Britney Spears
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Ledenaa - Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 6. 2007
- Kraj: Sverige.
Men je pesm dobra Pa video je tut hud, sploh tip v njem (če sm to že napisala se opravičujm)
Hitr gre v uho.. A je besedilo že znano pa če ga kera ma, mi ga lahko napiše? Ne razumm čist vsega v pesmi
Hvala
Hitr gre v uho.. A je besedilo že znano pa če ga kera ma, mi ga lahko napiše? Ne razumm čist vsega v pesmi
Hvala
ωαιтιng ғσя тнє nєxт мαgιc.*
-
joy23 - Cosmofrik
- Na forumu od: 28. 6. 2007
Ledenaa napisal/-a:Men je pesm dobra Pa video je tut hud, sploh tip v njem (če sm to že napisala se opravičujm)
Hvala
Klik
Use your head and follow your heart.
-
red*cherry - Kofetarica
- Na forumu od: 19. 6. 2008
Aja, dostkrat sm že razmišljala, komu sta Britneyina otroka sploh podobna? Pr nobenmu ne najdem nobene izstopajoče podobnosti al pa kakšne poteze obraza od Britney al pa Kevina. Od katerga ma Jayden luknco v bradi?
Jayden James
kids
Sean&Jayden&Britney
Kevin
BTW: Kadit med nosečnostjo ji pa res ne bi blo treba
Jayden James
kids
Sean&Jayden&Britney
Kevin
BTW: Kadit med nosečnostjo ji pa res ne bi blo treba
-
joy23 - Cosmofrik
- Na forumu od: 28. 6. 2007
Js sm tud to razmišljala, pa ne vem komu sta podobna
Tisto slikco ki si jo prilepla ko kadi, kolkr js vem, tu sploh ni bila noseča, ampak je bila slika posneta na začetku letošnjega leta, torej je bila enostavno debela
Pa pri linku za Seana si se najbrž zmotila
Edit: vidim, da si popravla.
Tisto slikco ki si jo prilepla ko kadi, kolkr js vem, tu sploh ni bila noseča, ampak je bila slika posneta na začetku letošnjega leta, torej je bila enostavno debela
Pa pri linku za Seana si se najbrž zmotila
Edit: vidim, da si popravla.
Zadnjič spremenil joy23, dne 18. Okt. 2008 18:28, skupaj popravljeno 1 krat.
Use your head and follow your heart.
-
red*cherry - Kofetarica
Ma to je prav nosečniški trebuh, k je tko napet pa ovalen. To ni "špeh".
Ja pr Seanu se mi je nekaj zatipkalo in zmešalo, sm trikrat popravla, pa mi skoz eno drugo sliko meče ven...ne vem, zdej sm kar zbrisala.
Ja pr Seanu se mi je nekaj zatipkalo in zmešalo, sm trikrat popravla, pa mi skoz eno drugo sliko meče ven...ne vem, zdej sm kar zbrisala.
-
red*cherry - Kofetarica
čudna slika. no kakorkoli, tud če tuki ni noseča, je znano, da je tud kakšnega skadila med nosečnostjo.
-
red*cherry - Kofetarica
Ledenaa napisal/-a:...Pa video je tut hud, sploh tip v njem (če sm to že napisala se opravičujm)
A mislš tegale?
-
punkie_ - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 17. 4. 2006
- Kraj: ljubljana
a ve sploh veste kolko nosečnic kadi?? in pol se tukej na eno britney obešate.. kr neki.
sploh pa je dokazano, da če ženska dolgo kadi, je za telo in otroka šok, če preneha kadit med nosečnostjo. če misli to storit, more že dosti prej preden zanosi.
sploh pa je dokazano, da če ženska dolgo kadi, je za telo in otroka šok, če preneha kadit med nosečnostjo. če misli to storit, more že dosti prej preden zanosi.
-
red*cherry - Kofetarica
punkie_ napisal/-a:a ve sploh veste kolko nosečnic kadi?? in pol se tukej na eno britney obešate.. kr neki.
Ja JOOOOOOOJJJ NOOOO, zdej smo ti pa uničle dan, al kaj??? Če kdo tuki pretirava, si to ti. Jst sm napisala svoje mnenje, pa me briga, al gre za Britney al pa za sosedovo Marijo!!
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
joy23 napisal/-a:*mala* napisal/-a:joy23 napisal/-a:*mala* napisal/-a:red*cherry napisal/-a:Ok, lahko bi tukaj debatiral v takem kontekstu za Baby one more time, ampak za Womanizer...
Da ne začnem o Baby one more time, k je original 1000× boljši. Res ne maram kopiranja komadov. Kako neizvirno.
A ciljaš na to, da je BOMT priredba?
Wow, že pol življenja živim v utvari, da to ni njen komad. Pardon, res je njen komad. My mistake.
Lej, ni ti treba bit nesramna, js sm sam vprašala, kaj misliš s tem, ker js prvič slišim za to, da bi bla ta pesem ukradena.
Oprosti, nisem hotla da bi zvenelo nesramno (še en čar spletnega sporočanja, da se ne ve v kakšnem smislu je bilo nekaj napisano). Dejansko sem do včeraj mislila, da to ni njen komad in da je nekdo, ki ima priredbo, dejanski ustvarjalec tega komada.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov