Britney Spears
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- nogica
- Kofetarica
- Na forumu od: 25. 9. 2004
Da nebom odpirala nove teme, bom kr sm prlepla christino brez make-upa. Lejte jo na teh slikcah- mnogi so jo skritiziral sam men je všeč!
Sicer so mi pa zelo všeč punce, k so brez make- upa čist drugačne v faco kokr pa z make-up om.
Eto slikce!
Zdej pa še mal Britney- sej je res, da je na kašnih slikcah mal bl čudna, sam men se pa spet ne zdi tok zlo grozna. Pač noseča je ...
Sicer so mi pa zelo všeč punce, k so brez make- upa čist drugačne v faco kokr pa z make-up om.
Eto slikce!
Zdej pa še mal Britney- sej je res, da je na kašnih slikcah mal bl čudna, sam men se pa spet ne zdi tok zlo grozna. Pač noseča je ...
-
Naughty grl - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 9. 2004
- Kraj: Lj
Ledenka napisal/-a:Ma pomoje so jih vseeno malo retuširali ali pa ima puder, ker je koža preveč porcelanasta in bela...
Mhm, men se tud tko zdi. Cist brez make up-a sigurn ni ... Mimgrede, a so to une slike za Versace?
... se non ti cerco non vuol dire che mi hai perso <3
- fishi
- Komunikatorka
- Na forumu od: 22. 4. 2005
joj punce....christina na teh slikah ni brez make upa no Ma sam ful naraven make up, a ni ocitno da pozira na teh slikcah??pac so jo drgac namazal k ponavad, ni pa brez make upa, djte si jo pogledat na ksnih slikah k je res brez pa boste vidle......sicr pa kaj me sploh briga kako zgleda brez make upa????hvala bogu d je vsaj tok normalna in nima cele dneve vsak dan 5kil pudra gor. Ve k mate pa tolk proti pa prpopajte svojo slikco z in brez make upa sm, pa da vidmo kok ste si ful podobne in nc drugacne. pa brez zamere
keep on smiling:)
- Tyra
- Debatorica
- Na forumu od: 30. 1. 2005
- Kraj: Ljubljana
Christina je na unih, ki je kao brez make upa in pozira, lepa. Vsec so mi take slikice, ful.
Britney je pa pac normal girl Kar je meni ful vsec. Jaz se tudi v javnosti pokazem brez make upa in se prav dobro pocutim Nisem tako zelo obremenjena, kot vsi ostali...
Britney je pa pac normal girl Kar je meni ful vsec. Jaz se tudi v javnosti pokazem brez make upa in se prav dobro pocutim Nisem tako zelo obremenjena, kot vsi ostali...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov