Britney Spears
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- urszika
- Cosmofrik
- Na forumu od: 1. 8. 2005
Žalostno je to, da Britney ničesar več nima. Glede na to da nikol ni znala ne vem kako dobr pet, je bla vseeno ena a performerka ki se je vedno potrudla.. če se ji zdej očitno ne da več plesat je njene kariere konec kar se tega tiče. Itak je čist zmedena.
Teh časov je definitvno konec:
Teh časov je definitvno konec:
- Vessy
- Komunikatorka
- Na forumu od: 17. 6. 2007
- Kraj: Maribor
toti je čisto zmešan
eno izjavo bi rada komentirala:
Beyonce - anoreksija? To po moji logiki ne gre v isti stavek. Ona je daleč od tega oddaljena, da bi bla presuha ali pa kaj podobnega. Njo glih hvalijo, ker ma tako tipično žensko postavo. Tak, da mi je ta izjava nekam čudna.
Pa na Britney se nei tolko spravljali, če bi se znala oblečt. Postavo ma vrei sam oblačit se ne zna.
eno izjavo bi rada komentirala:
Očitno je Beyonce dober model za anoreksijo in si to lahko privošči, Britney, ki pa mi trenutno izgleda lepše kot kdajkoli prej, saj izgleda tako kot normalna ženska, ne pa kot živi okostnjak pa je fuj in fej ker je normalna.
Beyonce - anoreksija? To po moji logiki ne gre v isti stavek. Ona je daleč od tega oddaljena, da bi bla presuha ali pa kaj podobnega. Njo glih hvalijo, ker ma tako tipično žensko postavo. Tak, da mi je ta izjava nekam čudna.
Pa na Britney se nei tolko spravljali, če bi se znala oblečt. Postavo ma vrei sam oblačit se ne zna.
- Trubadurka
- Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 12. 2005
- Kraj: Lj
obline pa take. umetni joški & salo.
McBrit pač
McBrit pač
- Trubadurka
- Komunikatorka
britney20 napisal/-a:Trubadurka napisal/-a:jaoooo, men pa ni kej prevec vsec njena postava
kratke noge (če bi ble dovolj suhe se ne bi tok opazilo) je sicer omilila z visokimi petami, sam trebuh pa
groza in strah tale Brit.
no k boš pa ti rodila dva otroka pol se pa pr men oglas! A morjo vse bit kost pa koža??????
buahahaha. ja, direkt tebe - wannabe Brit - bom poiskala
ne vem kaj ste tako užaljene, če povem svoje mnenje, da mi nima lepe postave. sicer pa čist verjamem, da tiste "z-ne-ravno-idealno-težo" rade vidite zvezdnice, ki majo (tudi) odvečno salo.
sicer pa ji tega sploh ne bi "zamerila", če bi se deklina drugače oblekla. CENENO.
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
trubadurka, ne rabjo bit vsi oh in sploh popolni, da bo tebi zadoščeno je mal bolj špehec ratala, ampak ne moreš pa rečt da je debela in da ima nevemkakšno salo je čist normalna in glede na kšne druge mamice, po dveh porodih, še precej ok.
- Trubadurka
- Komunikatorka
nisem rekla, da je debela. polaganje besed v usta oz. njihovo obračanje je vrsta laži
rekla sem, da je neprimerno oblečena za postavo, ki ni tipi topi. za takšen outfit ima (za moje pojme) premočna stegna in preveč sala okrog pasu.
mislim, poglejte njene starejše posnetke (zgoraj), punca je bila 1A, to kar vidimo sedaj pa je le še njena bleda senca...
@britney20: naj ti potešim radovednost - ne, ni me sama kost in koža. jem zdravo, tečem. tiste, ki pravite, da na posnetku zgleda dobro oz. bolje kot kdajkoli prej - c'mooooooon ženska se prehranjuje v fast foodih, popiva in posnifa na kile koke. rezultat je, kakršen pač je.
ji želim vse najboljše, ampak to ji bo bolj malo pomagalo, aneda.
rekla sem, da je neprimerno oblečena za postavo, ki ni tipi topi. za takšen outfit ima (za moje pojme) premočna stegna in preveč sala okrog pasu.
mislim, poglejte njene starejše posnetke (zgoraj), punca je bila 1A, to kar vidimo sedaj pa je le še njena bleda senca...
@britney20: naj ti potešim radovednost - ne, ni me sama kost in koža. jem zdravo, tečem. tiste, ki pravite, da na posnetku zgleda dobro oz. bolje kot kdajkoli prej - c'mooooooon ženska se prehranjuje v fast foodih, popiva in posnifa na kile koke. rezultat je, kakršen pač je.
ji želim vse najboljše, ampak to ji bo bolj malo pomagalo, aneda.
-
_tinkerbell_ - Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 1. 2006
Vessy napisal/-a:toti je čisto zmešan
eno izjavo bi rada komentirala:Očitno je Beyonce dober model za anoreksijo in si to lahko privošči, Britney, ki pa mi trenutno izgleda lepše kot kdajkoli prej, saj izgleda tako kot normalna ženska, ne pa kot živi okostnjak pa je fuj in fej ker je normalna.
Nisem zdaj obsodila Beyonce da je zanič in da kozla na odru in dela resničen spot za anoreksijo. Želela sem le povedati, da si tudi druge pevke, ki jih cenijo pač zaradi tega ker kao niikoli ne naredijo napak, Britney pa ne počne nič drugega kot serje naokoli. Želela sem le povedati, da tudi tako velike in spoštovane zvezde kot je Beyonce delajo kikse (zaradi neprimernih oblek padajo po odru in kažejo joške) ampak so ti kiksi pozabljeni in morda celo neomenjeni, medtem ko pa na enih vidijo samo kikse, njihove kariere pa ne, čeprav jim zdaj ne kaže najbolje. Point je, da kakega te vidijo mediji, takega te vidi svet. In to je kar se zdaj dogaja Britney.
...you'll never see it my way, because you're not me...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov