Britney Spears
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Trubadurka
- Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 12. 2005
- Kraj: Lj
mnja...boga brit, vsi hočjo delček nje
ja, kr v redu zgleda v tem spotu. čeprav se zavedam, kaj vse lahko danes doseže postprodukcija in kako ti lahko npr. stanjša pas itd...(Mrs. too big še neki časa ne bo mrs. too thin, če sploh še kdaj, ampak who cares )...
ja, kr v redu zgleda v tem spotu. čeprav se zavedam, kaj vse lahko danes doseže postprodukcija in kako ti lahko npr. stanjša pas itd...(Mrs. too big še neki časa ne bo mrs. too thin, če sploh še kdaj, ampak who cares )...
-
Marilena - Komunikatorka
- Na forumu od: 13. 8. 2007
Samo tako, btw za tiste, ki še morda ne veste- mlajša sestra Britney, Jamie Lynn Spears (16) je v tretjem mesecu nosečnosti in se je otroka odločila obdržati Otroka je spočela s svojim 19-letnim fantom, s katerim že živita skupaj (wtf). To je prav čudovita reklama za prihajajočo knjigo njene matere, ki bo v svoji knjigi pisala o starševskih nasvetih
-
Heilie - Debatorica
- Na forumu od: 28. 8. 2004
- Kraj: Za gorami
Marilena napisal/-a:To je prav čudovita reklama za prihajajočo knjigo njene matere, ki bo v svoji knjigi pisala o starševskih nasvetih
Ona je pa res taprava za dajati starševske nasvete. ker če mene kdo vpraša je ona kriva, da je Britney tok zavozila ker jo je že od malih nog silila v showbiznis...Pa če kaj vem ni ravno v najboljših odnosih s svojima hčerkama
-
Damyanchyka - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 4. 2007
- Kraj: Poletje
Sm pogledala spot..Kr ql je ja Besedilo pa zanivo drgač
Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
-
*lady bug* - Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 6. 2007
- Kraj: Maribor
super Fajn da se je Britney pobrala, pa končno s5 naredla komad, ki je res v njenem stilu + posnela odličen spot. Like it
Pesem gre res fajn v uho...kr poje se mi
Pesem gre res fajn v uho...kr poje se mi
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov