Britney Spears

Slavni na sto in en način.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Anelise
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 25. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Anelise » 23. Okt. 2007 22:30

jagodka85 napisal/-a:Ja, nej dela, kar hoče ane.

ej, zenska ma 2 otroka.. mislim, da lih ne sme delat vse, kar ji na pamet pade :!: sam ocitno, jo itak boli k**** za vse.
bogi otroci, sam to lahk recem. zalostno, res, kar dela oz.ne dela z njimi.
Uporabniški avatar
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 14. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a jemina » 23. Okt. 2007 23:07

Sploh se mi ne zdi čudno, da so ji vzeli skrbništvo
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
Uporabniški avatar
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a jagodka85 » 24. Okt. 2007 7:02

Anelise napisal/-a:
jagodka85 napisal/-a:Ja, nej dela, kar hoče ane.

ej, zenska ma 2 otroka.. mislim, da lih ne sme delat vse, kar ji na pamet pade :!: sam ocitno, jo itak boli k**** za vse.
bogi otroci, sam to lahk recem. zalostno, res, kar dela oz.ne dela z njimi.

Jst sm misnla s svojim telesom ... sej otroka sta zdj pr Kevinu in očitno misl, da je to kul. Jst bi se na njenem mestu res potrudla zato, da bi otroka nazaj dobla, bi mi bli več vredni kokr pa napihnene ustncce pa liposukcija itd ...
Uporabniški avatar
barby*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 15. 12. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a barby* » 24. Okt. 2007 7:55

^^ Ne bi rekla, da lahko dela kar hoče saj je lahko vzor mnogim najsticam.
Self-respect is the fruit of discipline; the sense of dignity grows with the ability to say no to oneself.
A. J. Heschel
Uporabniški avatar
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a jagodka85 » 24. Okt. 2007 8:05

Ppravek ... je BILA vzor najstnicam. V zadnjih letih mislm, da se je zasrala tri četrt ljudi, k so jo kdaj poslušal.
Ne vem no, men se ona na nek čudn način smil. začela je ko je bla še premlada za v ta biznis, potem ji je uspel in je bla zvezda. In kaj pol ... vse je šlo sam še navzdol. Na žalost se pr tem ni znala pobrat in se v red spravt, da bi vsaj otroka obdržala in je še to zgubla. In zdj pač neki more počet, da ne bo kakšne velke neumnosti nardila (samomor, poskus le-tega ... kar je čist možno za moje pojme). Ko se človeku enkrat sfuzla, si lh pomaga samo sam in to bo Britney mogla ugotovit, predn bo prepozn.
Uporabniški avatar
J.Lo
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 12. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a J.Lo » 24. Okt. 2007 8:54

^^ Meni se tudi smili. :? Upam, da ji bo neglede na vse, se uspelo spravit malo v red.
Lahko imam vse.
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 24. Okt. 2007 10:39

barby* napisal/-a:^^ Ne bi rekla, da lahko dela kar hoče saj je lahko vzor mnogim najsticam.

ampak, še vedno je njeno življenje in dejansko res lahko dela kar hoče z njim.Tole, da more ona bit vzor nekak ni res, glede na to da praktično ne počne skorajda nič takega kar počne malo morje ljudi.ustnice ma že vsaka tadruga zbotoksirane, d ane govormo o več desetih lepotnih operacijah pri nemalo zvezdah, alkoholizira se tud velika večina (kot navadni ljudje-gremo pogledat v diskoteke pa bomo vidl kolk jih je treznih), kadi jih tudi veliko, za otroke po mojem mnenju vsaka velika zvezda skrbi slabo, ker sploh ne skrbi za njih, ampak varuške itd..
Uporabniški avatar
Dead_kid
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 13. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Dead_kid » 24. Okt. 2007 14:01

barby* napisal/-a:^^ Ne bi rekla, da lahko dela kar hoče saj je lahko vzor mnogim najsticam.

res je, pa še 2 otroka ma. Loh bi ma odrasla! kar se pa tiče njenih "novih" ustnic, meni se zdi še bolj grozna. :?
You migt think i ain't worth a dollar, but i feel like a millionare.
Uporabniški avatar
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 14. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a jemina » 24. Okt. 2007 14:24

Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
Uporabniški avatar
ela85
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 25. 8. 2006
Kraj: na lepem

Neprebrana objavaNapisal/-a ela85 » 24. Okt. 2007 17:59

jemina napisal/-a:http://24ur.com/naslovnica/ekskluziv/ekspres/20071024_3108460.php

sem se hotela oglasiti že prej v tej temi, ampak sem počakala na tako novičko. menim, da britney ni slaba mama in da ju ima rada.

žal pa ima probleme sama s sabo, ki jih bo morala rešiti ali pa vsaj omiliti, če želi dobiti otroka nazaj. sprašujem se zakaj ni nobenih slik, na katerih bi bil z otrokoma kevin. če bi obstajali skupni trenutki, bi jih paparaci v trenutku ovekovečili, a tega ni... :?
Anelise
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 25. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Anelise » 24. Okt. 2007 18:25

ela85 napisal/-a:
jemina napisal/-a:http://24ur.com/naslovnica/ekskluziv/ekspres/20071024_3108460.php

sem se hotela oglasiti že prej v tej temi, ampak sem počakala na tako novičko. menim, da britney ni slaba mama in da ju ima rada.

žal pa ima probleme sama s sabo, ki jih bo morala rešiti ali pa vsaj omiliti, če želi dobiti otroka nazaj. sprašujem se zakaj ni nobenih slik, na katerih bi bil z otrokoma kevin. če bi obstajali skupni trenutki, bi jih paparaci v trenutku ovekovečili, a tega ni... :?

a ti vrjames sam v tist kar vidis???

to da kevina niso paparaci ulovili je zame bolj pls k minus. otrok se ne vzgaja pred fotosparati, ampak v varnem zavetju doma.

sta mi pa oba, in brit in kevin, bedasta..
Uporabniški avatar
Boyanna
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 24. 10. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Boyanna » 24. Okt. 2007 18:36

Nimam pravo besedo za njo....Ignorant bi bla to pravo...ali...no, ja ful je glupa!
Uporabniški avatar
ela85
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 25. 8. 2006
Kraj: na lepem

Neprebrana objavaNapisal/-a ela85 » 24. Okt. 2007 18:38

Anelise napisal/-a:a ti vrjames sam v tist kar vidis???

uj, ne mi s takimi, prosim. ne, ne verjamem samo v tisto kar vidim. gre za to, da če bi kev želel dokazati, da je fuuuuul dober oče, bi se ziher postavil tudi pred kamere. saj pa govorimo o kevinu :roll: , človeku, ki živi na račun drugih (in brit se mu je celo nekaj časa pustila :unknown: ) in se postavlja, kot da je izumil toplo vodo.
Uporabniški avatar
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 21. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamala_mrha » 27. Okt. 2007 11:54

Ma men oba gresta na živce s svojo nezrelostjo in zabitostjo! :roll: En bolj nor kot drugi, sploh če sta zdaj otroka pri Kevinu... žalostno. :roll:
Uporabniški avatar
mirella
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 25. 12. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a mirella » 27. Okt. 2007 14:47

ma to zensko je za ustrelt..
tipicen primer kako denar unici cloveka..

Vrni se na Zvezde

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov