Britney Spears
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
KiLLyKa - Kofetarica
- Na forumu od: 23. 11. 2007
Kakor si je naredila tako ima! Če bi imela kej v glavi bi se že zdavnej skupi spravla. Očitno ji ful paše take bedarije počet, drugač bi si že našla pomoč. Men ni prav nč žal zanjo.
If you don't like me there's nothing I can do - NEWS FLASH BITCH, I don't live to please you.
-
PeggySue* - Cosmofrik
- Na forumu od: 18. 11. 2006
- Kraj: Gorenjska
Za Britney sem tudi tukaj nekje prebrala,da so mentalne težave v njihovi družini opazili že prej,pri drugih svojcih.Če je psihično bolna,se mi zdi povsem neumesno kritizirati njeno vedenje.
In pa ja....tisti,ki pravite,da si je takšno življenje izbrala sama;naj dvigne roko tisti,ki bi si izbral,da bi rad v življenju ostal brez otrok,bil izdan iz strani ljubljene osebe (v njenem primeru,je bil to Kevin,ki jo je varal,izkoriščal in zapostavljal),bil preganjan in zasledovan na vsakem koraku,na koncu pa ostal psihično zlomljen,od vseh najbližjih zapuščen in prepuščen lastni usodi....
Najlažje je moralizirati,prav v takih primerih,ko je nekdo povsem na dnu saj smo sami (vsaj navidezno) stopničko višje....
Prav zaradi takšnih,je Britney postala,(beri je ostalo od nje) to kar je!
In pa še nekaj,nisem noben fan od Britney,niti ne poslušam prav veliko njene glasbe.Sem pa skoraj primorana brati njene članke saj ni dnevnega časopisa,oz.medija,ki ne bi objavljal dogodke iz njenega življenja.Punca se mi smili v dno duše.
Sama sem doživela,le eno od njenih življenskih izkušenj in sem rabila nekaj let,da sem se pobrala,upoštevajoč,da sem imela mir in da so mi svojci stali ob strani!
Punca je pri svojih 26 letih življenja doživela več,kot bi nekdo v stotih letih!
Želim ji le najboljše!Čimprejšnje okrevanje,da bi bila čimprej spet s svojima otrokoma!
In pa ja....tisti,ki pravite,da si je takšno življenje izbrala sama;naj dvigne roko tisti,ki bi si izbral,da bi rad v življenju ostal brez otrok,bil izdan iz strani ljubljene osebe (v njenem primeru,je bil to Kevin,ki jo je varal,izkoriščal in zapostavljal),bil preganjan in zasledovan na vsakem koraku,na koncu pa ostal psihično zlomljen,od vseh najbližjih zapuščen in prepuščen lastni usodi....
Najlažje je moralizirati,prav v takih primerih,ko je nekdo povsem na dnu saj smo sami (vsaj navidezno) stopničko višje....
Prav zaradi takšnih,je Britney postala,(beri je ostalo od nje) to kar je!
In pa še nekaj,nisem noben fan od Britney,niti ne poslušam prav veliko njene glasbe.Sem pa skoraj primorana brati njene članke saj ni dnevnega časopisa,oz.medija,ki ne bi objavljal dogodke iz njenega življenja.Punca se mi smili v dno duše.
Sama sem doživela,le eno od njenih življenskih izkušenj in sem rabila nekaj let,da sem se pobrala,upoštevajoč,da sem imela mir in da so mi svojci stali ob strani!
Punca je pri svojih 26 letih življenja doživela več,kot bi nekdo v stotih letih!
Želim ji le najboljše!Čimprejšnje okrevanje,da bi bila čimprej spet s svojima otrokoma!
-
***PINKYCA*** - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 8. 2005
...
Zadnjič spremenil ***PINKYCA***, dne 21. Avg. 2009 1:19, skupaj popravljeno 1 krat.
-
LoveLy* - Kofetarica
- Na forumu od: 14. 7. 2007
- Kraj: purple claud
kaj pa to ko v novicah piše da ima doma eno posebno sobo kje ima svoje sexualne pripomočke in pač vse kar spada tja...vrata z dvema ključavnicama zaklenjene...noter pa vabi svoje ljubimce...baje da je obsedena z sexom in sploh ne uporablja kondomov ....svoje igračke pa baje pusti tudi na mizi v dnevni sobi..ker je preveč lena da bi pospravila....OMG..če je to vse res...nevem kaj naj rečem
-
Heilie - Debatorica
- Na forumu od: 28. 8. 2004
- Kraj: Za gorami
Se strinjam s PeggySue*, vsega tega si res ne izbiramo sami. Dodala bi še to, da so njo starši dobesedno potiskali v showbiznis in pomojem niti tega ni sama zbrala, ker se je po mojem mnenju kar dogajalo vse okrog nje. In ne morem si predstavljati kako more biti človeku, ki nima nobenega, ki mu lahko zaupa, ker so vsi okrog tebe zaradi denarja in slave, ti pa si želiš le mira.
Jaz ji tudi želim vse najboljše in da bi našla svoj mir. Samo zaenkrat bo kar težko, ker je tem paparacom tok zanimiva da kr kej, iz vsega naredijo zgodbo.
Tiste, ki pa tok kritizirate pa poglejte na netu posnetke mal, pa boste vidle kok je grozno k so ji skos za petami. Jst si sam predstavljam, da bi mogla en dan tako živeti, pa me strese.
Jaz ji tudi želim vse najboljše in da bi našla svoj mir. Samo zaenkrat bo kar težko, ker je tem paparacom tok zanimiva da kr kej, iz vsega naredijo zgodbo.
Tiste, ki pa tok kritizirate pa poglejte na netu posnetke mal, pa boste vidle kok je grozno k so ji skos za petami. Jst si sam predstavljam, da bi mogla en dan tako živeti, pa me strese.
-
any_any - Komunikatorka
- Na forumu od: 17. 12. 2005
LoveLy*, zaradi takih stvari pa ni treba verjeti vsemu kar napisejo casopisi, saj oni si bodo zmislili stvari o zvezdnikih, samo da bodo imeli kaj za objavit.
Samo poglejte si clanke na naslovnicah ene izmed ameriskih revij, ki izhaja vsak teden. V 95% procentih je Britney na prvi strani. To ni vec normalno, kaj delajo iz nje.
Prav tako si poglejte filmcek, kako jo odpeljejo z resilcem. Pa sej ne mores verjet kaj bi paparaci vse naredili, samo da bi imeli en clanek vec za napisat v njihovi reviji. Pa ni jim vazno ce s tem utapljajo drugo osebo.
Samo poglejte si clanke na naslovnicah ene izmed ameriskih revij, ki izhaja vsak teden. V 95% procentih je Britney na prvi strani. To ni vec normalno, kaj delajo iz nje.
Prav tako si poglejte filmcek, kako jo odpeljejo z resilcem. Pa sej ne mores verjet kaj bi paparaci vse naredili, samo da bi imeli en clanek vec za napisat v njihovi reviji. Pa ni jim vazno ce s tem utapljajo drugo osebo.
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
Novinarji si pogosto čisto preveč dovolijo. Mislim, vse samo da dobijo en posnetek, ponavadi pa si polovico stvari ali pa kar vse izmislijo kar preberemo v revijah, časopisih, na internetu itd. Brezveze no.
-
cool_chick - Sramežljivka
- Na forumu od: 16. 9. 2007
nevem ka ji je bLo sam ene 70% sem prepričana da bo naredla samomor
upam da ne...ampak...te njene zadevščine mi niso čist čiste.
sicer pa upam da bo z njo use ok, kriva si je sama ampak, saj je samo člowek-ima napake-pa je mal zašla s poti kot pravijo Slava Ima Visoko Ceno(:
upam da ne...ampak...te njene zadevščine mi niso čist čiste.
sicer pa upam da bo z njo use ok, kriva si je sama ampak, saj je samo člowek-ima napake-pa je mal zašla s poti kot pravijo Slava Ima Visoko Ceno(:
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
Ne spremlam njenih podvigou, loh da se motm, ampak kaj ma za dožiulat žiučne zlome, ko nej bi otroka dodelil očetu, medtem k je sama malomarna mati (met otroka u naročju in furat auto ... mislm, da ne rabm vidt več )?! Taki ekstremi mi ne grejo u račun.
In ne gre (zgolj) slave in medijeu (k so jo bajdvej ustvarl) krivit za uso polomijo, k jo dožiula. Zakaj se pol take stvari ne dogajajo večini medijsko izpostaulenih oseb njenga kova? Če ga ne serješ okol, se bodo mediji slej k prej obesl na stotine drugih (wannabe) celebrity in jim to, da greš u štacuno po plenice brez mejkapa in u trenerki ne bo zadostn kriterij "novice" (kar jih zame tko več k pou ni).
In ne gre (zgolj) slave in medijeu (k so jo bajdvej ustvarl) krivit za uso polomijo, k jo dožiula. Zakaj se pol take stvari ne dogajajo večini medijsko izpostaulenih oseb njenga kova? Če ga ne serješ okol, se bodo mediji slej k prej obesl na stotine drugih (wannabe) celebrity in jim to, da greš u štacuno po plenice brez mejkapa in u trenerki ne bo zadostn kriterij "novice" (kar jih zame tko več k pou ni).
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
-
gemini - Cosmofrik
- Na forumu od: 8. 9. 2004
- Kraj: notranjska
Revca. In kaj bi bla ona brez medijev?
Niente.
Tolk o krivdi. Če bi ji blo tko hudo bi se že zdavnej po rojstvu otrok umaknla in bi imela mir. Če si a attention whore pol pa živi s tem.
Niente.
Tolk o krivdi. Če bi ji blo tko hudo bi se že zdavnej po rojstvu otrok umaknla in bi imela mir. Če si a attention whore pol pa živi s tem.
Ko odvržeš vso strast
in me prideš nežno krast
tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi
ustavil čas in že se dani (Neisha)
in me prideš nežno krast
tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi
ustavil čas in že se dani (Neisha)
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov