Britney Spears
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
linkica - Kofetarica
- Na forumu od: 5. 3. 2006
men je pa prejsnja pesem boljsa kot ta... drugace sem pa opazila, da ni tak lustna kot je bla... mal je pretiravala z temi plasticnimi operacijami, ker je bila vcasih res lustna.... http://www.delo.si/images/iman/2005_09/ ... pears1.jpg
sedaj pa niti ni vec tako.
sedaj pa niti ni vec tako.
-
Josephina - Cosmofrik
- Na forumu od: 20. 8. 2006
Hud je remix ja, sam orginal je tud ok.
- Eileen
- Sramežljivka
- Na forumu od: 4. 4. 2005
Josephina napisal/-a:Britney nakupuje
Joj, boga ženska...si predstavljate...kamorkoli greš, ampak res kamorkoli, se ti prilepijo paparazzi. Me niti ne preseneča, da se ji je strgalo...meni bi se tudi. Da nimaš miru niti pri nakupovanju...groza!!!
:box:
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
Joj, meni bi se tudi zmešalo, če bi mi paparaci nonstop sledili KAMORKOLI bi šla. Je pa res, da si je Britney sama izbrala to možnost (že takrat, ko je postala slavna). Nekaj pa je pripomoglo tudi njeno nenehno izpostavljanje oz. škandali. Če pogledamo kakšne manj izpostavljene zvezdnike kot je npr. Dido - saj so tudi slavni, ampak ne povzročajo škandalov in zato tudi niso tako obljudeni kamorkoli gredo. Lahko brez skrbi gredo v mesto, čeprav jih ljudje prepoznajo. Britney pa je sama izzivala z raznoraznimi škandali in jo po njih bolj poznamo kot po njenem delu. Opozarja na napačen način.
-
joy23 - Cosmofrik
- Na forumu od: 28. 6. 2007
Js sicer ne vem kako je v resnici s tem, ker je ne poznam, ampak mislim da si ni čist sama kriva za vse to. Konec koncev je začela nastopat že kot majhna punčka, slavna je postala pri 17ih, v vse to pa jo je porinila njena mama. Drugače bi se pa meni tudi zmešalo zarad vseh teh paparacov, že takle ko jih gledam na kakšnem videu me spravljajo ob živce Sploh ne morm vrjet kaj vse delajo. Zarad tega se mi Britney smili. Je pa tud res, kot je že napisala Tamala_mrha, da je veliko drugih zvezdnikov, ki niso nikoli imeli nobenega škandala, in četudi jih oblegajo paparaci, ostanejo mirni in zarad tega ne padejo v depresijo al karkol drugega. Ampak ljudje smo si različni, in očitno je večina teh zvezdnikov bolj močnih kot Britney.
Use your head and follow your heart.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov