Britney Spears
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Velouria - Debatorica
- Na forumu od: 2. 8. 2005
O ja, o tej katastrofi se bo še doooolgo govorilo.
Mene ona res ne gane, ampak ko sem pa tole gledala, sem se pa skoraj zjokala, ker je res tragičen nastop. Zadnje dni so vsi govorili samo o tem, špekuliralo se je o norem povratku in svašta, potem pa takle dolgčas. Zjutraj sem šla najprej tole pogledat, haha. Po njenem nastopu so navedli milijon razlogov, zakaj je bil njen nastop tako mlačen, ampak so vsi izgovori totalno za lase privlečeni. Ženski se je strgal, ni druge razlage.
Odziv najbolj osovraženega blogerja: http://perezhilton.com/?p=5263
Mene ona res ne gane, ampak ko sem pa tole gledala, sem se pa skoraj zjokala, ker je res tragičen nastop. Zadnje dni so vsi govorili samo o tem, špekuliralo se je o norem povratku in svašta, potem pa takle dolgčas. Zjutraj sem šla najprej tole pogledat, haha. Po njenem nastopu so navedli milijon razlogov, zakaj je bil njen nastop tako mlačen, ampak so vsi izgovori totalno za lase privlečeni. Ženski se je strgal, ni druge razlage.
Odziv najbolj osovraženega blogerja: http://perezhilton.com/?p=5263
now I have you sleeping next to me ... and this is home
-
inchy84 - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 10. 11. 2004
- Kraj: Trbovlje
Jst sm zjutri za dobro jutro tole vidla oz. izrezke tega nastopa
Se mi zdi kot, da bi jo en tja postavu pa reku na zdej pa mal migi ... sploh se mi ni zdel skladn vse skup, deloval mi je nakak prislino.
Očitno še ni pripravljena za to sceno
Se mi zdi kot, da bi jo en tja postavu pa reku na zdej pa mal migi ... sploh se mi ni zdel skladn vse skup, deloval mi je nakak prislino.
Očitno še ni pripravljena za to sceno
Somebody save me
I don't care how you do it
Just save, save me
Come on
I've been waiting for you
I don't care how you do it
Just save, save me
Come on
I've been waiting for you
-
keya - Komunikatorka
- Na forumu od: 23. 12. 2005
- Kraj: wajt krajna
Oh joj Britney
Pa sem iskala ta posnetek samo sem očitno res blond
Nevem no.. ženska rabi počitek/mir, ne pa to... ker meni se zdi da ona še zdaleč ni 100%, prehitro je blo tole no.. In tudi meni deluje kot pod prisilo - to je nekaj kar mora nardit, ne pa kar hoče.. totalno brez volje & želje mi deluje.
Prvo bi mogla ona sama pogruntat kaj si sploh želi & si prvo družinsko življenje uredit, potem pa spet v to rinit. Samo dobro, kaj pa vemo - morda bo pa dobila z nastopanjem spet voljo & si bo porihtala življenje nekak.
Pa sem iskala ta posnetek samo sem očitno res blond
Nevem no.. ženska rabi počitek/mir, ne pa to... ker meni se zdi da ona še zdaleč ni 100%, prehitro je blo tole no.. In tudi meni deluje kot pod prisilo - to je nekaj kar mora nardit, ne pa kar hoče.. totalno brez volje & želje mi deluje.
Prvo bi mogla ona sama pogruntat kaj si sploh želi & si prvo družinsko življenje uredit, potem pa spet v to rinit. Samo dobro, kaj pa vemo - morda bo pa dobila z nastopanjem spet voljo & si bo porihtala življenje nekak.
-
Velouria - Debatorica
- Na forumu od: 2. 8. 2005
keya napisal/-a:Prvo bi mogla ona sama pogruntat kaj si sploh želi & si prvo družinsko življenje uredit, potem pa spet v to rinit. Samo dobro, kaj pa vemo - morda bo pa dobila z nastopanjem spet voljo & si bo porihtala življenje nekak.
Po mojem pa bo po vseh teh negativnih kritikah popolnoma izgubila voljo do življenja. Folk že pravi, da naj pazi nanjo, da se ne bo fentala.
še eno mnenje
now I have you sleeping next to me ... and this is home
-
joy23 - Cosmofrik
- Na forumu od: 28. 6. 2007
js se tud strinjam, nastop je bil grozn, sposobna je nardit velik kej bolšga. izgledala je ful slabo! sam mene sam skrbi kako se bo ona zdej odzvala na vse te kritike... konec koncev je tud ona sam človek.
Use your head and follow your heart.
-
Angel girl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 5. 12. 2006
- Kraj: Izbrisana land
Res mi je mal žal da se ni bolj potrudla. Za moje pojme je komad super, lepo gre v uho, čist konkurenčen, ampak se mi zdi da je ravno zaradi nje sam sploh ne bojo tok vrteli.
Najbolj grozno od vsega mi je to, da smo bili od nje navajeni takih šovov na odru, nekega gibanja, konec koncev je BILA Britney super plesalka. In res poden, da se ni na tole točko malo bolj pripravla. Mal več bi vadla, mal manj bi se drogerala pa sem zihr, da bi ji uspel hud come back. Tko bojo pa revo bogo sam še bolj opravljal, blatil in se ne bom čudla, če bo spet kako neumnost nardila. Kot prvo bi se morala drugač oblečt, kot drugo pa je zgledala ves čas kot da je malo pijana. Nobene prave energije od nje
Najbolj grozno od vsega mi je to, da smo bili od nje navajeni takih šovov na odru, nekega gibanja, konec koncev je BILA Britney super plesalka. In res poden, da se ni na tole točko malo bolj pripravla. Mal več bi vadla, mal manj bi se drogerala pa sem zihr, da bi ji uspel hud come back. Tko bojo pa revo bogo sam še bolj opravljal, blatil in se ne bom čudla, če bo spet kako neumnost nardila. Kot prvo bi se morala drugač oblečt, kot drugo pa je zgledala ves čas kot da je malo pijana. Nobene prave energije od nje
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov