tky - Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 9. 2005
OMG na internetu se je pojavil 8 MINUTNI posnetek 5 pesmi z Albuma CIRKUS
http://www.youtube.com/watch?v=7v5eCREuZNU
OMG ta album bo bomba, pravo darilo za božič.
Womanizer -Top pesem
Cirkus - hawt
Out form under- res res lepa balada
If You Seek Amy - zabavna pesem
Unusual you- spet ena zelo lepa balada
Bravo Britney, album bo sigurno prišel na 1. mesto.
http://www.youtube.com/watch?v=7v5eCREuZNU
OMG ta album bo bomba, pravo darilo za božič.
Womanizer -Top pesem
Cirkus - hawt
Out form under- res res lepa balada
If You Seek Amy - zabavna pesem
Unusual you- spet ena zelo lepa balada
Bravo Britney, album bo sigurno prišel na 1. mesto.
Live every single moment like it''s the last!!!
-
tky - Komunikatorka
Lol če te kaj moti to zadrži zase mi je čisto vseeno kaj si ti misliš. Mi je pač v redu Britney ni njeni komadi. Zakaj moraš spoh komntirat če ne veš povedat nič pametnga. No saj je vseeno vsak ima svoje mennje.
LP
LP
-
tky - Komunikatorka
CEL album je že na netu.
Sicer sama nisem nasla še delujočih linkov za downolndat pesmi, jih pa lahko večino poslušate na youtube.
Meni se dopate od 16 pesmi tam 9 druge so ok.
Želim lepo iskanje
Sicer sama nisem nasla še delujočih linkov za downolndat pesmi, jih pa lahko večino poslušate na youtube.
Meni se dopate od 16 pesmi tam 9 druge so ok.
Želim lepo iskanje
-
PeggySue* - Cosmofrik
- Na forumu od: 18. 11. 2006
- Kraj: Gorenjska
Končno sem slišala težko pričakovan album.
Pustil me je hladno in razočarano,saj sem pričakovala precej več od Britney,ki jo smatran za eno najbolj karizmatičnih pevk v svetu showbiznisa.Tudi njena glasba mi je bila zelo všeč,čeprav pop ni ravno moja najljubša zvrst.
Edini komad,ki mi je všeč je "Amnesia",baladi sta mi poleg Womanizer všeč,sicer pa
Prav zanima me kako bodo ostali komentirali album.Še vedno pa upam,da mi bo kateri od komadov,padel v uho,ko ga bom večkrat slišala.
Pustil me je hladno in razočarano,saj sem pričakovala precej več od Britney,ki jo smatran za eno najbolj karizmatičnih pevk v svetu showbiznisa.Tudi njena glasba mi je bila zelo všeč,čeprav pop ni ravno moja najljubša zvrst.
Edini komad,ki mi je všeč je "Amnesia",baladi sta mi poleg Womanizer všeč,sicer pa
Prav zanima me kako bodo ostali komentirali album.Še vedno pa upam,da mi bo kateri od komadov,padel v uho,ko ga bom večkrat slišala.
-
joy23 - Cosmofrik
- Na forumu od: 28. 6. 2007
Mene tudi ni navdušil. Večina pesmi mi je sicer OK, ene so mi pa kr neki. Pa tudi js mislim da ga morm še večkrat slišat, da mi bo šel v uho. Js sm mnda tudi preveč pričakovala, ker so tako govorili kako bo dober. Blackout je precej boljši, so govorili da bo to Blackout 2, pa ni. Js sm tudi mislila da bo. Ali pa da bo posnela nekej tako dobrega kot je In The Zone. Mi je pa dobra pesem Circus, pa seveda Out From Under - ful lepa.
Use your head and follow your heart.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov