Britney Spears
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- lorelaj
- Kofetarica
- Na forumu od: 27. 6. 2005
Sej noben ni reku, da se ne smejo tako oblačit. Js samo pravim, da gola koža še kako vpliva na prodajo CD-jev oz. zvezde.
In če bi bila jaz v takem "biznisu" -kot ti temu praviš, bi se raje trudila čimboljše pet, ne pa naga skakat po odru. Sicer pa me na splošno ne motijo na pol nage pop zvezdnice, se zavedam da se s tem prodajajo in da je to del imidža, me pa moti ker so uspešnejše ne bolj nadarjene, ampak bolj "odkrite".
Drugače pa med raztegnjenim pulijem in kavbojkami ter hotkami in moderčkom je še veliko umes. In nikjer nisem napisala, da mora biti vsa zakrita, da se ji obline ne vidijo.
In če bi bila jaz v takem "biznisu" -kot ti temu praviš, bi se raje trudila čimboljše pet, ne pa naga skakat po odru. Sicer pa me na splošno ne motijo na pol nage pop zvezdnice, se zavedam da se s tem prodajajo in da je to del imidža, me pa moti ker so uspešnejše ne bolj nadarjene, ampak bolj "odkrite".
Drugače pa med raztegnjenim pulijem in kavbojkami ter hotkami in moderčkom je še veliko umes. In nikjer nisem napisala, da mora biti vsa zakrita, da se ji obline ne vidijo.
-
*ClaUdYka* - Komunikatorka
- Na forumu od: 6. 5. 2006
- Kraj: Fikšinci :)
Dandanes že vsi dobro vemo, da je resnično nadarjenih zvezdnic zelo malo.
Teh je bilo nekaj deset let nazaj res dosti. Danes jih pa mogoče lahko naštejemo le kakih 5 - če sploh.
Teh je bilo nekaj deset let nazaj res dosti. Danes jih pa mogoče lahko naštejemo le kakih 5 - če sploh.
-
Ashley*** - Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 11. 2007
- Kraj: Ljubljana
^^ Ah, vsak, ki v življenju tako uspe, kot je to uspelo Britney, ki je v bistvu že pravi pop fenomen, pač mora biti izredno nadarjen...moraš izstopati, moraš biti nekaj posebnega, moraš "štrleti" vn iz množice povprečnih..ne rečm, da je Brit blazno nadarjena pevka (jst osebno jo kr težko poslušam, ko poje v živo), ampak je izredno nadarjena plesalka, performerka, ki ji redko kdo seže do kolen..pa še huda je povrh = pa maš recept za uspeh
-
Ashley*** - Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 11. 2007
- Kraj: Ljubljana
^^men pač ona fuul dobr pleše; mogoče sm se mal narobe izrazla, predvsem je ful nadarjena performerka - ful ma dobro energijo na odru, mimika štima, zna se spogledvat s publiko; ampak brez plesnega talenta pač nebi šlo...vsak ma svoje mnenje ane
- lorelaj
- Kofetarica
- Na forumu od: 27. 6. 2005
Ashley*** napisal/-a:^^ Ah, vsak, ki v življenju tako uspe, kot je to uspelo Britney, ki je v bistvu že pravi pop fenomen, pač mora biti izredno nadarjen...moraš izstopati, moraš biti nekaj posebnega, moraš "štrleti" vn iz množice povprečnih..ne rečm, da je Brit blazno nadarjena pevka (jst osebno jo kr težko poslušam, ko poje v živo), ampak je izredno nadarjena plesalka, performerka, ki ji redko kdo seže do kolen..pa še huda je povrh = pa maš recept za uspeh
Ni nujno, da sam po sebi štrliš iz povprečja, ampak da imaš dobre piarovce in zastopnike za sabo, ki te znajo predstavit na tak način, da štrliš iz množice. Kaj misliš, da je Britney sama izbrala tak stil glasbe, petja in oblačenja? Itak, da ne (preden je uspela, sedaj je drugače), mora upoštevati pravila in igro agencije, ki jo zastopa. Se pa strinjam s tabo, da je vseeno morala toliko štrleti iz povprečja, da jo je agencija sploh opazila.
-
tky - Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 9. 2005
Jutri bo v ameriki , nemčiji in avstraliji premiera Britneyine NOVE pesmi "WOMANIZER" , ki bo tudi prva pesem z novega albuma "CIRCUS", ki bo izšel 2. decembra na njen 27. rojstni dan.
Po internetu kroži 35 s demo posnetek in morem reči, da pesem ne bo slaba, gre hitro v uho in bo po moje prav hit v klubih. No bomo lahko slišali že jutri.
Po internetu kroži 35 s demo posnetek in morem reči, da pesem ne bo slaba, gre hitro v uho in bo po moje prav hit v klubih. No bomo lahko slišali že jutri.
Live every single moment like it''s the last!!!
-
joy23 - Cosmofrik
- Na forumu od: 28. 6. 2007
^^ Nč novga nisi odkrila, to je vsem jasno, in tud velik pevcev to počne.
Sessa, js ne vem, men se zdi kot da ti prav iščeš njene posnetke in slike po netu, na katerih zgleda seveda grozno, a res nimaš nč druga za počet? Ne vem kaj misliš s tem dosežit. Če men kdo ni všeč se z njim ne ukvarjam. Ne vem zakaj sploh pišeš v to temo. Men osebno ima Britney dobre pesmi, vse ostalo v zvezi z njo, kaj počne itd, me pa sploh ne briga.
Sessa, js ne vem, men se zdi kot da ti prav iščeš njene posnetke in slike po netu, na katerih zgleda seveda grozno, a res nimaš nč druga za počet? Ne vem kaj misliš s tem dosežit. Če men kdo ni všeč se z njim ne ukvarjam. Ne vem zakaj sploh pišeš v to temo. Men osebno ima Britney dobre pesmi, vse ostalo v zvezi z njo, kaj počne itd, me pa sploh ne briga.
Use your head and follow your heart.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov