Britney Spears
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
×××CarTiKa××× - Komunikatorka
- Na forumu od: 26. 10. 2007
Zgleda da je še vedno v psihiatrični bolnici,...Baje da bi naj noter ostala 2 tedna (če jo to kaj skulira?), pa da bi včeraj naj blo na sodišču odločitev, kam bodo šli njeni otroci, vendar se ga pol ni mogla odeležit.
-
mycosmogirl - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 8. 2005
Men se pa zdi neumno, da bi se komu smilila!! Sama si je ustvarla tak lajf, da jo zdaj paparaci lovijo na vsakem koraku ...zakaj pa potem drugih zvezdnikov ne! Pač tako pa je potem, ko princeske, ki so jim tastari ves lajf vse ponujali na roki pristanejo v kruti resničnosti!
-
ela85 - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 25. 8. 2006
- Kraj: na lepem
manager omamljal britney
če je to res, se bo sedaj brez njega pobrala... ampak dvomim
sicer pa so britney že izpstili iz bolnišnice
če je to res, se bo sedaj brez njega pobrala... ampak dvomim
sicer pa so britney že izpstili iz bolnišnice
-
Heilie - Debatorica
- Na forumu od: 28. 8. 2004
- Kraj: Za gorami
http://24ur.com/naslovnica/ekskluziv/zanimivosti/20080210_3117127_60096884.php#video_60096884
Kaj menite o novi pesmici za Britney?
-
bouhica - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 7. 2004
Razcapana Britney
Tole se mi pa zdi ze visek no. Lahk bi primerno urejeno okrog hodila. Js se tkole se za doma ne oblecem, kjer me nihce drug ne vid kot domaci. Ne pa za ven, k dobr ve, da ma paparace non stop za petami Obupna je
Tole se mi pa zdi ze visek no. Lahk bi primerno urejeno okrog hodila. Js se tkole se za doma ne oblecem, kjer me nihce drug ne vid kot domaci. Ne pa za ven, k dobr ve, da ma paparace non stop za petami Obupna je
You can think Im wrong, but thats no reason to quit thinking
-
Josephina - Cosmofrik
- Na forumu od: 20. 8. 2006
Konc je z njo. Boh ve kaj se njej po glavi mota.
-
choco.cat - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 14. 9. 2006
Jaz tudi ne razumem če si je tako težko dat magari navadn komplet plišaste trenerke gor, je bol udobno pa ziher bolše zgleda kot pa stgane mrežaste nogavice in "hotke"? Zgleda, kot pretepena prostitutka
Sej ni nobeden rekel da more bit zrihtana ampak ona se prav trudi, da zgleda razcapano, ker to moreš met talent da to kombinacijo skupaj spraviš
Sej ni nobeden rekel da more bit zrihtana ampak ona se prav trudi, da zgleda razcapano, ker to moreš met talent da to kombinacijo skupaj spraviš
I laugh at gilded butterflies.
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
a nam loh malo zabave pustis prosim!
itak da šimfamo...a ce bi ena tvoja 'ne glih najboljša kolegica' pršla taka v šolo...mar ne bi naslednji odmor cela šola govorila o tem?
to je pač tako v življenju
svet bomo pustile pa misicam, da ga spremenijo...mi se bomo pa pol sladko naslajale nad rezultati.
itak da šimfamo...a ce bi ena tvoja 'ne glih najboljša kolegica' pršla taka v šolo...mar ne bi naslednji odmor cela šola govorila o tem?
to je pač tako v življenju
svet bomo pustile pa misicam, da ga spremenijo...mi se bomo pa pol sladko naslajale nad rezultati.
-
ela85 - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 25. 8. 2006
- Kraj: na lepem
Cho napisal/-a:tako se obleče, da privabi pozornost....jasno se da najbolj hitro zaslužit, malo se pokažeš razcapan pa je...
kako pa zasluži?
moi T napisal/-a:Mogoče je ženska snemala kk videospot in je šla umes sam na čik in so seveda paparaci spet navalili nanjo .
tudi to je možno...
Sessa napisal/-a:vse ki simfate toto bogo revo, ste same hujse!!!!kdo pri zdravi pameti pa se tolko ubado z nekom.kaj mislite da boste s tem simfanjem svet spremenile??naj bo kaksna je,kaj pa to vpliva na vas.
se delno strinjam...
floribunda napisal/-a:svet bomo pustile pa misicam, da ga spremenijo...mi se bomo pa pol sladko naslajale nad rezultati.
ja, npr. sanji grohar
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov