Britney Spears

Slavni na sto in en način.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 14. Sep. 2007 22:36

ok, če je pa ona debela prasica, otem pa moja babi balet pleše pri 88 letih :roll:
Uporabniški avatar
choco.cat
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 14. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a choco.cat » 15. Sep. 2007 15:04

Nevem zakaj pol navleče nase samo hotke pa modrc, če ni zadovoljna sama z sabo.
I laugh at gilded butterflies.
Uporabniški avatar
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 18. 7. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Yazmeen » 15. Sep. 2007 20:17

Se mi zdi, da je Fergie čist prov povedala.

Men se Britney kr smil, ker je postala tarča posmehovanja in vsak k ma 5 minut cajta, se lahko javno norca dela iz nje (tko k una koza-voditeljica na mtv music awards, k je rekla, da sta Britneyjina otroka dve najlepši napaki ever :evil: )! Očitno je, da ma ženska probleme sama s sabo, razpadel zakon, 2 mejhna otroka, vsi jo neki obsojajo...ni ji z rožcam postlan. In tud njen početje (pijančevanje in vse) izvira iz tega. Pomojem bi rabla bi kšno pomoč, pa mal zasebnosti in se mi zdi ful grdo, da jo vsi tko po zobeh vlačjo, kar je zanjo v tem trenutku vse prej kot dobr.
Uporabniški avatar
MiLLy
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 17. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a MiLLy » 16. Sep. 2007 13:31

Men se zdi, da ji je uspel postavo kr dobr spravit v red, glede na to, kak se je zanemarila v zadnjem času. Ok, ni to kar je bla včasih, ampak je vseen v redu. Pesem Gimme more se mi ne zdi slaba, je pa res, da je včasih plesala 10000x boljš kot pa na tem MTV nastopu zdej. Pa playback ne bi mogel bit bolj očiten :eek:

( http://www.youtube.com/watch?v=-T6wvxNF-IQ )
...
Uporabniški avatar
BeLLi
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 28. 7. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a BeLLi » 16. Sep. 2007 13:48

Zelo pohvalno je že to, da se poskuša spraviti nazaj na sceno in spet nastopati kot je prej. Moramo pa vzeti v zakup, da je naredila nekaj svetovno znanih hitov in se bo morala še pošteno potruditi, če bo želela narediti vsaj dober približek tistemu kar je bila pred nekaj leti :).
Uporabniški avatar
britney20
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 10. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a britney20 » 16. Sep. 2007 17:28

*purple* napisal/-a:ok, če je pa ona debela prasica, otem pa moja babi balet pleše pri 88 letih :roll:

:D :D dobr si to povedala! Ene bi ubijale za tako postavo kot jo ima ona! Boljše ne bi mogla imet
Uporabniški avatar
*lady bug*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 25. 6. 2007
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a *lady bug* » 16. Sep. 2007 18:44

Yazmeen napisal/-a:Se mi zdi, da je Fergie čist prov povedala.

Men se Britney kr smil, ker je postala tarča posmehovanja in vsak k ma 5 minut cajta, se lahko javno norca dela iz nje (tko k una koza-voditeljica na mtv music awards, k je rekla, da sta Britneyjina otroka dve najlepši napaki ever evil )! Očitno je, da ma ženska probleme sama s sabo, razpadel zakon, 2 mejhna otroka, vsi jo neki obsojajo...ni ji z rožcam postlan. In tud njen početje (pijančevanje in vse) izvira iz tega. Pomojem bi rabla bi kšno pomoč, pa mal zasebnosti in se mi zdi ful grdo, da jo vsi tko po zobeh vlačjo, kar je zanjo v tem trenutku vse prej kot dobr.

britney20 napisal/-a:
*purple* napisal/-a:ok, če je pa ona debela prasica, otem pa moja babi balet pleše pri 88 letih :roll:

:D :D dobr si to povedala! Ene bi ubijale za tako postavo kot jo ima ona! Boljše ne bi mogla imet

bolj se ne bi mogla strinjat...
Uporabniški avatar
inaa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 9. 11. 2005
Kraj: tu pa tam

Neprebrana objavaNapisal/-a inaa » 16. Sep. 2007 20:42

pa ona je ucas tkoooo hudo plesala zj jo pa kr neki zanasa po odru.... bedno... nj ne nastopa ce ni sposobna spelat tko k j treba
Zivljenje je piskotek!
metron(temporary)
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 8. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a metron(temporary) » 16. Sep. 2007 21:47

Yazmeen napisal/-a:
Men se Britney kr smil, ker je postala tarča posmehovanja in vsak k ma 5 minut cajta, se lahko javno norca dela iz nje (tko k una koza-voditeljica na mtv music awards, k je rekla, da sta Britneyjina otroka dve najlepši napaki ever :evil: )! Očitno je, da ma ženska probleme sama s sabo, razpadel zakon, 2 mejhna otroka, vsi jo neki obsojajo...ni ji z rožcam postlan. In tud njen početje (pijančevanje in vse) izvira iz tega. Pomojem bi rabla bi kšno pomoč, pa mal zasebnosti in se mi zdi ful grdo, da jo vsi tko po zobeh vlačjo, kar je zanjo v tem trenutku vse prej kot dobr.

Buhuhu, njej je pa res grozno u lajfu. V prvem studiju pobere prvega plesalca, se z njim čez 1uro45 poroči, tri minute kasneje naredi otroka, pol se ga pa mal zapije pa nažere in gre na kliniko in tam spet prvega poseksa in...
A dej no...sam se je odločla za medijsko življenje. Naj gre namest kkšnga bosanca jarke kopat k ji je zdj tok hudo...te zvezdniki majo polne riti vsega pa jim je dolgčas.
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 16. Sep. 2007 22:51

metron, tlele se pa nebi strinjala stabo.Tko kot vsi, ma loh tud ona težave v lajfu.Nevem, vse večji problem je alkoholizem po svetu, droge, ločitve, nepremišljena dejanja itn.Pa nevem, če bi se lahko reklo da vsi zabredejo v to zarad dolgčasa.
Poleg tega ej pa tud dejstvo, da določene zvezde ne prenesejo zvezdniškega življenja tako dobro.Ona je šla mala v to in takrat ni vedla kaj in kako bo.In ko si enkrat notr, si notr.Povsod ti bodo za petami.In to je nadležno.
Jst bi prec en zakon nardila, da se to prepove.Ker to je pač zalezovanje.
in ne ni se sama odločila za medijsko živlejnje.Ko je šla ona v to je bla še rosno mlada, tastari so jo porival naprej.Pol pa itak, kot sm že povedala, ko si znan je prepozno.
Uporabniški avatar
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 18. 7. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Yazmeen » 16. Sep. 2007 23:37

metron(temporary) napisal/-a:
Yazmeen napisal/-a:

Buhuhu, njej je pa res grozno u lajfu. V prvem studiju pobere prvega plesalca, se z njim čez 1uro45 poroči, tri minute kasneje naredi otroka, pol se ga pa mal zapije pa nažere in gre na kliniko in tam spet prvega poseksa in...
A dej no...sam se je odločla za medijsko življenje. Naj gre namest kkšnga bosanca jarke kopat k ji je zdj tok hudo...te zvezdniki majo polne riti vsega pa jim je dolgčas.

Ja, kaj pa teb ni jasn??? A ni več k očitno, da če vse to počne, da ji res mor bit grozn v lajfu?! Ena skulirana, čustveno in psihično stabilna oseba, k je srečna in zadovoljna sama s sabo, tega zihr neb počela, a se ti ne zdi?
metron(temporary)
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 8. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a metron(temporary) » 17. Sep. 2007 0:18

Grozn u lajfu? Grozn u lajfu??? :rofl:

spoh nom nč napisu...grozn je enmu dvajsetletniku z levkemijo, ne pa eni razvajeni bogatašinji k zapravlja svoje podarjeno življenje. Pejt njega prepričevat o tem kake psihične muke trpi pa kako grozni so medijski pritiski, mene ne rabš...

ps: mogoče maš pa vsen prav...da se gre v "gatah" pred nevemkoktisočglavo mnozico na odr razgaljat, če ma trebuh večji kot moja babica ...za kej tazga ti more res mal falit v glav
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 17. Sep. 2007 8:42

mislm ok, komu je kaj grozn ne morš tko tretirat, ker ni grozn samo tistim ki so bolni.Grozno, je lahko širok pojem in nevem kako boš vesel in kako ti ne bo grozno če se ti bodo dogajale stvari ki te bolijo.
hja, medijski pristiskki so pa neki najbolj groznega, sigurno.predstavljej si da tud fruštka ne morš mer pojest in na kavo it, brez da bi te zasledovalo malo morje paparacev in vseh firbčnih in fotografskega zaslužka lačnih ljudi :roll: ko se ti pa zalomi v lajfu je pa itak še slajše da ti pol sveta skače po glavi.In kot sm že rekla.Marsikater zvezdnik preklet obžaluje svoje odločitve da je postal zvezdnik.In metron, tudi če maš goro denarja ti denar ne pomaga in ne more zagotovit sreče.Brez sreče, ljubezni, topline in z miljonom v žepu si lahko tud največji kup nesreče :wink:
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a floribunda » 17. Sep. 2007 8:48

tako kot si je postlala...tako bo tudi spala....vedno slabše očitno.
Uporabniški avatar
MIGRENA
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 6. 5. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a MIGRENA » 17. Sep. 2007 9:43

Je pač zajebala kar pa me niti ne preseneča glede na to, da je pri 15 mogla že odrast. Logično tut, da jo mediji ne bojo pustili pri miru. Vse je zdej odvisno od nje same, če bo dovolj psihično močna, da se pobere kar pa definitivno nebo lahko.

Debela?!

Lepo vas prosim :eek: ... se strinjam, da nima več popolne postave kot prej, ampak debela pa definitivno ni.
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.

Vrni se na Zvezde

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov