Britney Spears
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
puma - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 21. 8. 2004
- Kraj: na drugi strani ... morskega travnika, kjer se preliva Ljubezen ... skrita v kapljici Vesolja...
a ni zanimivo, da kljub današnji tehnologiji, kjer lahko človeka do podrobnosti fotkaš osebo na 50 ali več metrov ... paparaciji vseeno dobesedno silijo v osebo ... čemu?
-
KiLLyKa - Kofetarica
- Na forumu od: 23. 11. 2007
Da povem, kar sem že drugje napisala:
Če bi ona kazala kakršnokol željo po tem, da se spravi na noge, bi ji marsikdo stal ob strani in ji pomagal. Tko pa sploh ne kaže niti najmanjše želje po tem.
Prvo ma v glavi kariero, da bosta otroka lahko ponosna nanjo in da jo bo cel svet spet imel rad. WRONG! Vsaka prava mati, ki bo hotlea otroke nazaj(alpa pač jih obdržat) se bo na vse pretege trudila, da se bo najprej spravla h sebi, da bo sploh spodobna te otroke imet in vgajat, potem se bo borila za otroke na vse pretege, ampak normalno, ne s takimi izpadi kot jih ma ona, zatem pa začela štimat svojo kariero nazaj!
Kaj je mislla da jo bodo cel lajf ujčkal pa govoril kok je boga ker se ji je vse to zgodil al kaj?
Men jo ni prov nič žal! Žal mi je samo otrok, ki trpita, ker mata take premaknjene starše. Un njen mož al bivši mož je pa čist isti k ona...sramota.
Če bi ona kazala kakršnokol željo po tem, da se spravi na noge, bi ji marsikdo stal ob strani in ji pomagal. Tko pa sploh ne kaže niti najmanjše želje po tem.
Prvo ma v glavi kariero, da bosta otroka lahko ponosna nanjo in da jo bo cel svet spet imel rad. WRONG! Vsaka prava mati, ki bo hotlea otroke nazaj(alpa pač jih obdržat) se bo na vse pretege trudila, da se bo najprej spravla h sebi, da bo sploh spodobna te otroke imet in vgajat, potem se bo borila za otroke na vse pretege, ampak normalno, ne s takimi izpadi kot jih ma ona, zatem pa začela štimat svojo kariero nazaj!
Kaj je mislla da jo bodo cel lajf ujčkal pa govoril kok je boga ker se ji je vse to zgodil al kaj?
Men jo ni prov nič žal! Žal mi je samo otrok, ki trpita, ker mata take premaknjene starše. Un njen mož al bivši mož je pa čist isti k ona...sramota.
If you don't like me there's nothing I can do - NEWS FLASH BITCH, I don't live to please you.
-
metuljčica* - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 1. 2007
^^ Kadar imajo otroci premaknjene starše, postanejo sami ponavadi enaki...
-
Heilie - Debatorica
- Na forumu od: 28. 8. 2004
- Kraj: Za gorami
Lahko je govorit pa obsojat. Ni vse kar dela prav, sam če maš takšne težave je to težko videt in se postavit na lastne noge. Tko da jaz vem da ni vse tako črno belo kot nekateri tuki gledate. Če ne ne bi blo čezdalje več zvezdnikov v takšnih in drugačnih težavah. Kriv je način življenja in pritiski, ki te pripeljejo do tega da sam ne veš več kaj je prav in kaj ne. Ona nima moči se borit za otroke in skrbet za njih, ker sama za sebe ne more. In obsojanje se mi zdi primitivno s tega stališča, da je lahko govoriti, sploh če ne poznaš vse zgodbe. .verjemite da marsikaj ni prikazano tako, kot je res.
Ko je bla majhna se je morala boriti za ljubezen staršev s tem, da je pela in nastopala. A je kaj čudnega da še vedno to počne. Saj ne zna drugače in misli, da bo našla tako srečo in ljubezen, ki jo pogreša. Na žalost pa ob tem samo tone.
Menim, da je slava res bitch!!
Ko je bla majhna se je morala boriti za ljubezen staršev s tem, da je pela in nastopala. A je kaj čudnega da še vedno to počne. Saj ne zna drugače in misli, da bo našla tako srečo in ljubezen, ki jo pogreša. Na žalost pa ob tem samo tone.
Menim, da je slava res bitch!!
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
Seveda ni use that simple, ampak js gledam na to tko, da če nekatere (no, dost njih) ženske, k so (z)rasle u medijskem svetu uspejo sfurat skoz brez takih ekstremou kt se vežejo na Britney, ni use sam kriuda industrije slaunih. In ne vidm povezave u neodgovornem obnašanju nekoga in tem, da žvi in deluje "u skupnosti holivudskih osebkou" (u svetu zvezd, slaunih in znanih). Če nimaš nekih vrednot uceplenih, če so ti neke osnoune norme španska vas, pol za to ni kriu pritisk menedžerjeu in publike. Se mi zdi, da preveč (takih) ljudi slavo uporabla kt izgovor za nemogoč obnašanje.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
-
KiLLyKa - Kofetarica
Heilie kaj pa tisti ki staršev sploh imeli niso? Ko sta jim oba starša umrla recimo? Pa so lahko normalni. To ni noben izgovor. Dost je stara, da bi se h seb spravla, če bi se hotla.
If you don't like me there's nothing I can do - NEWS FLASH BITCH, I don't live to please you.
-
Heilie - Debatorica
- Na forumu od: 28. 8. 2004
- Kraj: Za gorami
Aloha napisal/-a:Če nimaš nekih vrednot uceplenih, če so ti neke osnoune norme španska vas, pol za to ni kriu pritisk menedžerjeu in publike. Se mi zdi, da preveč (takih) ljudi slavo uporabla kt izgovor za nemogoč obnašanje.
Sej jst nočem iskati za njo izgovorov, ker jih ni. Kar dela ni prav! Ampak poskušam najti razlago skozi psihologijo, ker mi je ta tema blizu in me zanima. In vem, da veliko vpliva na otroka to, kako je bil vzgojen in kakšne vrednote so mu vcepili starši. In kakor poznam njeno zgodbo so jo od malega forsirali v petje in nastopanje, kar ne moremo trditi za večino ostalih zvezdnic, ki so si to karijero zbrale same. L. Lohan je naprimer tudi že od malega v tem in je tudi imela probleme z drogami, pijačo ipd. Fora je, da si one niso zbrale same tega, ampak so zrasle v prepričanju, da morajo to početi, da jih bodo imeli bližnji (takrat starši) in ostali ljudje radi. V najstniških letih jim je mogoče godilo, ker je v ameriki takrat sploh pomembno kdo in kaj si. Danes pa jim je začelo vse presedati, ker si mogoče želijo kaj drugega, pa so psihično tako na psu, da sploh ne vejo kaj je. In iščejo pozornost skozi škandale, pa čeprav jih nočejo, ker ne znajo biti nekdo drug kot zvezda.
Ob vseh problemih pa so še ves čas na očeh javnosti, ki jih obsoja. In tako se res zdi, da nič kar naredijo ni dobro, ker paparazzi kar iščejo napake. In življenje pod takšnim pritiskom, ko ti ves čas sledijo ne more biti lahko, še manj če si psihično na dnu.
Ne rečem, da ni odgovorna za svoja dejanja. Vendar mislim, da obstaja razlaga za ta dejanja in da res rabi pomoč, ki ne vem, če jo bo dobila. In zna se vse končati s kakšnim samomorom, česar ji res ne privoščim. Mislim, da je zabredla in ne zna nazaj.
Razumem punce, kaj misdlite in razumem zakaj jo vidite kot jo. Mene pa takšne stvari psihološko zanimajo in tudi zato mogoče (zaradi poklicne deformacije), stvari drugače gledam.
- Vessy
- Komunikatorka
- Na forumu od: 17. 6. 2007
- Kraj: Maribor
In ne vidm povezave u neodgovornem obnašanju nekoga in tem, da žvi in deluje "u skupnosti holivudskih osebkou" (u svetu zvezd, slaunih in znanih).
Kak to, da v tem ne vidiš povezave? Zelo hitro se zgodi, da jim slava stopi v glavo in se pol takšne in drugačne stvari začnejo dogajat. Če človek nima od zadi ljudi, ki ga spravijo nazaj na realna tla je zgubljen. So si sami krivi, seveda so si, ampak po drugi strani, zakaj bi mel zato ves svet pravico jih obsojat in žalit. Večina zvezdnikov je začelo s tem poslom v mladih letih, ne poznajo "normalnega" življenja, sploh ne vedo kak to zgleda. So pod stalnim stresom, odraščajo pred vsemi, droge, alkohol in zabave so na vsakem vogalu.
Pri Britney je po mojem al kaka bolezen al pa je pač obupala nad svojim življenje, v smislu da je zgubljena in se ne zna k sebi spravit ali pa tudi noče.
Zlo upam za njo, da se bojo stvari poboljšali in da bo mela 1x comeback pa vsem pokazala česa je zmožna.
-
KiLLyKa - Kofetarica
Sej men bolj zgleda kot da se noče, ne pa da se ne more. Tak vtis daje. Men je zanjo vseen, sam otroka naj čimprej nekam med normalne ljudi dajo. Boga revčka.
- sabinca:)
- Komunikatorka
- Na forumu od: 27. 9. 2007
Men je ful smotano, k jo SKUS, na vsakem koraku spremljajo..kr neki nej jo pustijo pr mir..pa sj ne rečem, nism je nikol tist poslušala, al posebno občudovala, al pa bla fan od nje, sm se mi pa zdi smotan, k ji ne pustijo dihat, to ni človeško..
-
Josephina - Cosmofrik
- Na forumu od: 20. 8. 2006
SKUS
Drugac pa bo ze zrihtala, če bo hotla.
-
moi T - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 6. 2. 2007
- Kraj: Lj med tednom, med vikendi pa...
Meni grejo tudi na živce ti paparaci, ki taborijo pred njeno bajto noč in dan in ji ne dajo miru. Ženska je že tako in tako na robu, oni pa jo hočejo res porint čez rob, meni se to ne zdi normalno no! Ful si želim, da bi bla ok, ker po moje ni tko slaba oseba.
-
×××CarTiKa××× - Komunikatorka
- Na forumu od: 26. 10. 2007
Hm...Tile paparaci? Ja saj, res da ji ne pustijo dihat - a to se zgodi ko si enkrat slavna osebnost. Res, da ni vredu, da jo na vsakem koraku sledijo.
Lani ali predlani se je kar precej zredila, pa je shujšala, torej dobila je spet nekakšen point za nadeljevat - a kaj ko jo je spet zrušilo. Mislim, da bi se morala poslovit od kariere. Če že ne prenaša vsega tega, naj neha. Naj se preseli, in se sploh neha ukvarjat z javnostjo. Najprej bo to paparacem - - pol pa ji bodo dali dihat.
Vsaj tako bi jaz naredila.
Lani ali predlani se je kar precej zredila, pa je shujšala, torej dobila je spet nekakšen point za nadeljevat - a kaj ko jo je spet zrušilo. Mislim, da bi se morala poslovit od kariere. Če že ne prenaša vsega tega, naj neha. Naj se preseli, in se sploh neha ukvarjat z javnostjo. Najprej bo to paparacem - - pol pa ji bodo dali dihat.
Vsaj tako bi jaz naredila.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov