Britney Spears
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Bumerang - Komunikatorka
- Na forumu od: 6. 8. 2007
- Kraj: Ljubljana
LoveLy* napisal/-a:kaj je kdo bral v novicah prejšnji teden ko je nekaj pisalo o britt?
grozaaa..baje da je tavečjemu sinu hotela dat pobelit zobe,ker mu jih noče prat..al nekaj v tem smislu..(halooo otrok ima še mlečne zobke)
potem baje otroka ne pusti pred 11 spat,če prej zaspita ju zbudi,.to pa samo zato da dlje vjutro spita in ima tudi ona mir...in dolgo poležavanje vjutro..pa baje da ji ni mar če se prej zbudita in sta polulana in podobno..ker se do njiju spravi šele ko vstane..KAKA PACKA...ne moreš verjet....
boga otročka
Jst v to nič ne verjamem! Kako mediji sploh vejo kdaj ona pošilja otroke spat??? In še več, kako oni vejo, da jih gre zbudit če zaspijo pred 23:00 uro??? Pa kako mediji vejo kok dolg ona zjutri spi??? In kako vejo, da njeni otroci polulani hodijo okoli???
To so take stvari, ki jih lahko zveš le, če živiš v njeni hiši. Dvomim da bi nekdo znotraj hiše (varuška ali kdo od prijateljev) to trosil v javnost.
Po moje gre za navadne trače.
-
kepka - Cosmofrik
- Na forumu od: 24. 10. 2004
Bumerang napisal/-a:Po moje gre za navadne trače.
Nisem Britney Spears fanica, ampak se s to zgornjo trditvijo strinjam. Ziher ni cist normalna, ampak who cares? Citirate Slovenske novice, Direkt in podoben s*it od casopisja kot enciklopedijo znanosti. Bodte vsaj do rumenega tiska vsaj malo kriticne, ce ze vse ostalo sprejmete brezpogojno.
Reality is that which, when you stop believing in it, doesn't go away.
-
ela85 - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 25. 8. 2006
- Kraj: na lepem
tega tudi jaz nekako ne verjamem.
glede psička je pa tako... ubogi pes, ampak, če imate pri hiši male otroke in malega psa, veste, da se lahko marsikaj zgodi. pri nas se še sicer ni in upam, da se ne bo, ampak moja sestrica se z njim (pritlikavi pinč) včasih tako intenzivno igra, da me je vse strah.
in spet, malo dvomim v tiste "očividce", ki pravijo, da sta psa metala čez ograjo. lahko pa. no, in če še vas vprašam, ste kdaj storile kakšno neumnost v otroštvu? mislim, da ni ene, ki ne bi imela kakšne posebne "izkušnje" z domačimi živalmi. ali pa...
glede psička je pa tako... ubogi pes, ampak, če imate pri hiši male otroke in malega psa, veste, da se lahko marsikaj zgodi. pri nas se še sicer ni in upam, da se ne bo, ampak moja sestrica se z njim (pritlikavi pinč) včasih tako intenzivno igra, da me je vse strah.
in spet, malo dvomim v tiste "očividce", ki pravijo, da sta psa metala čez ograjo. lahko pa. no, in če še vas vprašam, ste kdaj storile kakšno neumnost v otroštvu? mislim, da ni ene, ki ne bi imela kakšne posebne "izkušnje" z domačimi živalmi. ali pa...
-
Tammy_De - Cosmofrik
- Na forumu od: 8. 3. 2007
- Kraj: Ljubljana
ela85 napisal/-a:tega tudi jaz nekako ne verjamem.
Vem da je OT, ampak... ko sem prebrala ta post sem se spomnila, ko sem imela 4 leta sem z mami šla k eni njeni prijateljici, ki živi v bloku. Pred dvigalom je bila muca in sem jo jst poklicala: "muc, muc, muc" in ko je prišla k meni sem jo brcnila, da se je prekotalila po stopnicah v klet. Tega me je še zdaj sram in bi se kar dala zapret za par let...
"Replace the fear of unknown with curiosity"
"Whenever you find yourself on the side of the majority, it's time to pause and reflect."
"Sexy is sexy" - Adam Lambert
"Whenever you find yourself on the side of the majority, it's time to pause and reflect."
"Sexy is sexy" - Adam Lambert
- *tinkica*
- Sramežljivka
- Na forumu od: 23. 2. 2007
Bumerang napisal/-a:LoveLy* napisal/-a:kaj je kdo bral v novicah prejšnji teden ko je nekaj pisalo o britt?
grozaaa..baje da je tavečjemu sinu hotela dat pobelit zobe,ker mu jih noče prat..al nekaj v tem smislu..(halooo otrok ima še mlečne zobke)
potem baje otroka ne pusti pred 11 spat,če prej zaspita ju zbudi,.to pa samo zato da dlje vjutro spita in ima tudi ona mir...in dolgo poležavanje vjutro..pa baje da ji ni mar če se prej zbudita in sta polulana in podobno..ker se do njiju spravi šele ko vstane..KAKA PACKA...ne moreš verjet....
boga otročka
Jst v to nič ne verjamem! Kako mediji sploh vejo kdaj ona pošilja otroke spat??? In še več, kako oni vejo, da jih gre zbudit če zaspijo pred 23:00 uro??? Pa kako mediji vejo kok dolg ona zjutri spi??? In kako vejo, da njeni otroci polulani hodijo okoli???
To so take stvari, ki jih lahko zveš le, če živiš v njeni hiši. Dvomim da bi nekdo znotraj hiše (varuška ali kdo od prijateljev) to trosil v javnost.
Po moje gre za navadne trače.
men se tut zdi da oni ne morjo vedet kdaj ona daje otroke spat, itak je več kot polovica stvari namišljenih....
-
ela85 - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 25. 8. 2006
- Kraj: na lepem
sej, pravim, čist možno, da sta razvajena (še moja sestrica je, pa nimamo toliko keša kot britney ), ampak to se mi je zdelo malo pretirano. drugo pa je, ko vidimo njuno mamico na x slikah pijano. takrat pa si lahko ustvariš nek vtis. ampak, upam, da ji uspe.
-
tky - Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 9. 2005
Končno!
Tukaj lahko slišite Britneyino prvo pesem z novega albuma "Gimme more"
http://www.breatheheavy.com/
Men pesem zažiga. Go Britney!
Tukaj lahko slišite Britneyino prvo pesem z novega albuma "Gimme more"
http://www.breatheheavy.com/
Men pesem zažiga. Go Britney!
Live every single moment like it''s the last!!!
-
*teyci* - Komunikatorka
- Na forumu od: 7. 10. 2005
meni je te punce resnično škoda in to da si je tak zavozila life. pa dvomim da ma svoja 2 sinčka grdo, po moje je kot vse mame.
je normalni človek le da je na očeh javnosti in ti mediji si pa tudi zmislijo še tričetrt stvari zravn, tak da, upam da ji bo ratal.
je normalni človek le da je na očeh javnosti in ti mediji si pa tudi zmislijo še tričetrt stvari zravn, tak da, upam da ji bo ratal.
vsak dan je nov dan, zato se prebudi nasmejan, in probleme daj nastran!!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov