Britney Spears
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Angel girl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 5. 12. 2006
- Kraj: Izbrisana land
Ma bedna je, zdej je pa ne mislim več zagovarjat. Dobila je ultimat, svoje otroke bi lahko imela pa je vse zafrčkala čisto popolnoma sama. Mislim da je bil včeraj na Pop in prispevek o tem, kako se je Britney tisti večer ko je izgubila skrbništvo pojavla nekje pred nekim hotelom al barom ne vem točno oblečena k ena cipa ... itd. Naj se že enkrat vzame v roke!
-
bella_ - Debatorica
- Na forumu od: 26. 5. 2006
- Kraj: lj
njen novi videostop za pesm "gimme more"...komentar ni potreben
http://justjared.buzznet.com/2007/10/05 ... c-video-2/
http://justjared.buzznet.com/2007/10/05 ... c-video-2/
-
Damyanchyka - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 4. 2007
- Kraj: Poletje
kira bednica je postala..ojej :s
-
Josephina - Cosmofrik
- Na forumu od: 20. 8. 2006
Kriza.
Britney je dosegla dno. Skoda, vcasih ni bila tako zelo napacna (govorim o glasbi).
Britney je dosegla dno. Skoda, vcasih ni bila tako zelo napacna (govorim o glasbi).
-
barbi - Debatorica
- Na forumu od: 24. 12. 2006
- Kraj: ptuj
Josephina napisal/-a:Kriza.
maš čist prav, včasih je tud meni bla všeč... skoraj vsem je bla idol (mladina) in kaj pa zdaj? uči jih same napake, upam, da bo res zdaj k pameti prišla..
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
Ajej, no comment. Kevin pa tudi ni ravno idealen za očka postat.
Zadnjič spremenil Tamala_mrha, dne 17. Jan. 2012 16:11, skupaj popravljeno 1 krat.
-
ela85 - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 25. 8. 2006
- Kraj: na lepem
sem prepričana, da bi vam bil spot čist OK, če bi ga posnela takrat, ko je njena kariera cvetela. zdaj, ko pa preberete(mo) 1000 slabih "novičk" o njej dnevno, pa se je tudi okus spremenil . ali pa če bi ga xtina posnela, bi vam bil super
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov