Britney Spears
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
britney20 - Debatorica
- Na forumu od: 10. 6. 2007
_tinkerbell_ napisal/-a:Nastop resnično ni bil niti blizu ala britney style kakor smo ga vajeni. Toda glede na to, da je ženska pred nekaj meseci kazala na to, da bo prej pod zemljo kot pa spet na odru, lahko rečem da je bil nastop dober. Čudež je že, da je sploh uspela posneti pesem, saj glede na njene psihične in fizične zlome, nepripravljenost na otroke in brca v ta zadnjo od njenega moža, tega nikakor nisem pričakovala. Britney rabi čas, morda bo, morda ne, želim da se ji bo izšlo kakor sama hoče, saj je navsezadnje tudi samo človek kot vsi ustali. Kot njena oboževalka pa upam, da bo kmalu na sporedu stara britney
to si odlično napisala! bo ji uspel vem da ji bo
-
britney20 - Debatorica
- Na forumu od: 10. 6. 2007
Trubadurka napisal/-a:jaoooo, men pa ni kej prevec vsec njena postava
kratke noge (če bi ble dovolj suhe se ne bi tok opazilo) je sicer omilila z visokimi petami, sam trebuh pa
groza in strah tale Brit.
no k boš pa ti rodila dva otroka pol se pa pr men oglas! A morjo vse bit kost pa koža??????
-
Marilena - Komunikatorka
- Na forumu od: 13. 8. 2007
Tudi meni ma Brtiney čisto ok postavo, glede na to kaka je bila še nedolgo tega. Sem pa razočarana z njenim nastopom. Kot je že nekdo rekel, pustiti bi jo mogli, da malo zadiha in se odloči, če je performans še vedno to, kar bi v življenju rada počela.
-
bad_girl - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 9. 2004
- Kraj: Domžale
Jao obup!
Njen glas mi itak nikoli ni bil ne vem kaj, ampak kar se pa nastopa in outfita tiče... bolš, da bi bila doma z otroki. Nimam nič proti njeni postavi, ampak sigurno bi se dalo najt veliko bolj primernih oblačil za na oder...je bla direkt za v Amsterdamsko izložbo
Nastop pa čist medel, brez feelinga, energije...na začetku mi je delovala kot, da bi bla zadeta.
Njen glas mi itak nikoli ni bil ne vem kaj, ampak kar se pa nastopa in outfita tiče... bolš, da bi bila doma z otroki. Nimam nič proti njeni postavi, ampak sigurno bi se dalo najt veliko bolj primernih oblačil za na oder...je bla direkt za v Amsterdamsko izložbo
Nastop pa čist medel, brez feelinga, energije...na začetku mi je delovala kot, da bi bla zadeta.
_tinkerbell_ - Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 1. 2006
Vsak ima pravico skakat po odru kakor sam želi. Zanimivo, da od kar se je razšla s wanabe reperom vsi kar naprej pljuvajo po njenem oblačenju in njenih dejanjih. Pokaže rito in je takoj vse samo človek ne. Ko pa ena Beyonce tam na odru pokaže joške ker ima poletno oblekico in 1000 ventilaotrjev, ki ji to oblekico povzdignejo pa nihče ne reče nič. Očitno je Beyonce dober model za anoreksijo in si to lahko privošči, Britney, ki pa mi trenutno izgleda lepše kot kdajkoli prej, saj izgleda tako kot normalna ženska, ne pa kot živi okostnjak pa je fuj in fej ker je normalna. Nočem kritizirat nikogar, in tudi ne želim reči, da je Beyonce zanič, ker jo spoštujem kot umetnico, saj ima take pevske zmoznosti kot malokdo. Želim reči le, da ni Britney edina, ki hodi taka po odru, je pa na žalost eidna, ki v tem trenutku dobiva posmehe medijev in sveta, ker ni kot lutka iz škatljice... žalostno
...you'll never see it my way, because you're not me...
-
bad_girl - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 9. 2004
- Kraj: Domžale
Britney did it again:
http://www.egotastic.com/entertainment/celebrities/britney-spears/britney-spears-pussy-is-back-002783
Kwa tej pheecki ni jasn?
http://www.egotastic.com/entertainment/celebrities/britney-spears/britney-spears-pussy-is-back-002783
Kwa tej pheecki ni jasn?
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
_tinkerbell_ napisal/-a:Ko pa ena Beyonce tam na odru pokaže joške ker ima poletno oblekico in 1000 ventilaotrjev, ki ji to oblekico povzdignejo pa nihče ne reče nič. Očitno je Beyonce dober model za anoreksijo in si to lahko privošči,
Naj me koklja brcne če je beyonce dober model za anorexio
sicer pa, sploh nevem čemu obremenejvanje.vsak zvezdnik ko mu gre slabo na njegovem pdoročju si more z nečim drugim ven metat.jernej dermota se z oblačenjem, murko z neumnostmi, beyonce ritko pokaže, britney pa luliko.what a big deal.
-
polly-polly - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 31. 12. 2005
No primerjava Beyonce : Britney pa ni lih na mestu. Čist jasn je, da Britney tega ne dela zdej razumsko in da ma trenutno (no ze kar dolg) hude težave. In da je slab nastop, pa vse ostalo, pač odraz teh težav. Use kar dela zdaj, dela čist iz obupa in ``klica na pomoč´´.
Beyonce pa dobr razmisli in pretehta odločitve, preden jih udejanji. Pa zame se ona oblač z okusom in nikoli ne izgleda trashy, Britney pa zadnje čase izgleda prov tko.
Brit je čist preveč zabredla in sama se ne more rešt iz tega. Dokler bo mela okol sebe ljudi, ki jo bodo hotl sam izkoristiti za lastno slavo, se nau pobrala. Mogla bi imet koga, ki mu res lahko zaupa, ki ji je iskreno prpravlen pomagat, ... pomoje pa vsi okol nje iščejo samo lastno korist.
Beyonce pa dobr razmisli in pretehta odločitve, preden jih udejanji. Pa zame se ona oblač z okusom in nikoli ne izgleda trashy, Britney pa zadnje čase izgleda prov tko.
Brit je čist preveč zabredla in sama se ne more rešt iz tega. Dokler bo mela okol sebe ljudi, ki jo bodo hotl sam izkoristiti za lastno slavo, se nau pobrala. Mogla bi imet koga, ki mu res lahko zaupa, ki ji je iskreno prpravlen pomagat, ... pomoje pa vsi okol nje iščejo samo lastno korist.
-
br0ken heart - Komunikatorka
- Na forumu od: 16. 1. 2005
Britney so tut dosti zjebali mediji in rumeni tisk. Priznam, tudi meni bi se zmesalo, ce bi bla na njenem mestu.
Hello, 911. I''m on fire!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]