Britney Spears
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
lolitaa - Cosmofrik
- Na forumu od: 5. 6. 2007
sam ona se je pa res dobesedno zaj*****, ker je bla res dobra. ta njen nastop je res biu katastrofalen. včasih je mela res dobre koreografije in tudi ona je ful dobro plesala, to pa kr sem zdej vidla je pa živ obup
I wanna wake up in a city, that doesn't sleep.
-
polly-polly - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 31. 12. 2005
Pomoje je pa z njo kar konec. Ne verjamem, da bo še kdaj mela tak status in tako slavo kot včasih. Preveč je že zabluzila. Tole na VMA pa, v bistvu če sem iskrena sem pa še kej slabšega pričakovala.
-
tky - Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 9. 2005
Zame nastop ni bil katastrofalen, vendar se ga ne da primerjat z njenimi zdaj že legendarnim striptisom leta 2000, plesom z pitinom 2001 in kontroverznim poljubom z Madonno 2003. Drugače pa je bila celotna podelitev precej dolgočasna.
Kaj hočmo upam da se bo pobrala in da bo njen novi sigel Gimme more uspešen.
Kaj hočmo upam da se bo pobrala in da bo njen novi sigel Gimme more uspešen.
Live every single moment like it''s the last!!!
-
Angel girl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 5. 12. 2006
- Kraj: Izbrisana land
Sej če bi se ona sedaj prvič pojavila bi mogoče celo rekl da je dobra. Ker pa vemo kaj je lahko postregla včasih s tem niti slučajno nismo zadovoljni. Pač ni in, kaj čmo zdej.
-
joy23 - Cosmofrik
- Na forumu od: 28. 6. 2007
polly-polly napisal/-a:Pomoje je pa z njo kar konec. Ne verjamem, da bo še kdaj mela tak status in tako slavo kot včasih. Preveč je že zabluzila. Tole na VMA pa, v bistvu če sem iskrena sem pa še kej slabšega pričakovala.
čist možn je da ne bo več tk popularna kot je bla, vendar ima kljub vsemu še vedno veliko oboževalcev, ki jo podpirajo ne glede na to, kaj naredi. novembra pa misli izdat še nov album. bolj kot to, da bi bil album uspešn, ji želim, da bi se končno pobrala pa rešla te svoje probleme, če ne zarad sebe, pa zarad otrok.
Use your head and follow your heart.
-
britney20 - Debatorica
- Na forumu od: 10. 6. 2007
Men je bil nastop čist kull pač tak komad ob tem primerna koreografija!Sicer je pa sam ne dela! No so ble še boljše sam men ma čist kul postavo ne pa tko kt so ene k majo sam kost pa kožo! Pa dva otroka rodila?
Jz vem da ji bo uspel!
Jz vem da ji bo uspel!
-
Marilena - Komunikatorka
- Na forumu od: 13. 8. 2007
V javnosti se pojavljajo raznorazne špekulacije o tem nastopu, ampak meni osebno je najbolj "smiselna" ta, da je Britney želela svoj nastop izvesti na popolnoma drugačen način- s pomočjo Chrisa Angela (za katerega se ugiba, ali je kaj več kot njen prijatelj), znanega iluzionista naj bi "zginjala s scene in se prikazovala na vseh drugih mogočih koncih odra, vse pa naj bi bilo zelo seksi". Uro pred nastopom so organizatorji VMA Britney "prepovedali" tak nastop, pri čemer naj bi vlogo igrala tudi njena precej drzna pojava in nastop je pač izpadel tako kot je. To je samo ena izmed mnogih trditev...
-
Angel girl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 5. 12. 2006
- Kraj: Izbrisana land
Nikjer ne piše, da nima več možnosti uspet. Je pa zamudila eno zelo veliko priložnost za velik come back. Ne verjamem, da jo bojo tako zelo veselo vabili na vsa naslednja dogajanja, ker jo je pač folk sedaj ful skritiziral.
Jst sm itak večni optimist in bi mi blo čist ok, da nadaljuje kariero v nekem stilu, sam tkole pa
Če bi se ji zgodil kaj drugega zarad česa bi morala prekint kariero, bi jo veliko bolj sprejemal z njeno vrnitvijo, pa kakršnakoli bi že ta bila. Ampak to, da se je punca totalno zapustila, zadrogirala, ni skrbela za otroke, bila prostaška in vulgarna-tega ji pač ne odpustijo kar tako in jo zato na nek način obsojajo. Sploh pa ker vsi vemo kakšna je Britney bila prej - pravi angel, pa nič sexa pred poroko ipd.
Jst verjamem, da ji lahko še uspe. Samo je pa v veliki meri odvisno od nje.
Jst sm itak večni optimist in bi mi blo čist ok, da nadaljuje kariero v nekem stilu, sam tkole pa
Če bi se ji zgodil kaj drugega zarad česa bi morala prekint kariero, bi jo veliko bolj sprejemal z njeno vrnitvijo, pa kakršnakoli bi že ta bila. Ampak to, da se je punca totalno zapustila, zadrogirala, ni skrbela za otroke, bila prostaška in vulgarna-tega ji pač ne odpustijo kar tako in jo zato na nek način obsojajo. Sploh pa ker vsi vemo kakšna je Britney bila prej - pravi angel, pa nič sexa pred poroko ipd.
Jst verjamem, da ji lahko še uspe. Samo je pa v veliki meri odvisno od nje.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov