Britney Spears
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Josephina - Cosmofrik
- Na forumu od: 20. 8. 2006
Zanjo sploh nimam vec besed. Samo skoda mi jo je.
-
bouhica - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 7. 2004
kr.ena napisal/-a:Anede ...
pred 15 leti, ko ste se skupaj igrale, je bila taka prijazna skromna deklica
tole sem se pa toook nasmejala
Sem ko so ucasih ful predvajal tist nek Miki Mouse show al kwa je ze, kjer sta bla majhna Britney in Justin not, se mi zdi da tud Christina, men je bla ze tam cist neka presrana razvajena puncka. Tko da dvomim da je ona bla kdajkol skromna deklica.
You can think Im wrong, but thats no reason to quit thinking
- Lilah
- Debatorica
- Na forumu od: 14. 10. 2007
bouhica napisal/-a:kr.ena napisal/-a:Anede ...
pred 15 leti, ko ste se skupaj igrale, je bila taka prijazna skromna deklica
tole sem se pa toook nasmejala
Sem ko so ucasih ful predvajal tist nek Miki Mouse show al kwa je ze, kjer sta bla majhna Britney in Justin not, se mi zdi da tud Christina, men je bla ze tam cist neka presrana razvajena puncka. Tko da dvomim da je ona bla kdajkol skromna deklica.
Yep, tudi jaz tako mislim. Kr ena razvajena avša je že od samega začetka, zdaj pa bi rada, da se ji postavi spomenik za najbolj razuzdano zvezdnico ever. Samo še o njej se povsod govori. Kakšna Pariska se lahko kar skrije pred njo.
-
KiLLyKa - Kofetarica
- Na forumu od: 23. 11. 2007
Sama je iz sebe nardila tako bedno žensko...k bi pr svojih letih lahko mal rzamišlala. Nevem kdaj je bla nazadnje oblečena tko, da ji ni pol riti vn gledal, pa da ni bla strgana alpa umazana. Fuj
If you don't like me there's nothing I can do - NEWS FLASH BITCH, I don't live to please you.
- Lilah
- Debatorica
- Na forumu od: 14. 10. 2007
KiLLyKa napisal/-a:Sama je iz sebe nardila tako bedno žensko...k bi pr svojih letih lahko mal rzamišlala. Nevem kdaj je bla nazadnje oblečena tko, da ji ni pol riti vn gledal, pa da ni bla strgana alpa umazana. Fuj
Se strinjam, pa tudi ona še trezna počne neumnosti, kako da ne bi pijana/zadeta.
-
°°°ČeŠnYa°°° - Debatorica
- Na forumu od: 23. 3. 2006
ne vem... jz bi se mal zamislla... kakšn bi postal kdorkoli izmed nas, če bi ga tkole zasledovali po cel dan, čekiral vsak korak, objavljal res najslabše fotke, po vrhu vsega bi te še je*** v glavo (ala a si noseča?)....
http://www.zkotzelo.si/ (takoj na začetku)
ne vem no... think again...
-
KiLLyKa - Kofetarica
- Na forumu od: 23. 11. 2007
Zato bi se zrohtala k bi šla vn..ne pa da hod vn taka, ko da se gre prodajat, alpa da jo je lihkr en pretepu (vsa umazana pa strgana no lepo prosm). Ni čudn da majo velik za pisat pa opravlat. Če bi mela še kakšno delujočo možgansko celico bi že zato da bi jim usta zaprla se zrihtala mau. Ne pa da hod okol taka k uni bogi brezdomci k nimajo za tuš pa za cote.
If you don't like me there's nothing I can do - NEWS FLASH BITCH, I don't live to please you.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov