Britney Spears
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
bouhica - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 7. 2004
Kaj pocne Britney?
Zdej ne vem kdo je bolj beden - ti paparaci al portal 24ur.com k zadnje case non stop objavla take bedarije? Ta se vozi z motorjem, una je sla na sprehod, tatretja je nakupovala, ker ma polne roke vreck... Obup no
Zdej ne vem kdo je bolj beden - ti paparaci al portal 24ur.com k zadnje case non stop objavla take bedarije? Ta se vozi z motorjem, una je sla na sprehod, tatretja je nakupovala, ker ma polne roke vreck... Obup no
You can think Im wrong, but thats no reason to quit thinking
-
jagodka85 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2006
Ja ... najhujš je pa to, da nej bi tole nastal zarad tega, ker se ni zmenla za revijo, na kateri je njen otrok ... sej vrjetn ma kakšno sliko tud doma ane, pa jo tam pogleda. Je vrjetn razumljivo, da nau tm pred paparazzi ne vem kolk časa.
-
ela85 - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 25. 8. 2006
- Kraj: na lepem
sem gledala do prve minute... ste videle, da je ta njen paparaco nekaj tipkal po telefonu, pogledal ven (proti "kolegom"), potem pa je nekomu zazvonil telefon. se bojim, da je ta njen trenutni fant še večja napaka kot federline (ki je bil groooozna napaka )
-
Heilie - Debatorica
- Na forumu od: 28. 8. 2004
- Kraj: Za gorami
ela85 napisal/-a:sem gledala do prve minute... ste videle, da je ta njen paparaco nekaj tipkal po telefonu, pogledal ven (proti "kolegom"), potem pa je nekomu zazvonil telefon. se bojim, da je ta njen trenutni fant še večja napaka kot federline (ki je bil groooozna napaka )
Mal si tole pomešala...ta tip ni njen "paparaco" ker sta šla narazen. Mislim da je njen osebni stražar ali kaj takega.
-
×××CarTiKa××× - Komunikatorka
- Na forumu od: 26. 10. 2007
Že spet je baje delala samomor.
-
jemina - Cosmopsiho
- Na forumu od: 14. 6. 2006
Pol naj ga pa že enkrat naredi. ne zastopet narobe, ampak njej očitno ne gre nič v glavo, ker ma že čiz sprano. namesto da bi šla v rehab, se vzela v roke in poiskusila dobit otroka nazaj počne same bedarije.
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
-
×××CarTiKa××× - Komunikatorka
- Na forumu od: 26. 10. 2007
ela85 napisal/-a:×××CarTiKa××× napisal/-a:Že spet je baje delala samomor.
kje si to prebrala?
Na rtl - hrvaškem, je bil exsploziv pa so rekli tak.
-
ela85 - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 25. 8. 2006
- Kraj: na lepem
no, saj sem videla na 24ur članke o njej (ki imajo seveda 1111 videov drugih spletnih strani )... baje ni šlo za poskus samomora... kaj pa je res, pa je vprašanje . zdaj naj bi bil njen oče njen skrbnik... upam, da je on boljši od svoje žene in da si bo brit z njegovo pomočjo končno "opomogla". za njo bi blo najboljše, da se za nekaj časa umakne iz medijev. čeprav po drugi strani vemo, da je to skoraj nemogoče poleg vseh teh paparacov, ki so ji za petami...
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
Če bi se hotela, bi se že spravila k sebi. Ženska očitno nima te želje.
-
Jaqueline - Komunikatorka
- Na forumu od: 9. 10. 2007
Men bi se tud zmešal, če bi si vsak dan o men paparaci izmišljeval zgodbice. Nasploh se mi zdi bedno, da zasleduješ človeka, ga nadleguješ in rineš v drek. Marsikomu bi se zmešal.
Nisn fanica Britney, sam se mi ženska skor mal smil no. Drugač če je res vse to kar pravijo...se strinjam, da bi mogla it v rehab, postat bol odgovorna in normaln skrbet za otroka.
Nisn fanica Britney, sam se mi ženska skor mal smil no. Drugač če je res vse to kar pravijo...se strinjam, da bi mogla it v rehab, postat bol odgovorna in normaln skrbet za otroka.
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
mah...ful ji je bed zaradi paparazzov in oh in sploh in ji ne pustijo zivet in nevem kaj bla bla bla....pol se pa dobiva z enim...(al se mogoce motim, da je bla neki casa nazaj vpletena v zvezo z enim od njih, al je mogoce se al kaj jaz vem)
the main point je. sama si je kriva. miljaužnt je zvezdnikov, ampak niso vsak dan po casopisih. ker se pac normalno obnasajo.ona jih pa take sere, da bog pomagaj. se dobro da nekdo to dokumentira, da bo lahko enkrat vsaka mlada zvezdnica dobila knjigico sramotnih slik od britney z namenom :vidis, ce se bos drogirala in zganjala pi**** bos postala taksna!
the main point je. sama si je kriva. miljaužnt je zvezdnikov, ampak niso vsak dan po casopisih. ker se pac normalno obnasajo.ona jih pa take sere, da bog pomagaj. se dobro da nekdo to dokumentira, da bo lahko enkrat vsaka mlada zvezdnica dobila knjigico sramotnih slik od britney z namenom :vidis, ce se bos drogirala in zganjala pi**** bos postala taksna!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov