Britney Spears
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
°°°ČeŠnYa°°° - Debatorica
- Na forumu od: 23. 3. 2006
lolitaa napisal/-a:Očitno daješ otrokom slab vzgled če te vidijo v kopalkah in bodo mogle mlade mamice nosit potaplaške kombinezone na plaži .In da ne govorim o tem kolk staršev kadi pred svojimi otroki.
Res da Britney ni dobra mama, ampak take so pa že pretirane.
my thoughts exactly...
-
PeggySue* - Cosmofrik
- Na forumu od: 18. 11. 2006
- Kraj: Gorenjska
Mene pa zanima,kako zgleda razlika,ko kadiš kot za stavo,ali ko kadiš brez nje?
Novinar moralizira,pretirava in podaja svoje mnjenje,v javnem članku...
Kolikor vem,bi moral biti v vsaki stvari povsem nepristranski.
Ampak za bralce člankov 24.ur,ni to nič novega.
Novinar moralizira,pretirava in podaja svoje mnjenje,v javnem članku...
Kolikor vem,bi moral biti v vsaki stvari povsem nepristranski.
Ampak za bralce člankov 24.ur,ni to nič novega.
-
Ledenaa - Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 6. 2007
- Kraj: Sverige.
joy23 napisal/-a:...
Me zanima, če je gej? Ve ktera mogoče?
Pa kam je na tem posnetku skril svoje bogastvo?
http://www.youtube.com/watch?v=z45JtXno0l4&feature=related
En je spodi napisu tole (citiram):
Btw since he got a sex change those boobs are real its not stuffed lol i saw this one guy get a sex change on tv and they cut off his dick and got him boobs i was like wow!! and kinda grossed out at the same time soooo thats probaly what this guy did..
Zdej jst ne vem kaj je res pa kaj ni, sam ne vem kako drugač bi lahko skril svoje bogastvo..
ωαιтιng ғσя тнє nєxт мαgιc.*
-
joy23 - Cosmofrik
- Na forumu od: 28. 6. 2007
^^ Hmmm, ne vem ... Glede na to da je na tistih posnetkih, ki sm jih tud prlepla, čisti dec, brez jošk, ne vem kaj bi rekla ... Pa tud na America's Got Talent je reku da je 100% guy
Enkrat, ko so ble še Sestre aktualne, torej že dolg nazaj, je Marlena v eni oddaji razlagala kako to nardijo, sam sm pozabla. Mogoče je pa le možno, da ga čist skrije
Enkrat, ko so ble še Sestre aktualne, torej že dolg nazaj, je Marlena v eni oddaji razlagala kako to nardijo, sam sm pozabla. Mogoče je pa le možno, da ga čist skrije
Use your head and follow your heart.
-
jagodka85 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2006
Jao, folk res pretirava ... tale 24ur.com pa tud
Ženska končno uživa lajf in se ma dobr, k seb se je spravla - vsaj tko zgleda - in tud, če si je našla tipa ... koga briga, če ji tk paše, nej ga ma. Sej ma prou, če je ... sicer pa ne vem no ... to jet ko kot tist tip, k je bil nonstop zravn Wentwortha in so ju takoj proglasil za geja ... bedno no.
Britney nej sam uživa
Ženska končno uživa lajf in se ma dobr, k seb se je spravla - vsaj tko zgleda - in tud, če si je našla tipa ... koga briga, če ji tk paše, nej ga ma. Sej ma prou, če je ... sicer pa ne vem no ... to jet ko kot tist tip, k je bil nonstop zravn Wentwortha in so ju takoj proglasil za geja ... bedno no.
Britney nej sam uživa
-
lolitaa - Cosmofrik
- Na forumu od: 5. 6. 2007
Mah, bedni so.Ženska je mela krizo v življenju, kot jo ima pomoje veliko ljudi, sam da je ona slavna oseba in je blo zanjo še tolk huje.Nej jo pustijo v miru in vse ostale lih tko.
Če je kej zanimivega oz. res škandaloznega (ampak tuki ne mislim da gre ženska v trgovino brez ličil) nej napišejo, ne pa da take neumne klatijo.
Če je kej zanimivega oz. res škandaloznega (ampak tuki ne mislim da gre ženska v trgovino brez ličil) nej napišejo, ne pa da take neumne klatijo.
I wanna wake up in a city, that doesn't sleep.
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
Joj, majkemi! V kakšnem svetu živimo, ko starši ne vem kaj delajo pred otroci (govorimo o slabih družinah), tudi drogirajo se pred njimi, o Britney, ki v kopalkah in s čikom v roki telefonira pred otrokom, pa pišejo kot o najslabši materi ever. No big deal. Drugače pa izgleda, da se je zdaj malce spravila k sebi... Vsaj postavo ima dobro, pa tudi zanemarjena več ne izgleda tako kot prej.
-
ela85 - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 25. 8. 2006
- Kraj: na lepem
je to pomembno? dokler ni anorexija ali bulimija, je OK. sicer pa je na slikah jasno videti, da ni spremenila samo hrane, ampak je tudi športala. ker take postave si ziher z dieto ne bi sklesala. če pa je šla za motivacijo na liposukcijo, pa tudi prav. ima denar in si lahko privošči. jaz bi si tudi, če bi imela €€€€.
drugače pa se meni zdi, da je na teh slikah z njo prej inštruktor plesa kot pa ljubimec.
drugače pa se meni zdi, da je na teh slikah z njo prej inštruktor plesa kot pa ljubimec.
-
jagodka85 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2006
http://24ur.com/ekskluziv/tuja-scena/br ... zpita.html
Upam, da bo sprejela ponudbo in se izkazala ter spet pokazala v svoji svetli luči, ker ona to pač zna.
Upam, da bo sprejela ponudbo in se izkazala ter spet pokazala v svoji svetli luči, ker ona to pač zna.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov